What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

Growroom în dulăpior

thehol

Member
Salutare dragilor! :tiphat: :tiphat:

După cum v-am promis,m-am apucat de growroom!

Am montat așa până acum:

* două ventilatoare,unul bagă altul scoate :biggrin:
* 2 cfl-uri de 23W de la Philips (mai urmează să montez încă două mâine)
* am reușit să fac acea placă de lemn ce desparte rafturile,să aibă câte un stopper pe care să stea,la o distanță de câte 5 cm,până sus de tot,să fie reglabilă înălțimea
* am pus pe ea o folie de aluminiu de narghilea :)) am văzut-o mai groasă,altceva n-aveam și n-am reușit să fac rost de un reflector,însă who cares,nu-mi trebuie mai mult de atât.

Pe lângă astea am mai cumpărat :

* ghivece
* pământ compo sana
* perlit
* îngrășământ agro,pentru roșii,am presupus că ăsta merge bine,este solid și natural

În cameră o să țin momentan 3 ghivece măricele de roșii,2 dintre ele sunt soi clasic,iar celălalt (cel cu multe plante în el) este cherry. +2 pahare cu fasole pitică.Am pusă la germinat o sămânță bagseed dominantă sativa,să vedem ce iese.

Pentru început,cred că le-am dat over-fertilize la roșile clasice,cel puțin la poza care are doar 2 plante în ghiveci,însă am schimbat solul și nu am mai pus îngrășământ. Nu s-au vindecat încă,oare e ceva mai serios ?

Attachments

• 12316096_1038976466166475_998334820048766428_n.jpg
    12316096_1038976466166475_998334820048766428_n.jpg
    74.7 KB · Views: 31
  • 12310611_1038976359499819_3274461984632980782_n.jpg
    12310611_1038976359499819_3274461984632980782_n.jpg
    28.7 KB · Views: 32
  • 12227030_1038976512833137_2056131609148835779_n.jpg
    12227030_1038976512833137_2056131609148835779_n.jpg
    68.5 KB · Views: 32
  • 12342784_1038976416166480_6702988572334175747_n.jpg
    12342784_1038976416166480_6702988572334175747_n.jpg
    58.4 KB · Views: 23

enricco

Member
Ce strain ai pus la germinat, de la ce banca de de gene? Trebuia sa vopesesti dulapiorul in alb, nu prea e bine ca ei bagat altceva inainte, o sa contaminezi spatiul, inainte sa pui sativa ar trebui sa dai un spray cu ceva, un expert te poate indruma

thehol

Member
Am precizat bagseed,este dintr-un mugure. Nu aș vrea să mă avânt în 2 plante,căci am 0 experiență,inițial am vrut să continui cu roșile deoarece nu am mai crescut nimic până acum și am citit că sunt asemănătoare canabisului,însă dacă s-a ivit această sămânță,why not.

thehol

Member
Ceva de genul.

Shit,am citit prost,deoarece vreau un ”bush” de roșii cherry,din restu am câte 2-3 fire.

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
un bush din orice plantat cu mai multe fire in acelasi ghiveci mic va da un yeld mai mic decat un singur fir plantat in acelasi ghiveci. in plus, tu n-ai lumina acolo sa duci rosiile alea la maturitate in conditii acceptabile. si chiar de ai avea sute de W, tot ti-ar iesi 50-100 lei / kg de rosii investitia. pe langa asta, n-ai nici spatiul necesar din ce se vede in poze.
la lumina care o ai tu acolo, poti creste salata, sau alte verzituri de mancat, plante frunzoase care necesita lumina de intensitate mica.
deci, ce cauta rosiile alea acolo? :D

enricco

Member
man, deci scuza-ma putin, acum am cautat pe google, exista cumva BAGSEED brandul? stii de ce intreb, pentru ca am gasit informatii cum ca bagseed ar fi defapt seminte provenite din plante care au avut seminte, tu ti-ai cumparat 1-2 g si ai gasit acolo semintele acelea, asta inteleg eu din ce am citit pe google.
Te rog eu mult, dar mult de tot sa te opresti in clipa aceasta. Faci o mare gresala daca pui astfel de seminte, rog si niste utilizatori mai experimentati sa ii explice de ce nu e bine ce face, mai ales la primul grow.
Man, sunt seminte si cu 80 RON, 5 buc , hai 100 ron cu tot cu transport si sunt feminizate, din alea 100% o sa poti lua clone, te rog eu mult sa te mai gandesti ca o sa regreti, o sa cresti 3-4 luni ceva ce nu vei putea fuma.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
E la noroc, daca nu merge cu bagseedu', taie o rosie in 4 si ii da cu branza.. :joint:

