ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here.
Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!
חשמל, חום, אי יכולת של המנורה להיקלט ע"י מצלמות טרמיות של המשטרה
אין צורך בהרכבה מסובכת יותר של רפלקטורים מקורריםוחיבור של כל מיני שרשורים למינהם.
כשיש פחות צורך לאוורר יותר קל לשמור על כמות coמאוזנת בחדר בלי לבזבז הרבה
מנורת 250 אפשר לקרר באופן ממש ממש טוב (הרבה פחות חום מזה של הלד) עם רפלקטור מקורר אויר והונטה שגם ככה בשימוש בגידול.
המשטרה בארץ לא עושה שימוש במצלמות תרמיות. ומצלמה תרמית יכול לראות גם לד. היא יכולה לראות שהקיר מתחמם אחרי שמישהו נוגע בו לשניה.
למי שיש העשרת פד"ח לרוב אין הרבה מה לעשות עם מנורות כל כך קטנות. אפשר לקרר את המנורות עם שרשור וונטה נפרדת והעלות של כל זה לעומת לד עדיין נמוכה משמעותית וההפרש גם נהיה פחות משמעותי שכבר מוציאים את הכסף על העשרת פד"ח ומזגן.
וגם אם לא, מנורת 250 ומזגן קטנצ'יק ואפשר לגדל כל הקיץ.
אם לא מעשירים בפד"ח כמות האוירור מהמפוח 4" תעשה רק טוב לצמחים.
בוב אם אני מבין נכון, החלפת שתי מנורות נלג של 600 עם שתי מנורות לד של 200? בהנחה ש1 גרם לואט נחשב יבול מעולה אבל גם אפשרי, כדי ששתי נורות לד 200 ואט יחליפו 1200 ואט נלג אתה צריך להיות מסוגל להפיק מהם קילו מאתיים חומר יבש! זה יוצא 3 גרם לואט. אני גם מגדל עם לד אבל זה נשמע לי כמות דמיונית.
אלו משמשים לגדילה בלבד. בשלב הפריחה הם עוברים דירה לחדר אחר עם מנורות חזקות יותר. החישוב של גרם לוואט לא נכון למנורות לד כי אתה צריך הרבה פחות וואט כדי להגיע לאותו הספקטרום.
אחי חבל על התמונות שים פלורוסנט בשביל הצילום כי עם לד לא רואים כלום,אני חושב שאתה מעשיר בפד"ח סתם אם זה ביחד עם מנורות לאד כדאי שתבדוק את הנושא כי בפלורוסנט למשל אין טעם להעשיר בפד"ח כי הוא לא עושה כלום ולא מגביר את הפוטוסינטזה כי אין לו את העוצמה הדרושה נראה לי שעם לאד זה אותו הסיפור,אני מזמן התיאשתי מהלאד כי הוא לא מתקרב לתוצאות של נל"ג, אבל אני בטוח שבסוף כולם יגדלו עם לאד כאשר הטכנולוגיה שלו תשתפר כרגע זה לא זה
ישראביס, אם צמחים יכולים לגדול עם פלורסנטים (והם עשו את זה יפה מאוד לפני שהנורות פריקה נהיו פרקטיות לחללי גידול) הם בהחלט צורכים פד"ח ובהחלט יש סיבה להחזיר פד"ח לסביבה אם היא סגורה.
אם אתה מגדל עם פלורוסנט אין טעם להעשיר בפד"ח מעל 500 ח"מ ואותו הדבר לגבי מנורה של 250 אני לא מדבר על מצב של חוסר בפד"ח שזה בטוח לא הכי בריא אבל אם אתה מעשיר לרמה של 1000 ח"מ עם פלורוסנט לא עשית למעשה כלום
אני הגעתי קרוב ל1000 ח"מ עם סוכר ושמרים ,המדידה נעשתה עם ערכה ולא עם חיישנים אלקטרונים ולכן החלטתי לא להעשיר בגידול הנוכחי כדי לראות אם יש הבדל,ויש הבדל מאוד משמעותי בקצב הגידול ובגודל של העלים,אם תבדוק תראה שיש הבדל בין כמות הפד"ח המומלצת יש כאלה שממליצים לא לעבור את ה1000 ח"מ ויש כאלה 2300 ח"מ הסיבה לכך היא כמות האור הזמין לצמח ,אני כמעט בטוח שעם לאד אין טעם להעשיר