enricco

Member
thehol, nu te descuraja, pentru ca imi place mini dulapul tau, nu ai bani, asta am inteles, dar nici sa irosesti ultimii bani pe un vis care nu se poate realiza, in momentul de fata tu vezi buzi si chestii care scriu unii pe forumuri cu bagseed, aia sunt oameni care au crescut zeci de ierburi si acum din plictiseala fac un experiment, tu ai nevoie sa fumezi, nu sa experimentezi, nu iti permiti sa faci asta cu banii putini pe care ii ai, te invat sa fii mafiot daca vrei si sa iti comanzi seminte pe care le poti primi chiar a doua zi sau poti trimite bani in plic si o sa le primeste peste 1.2 saptamani, cum doresti, numai ca te rog eu mult sa te opresti din bagseed-ul asta , ca este calea gresita FIULE si nu iti vorbeste Darth Vader ci un om care acum 10 ani am dorit sa fac acelasi lucru tocmai pentru ca nu gaseam seminte usor de procurat. Vezi ca te banuiesc ca nu ai socks/proxy si ca intri de pe tableta sau telefonul mobil, numai ala scrie cu diacritice, ai mai grija si cu siguranta personala, cand comiti o ilegalitate pregateste-te sa tragi ponoasele daca nu esti atent.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Esti tare, Wadere! :muahaha:
Dar, serios, tu n-ai vazut pc cu tastatura in limba romana :))?

eska

Member
:laughing:

ce lb romana man? da-o-n plm de limba, e pentru fraieri :laughing:
si pe distrusii aia de la Seed Hunters :laughing:

CPC rulez forever, ba. ce
nai-hora-reghin-peruan-22-paltincires-2500100_big.jpg
inteles ?

thehol

Member
Fraților,nu m-ați înțeles. Eu țin bush-ul ăla doar cât crește mai mare,iar după o să-l țin doar decorativ,la fel și roșile normale,îmi place să am un balcon cât de cât verde.
Cât despre semințe,nu că nu aș avea bani să-mi cumpăr unele mai scumpulețe,dar pur și simplu am zis că pentru primul grow să o folosesc pe aia,dar dacă ziceți că nu merită,atunci nu o să mai fac asta.
La crăciun urmează HPS 150W și semințe,cel puțin așa sper,dacă găsesc un site bun.
-----Cât despre problema mea la roșii știe cineva o rezolvare? Săracele încep să aibă din ce în ce mai multe pete maro pe frunzele reale,nu știu ce să fac,sigur le-a ars îngrășământul!!!! ------

thehol

Member
În plus,nu reușesc să îmi fac un proxy... 0 tutoriale care să explice așa ceva,programe nu găsesc,pana mea :-/

enricco

Member
Deci aveam dreptate, frate, esti nebun, vrei sa mergi la puscarie? Uite aici asta : https://www.softether.org/, il instalezi si apoi faci asta : https://www.dnsleaktest.com/
daca iti apare pe undeva IP de Romania, atunci faci asta : de la solution B
https://www.dnsleaktest.com/how-to-fix-a-dns-leak.html
o faci manual. Trebuie ca in DNS sa iti schimbe dns-ul pe 0.0.0.0, o sa vezi tu , esti mare vaccinat si ai timp, momentan nu faci nimic ilegal, dar pe viitor dreq, tanar la puscarie, sapun, etc

si cand iti alegi un VPN din lista, alege Germania, Olanda, Rusia, Koreea, tari care nu divulga detalii de genul acesta guvernului roman.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Toate tarile din lista ta coopereaza cu Romania daca se face o cerere oficiala. Asa, fara sa fie intrebate, nici o tara nu va da informatii.

enricco

Member
intr-un fel ai dreptate, doar ca nu se va stresa nimeni sa se duca dupa un om cu dulapior sa faca citatie in vreo tara Europeana, atunci selecteaza, Rusia, Iordania si ar mai fi si altele, Germania nu divulga date decat daca este un motiv intemeiat, gen crime fizice, rapiri, terorism, etc.