lebebebe06
Member
Witam was fszystkich rodakuw!
Jak josz morze zgadliscie pochodze z polski ala jako maly dzieciak pszeprowadzilem sie z ridzicami do Swecji. Ale polska zafsze bedzie mojom ojczyznom.
Oki, teras do mojego choby
Muj wlasny grow zklada sie teras z jednego pokujiku i home boxu do kwitniecia i troche miejszych boxuw du podrostu.
"czerwony" pokuj sklada sie z 2 x 600w hps i 10 x 2 autopots systemuw.
Home box ktury ma 1x1m ma 400w hps a miejsz boxy majom ruznie.
A teras do zdiec
To jest Home box pelny NLx 9/19
a to czerwony pokuj 9/19
W tyle mam pare zaszczepek AK-48, na pszodzie z lewej Super skunk, z prawej Mazar, B-52 i cos tam jeszcze.
Czerwony pokuj 10/3
Mazar:
Super skunk:
Ak-48:
Mazar i troche Ak-48 zostawiam w "surowym" stanie a reszta idzie na Buble Hasch, "wodny" chasch ktury robie pszez buble bags.
Za jakis dzien albo dwa bedom nowe fotki a do tego czsu chetnie poczytam waszom opinie :friends:
Jak josz morze zgadliscie pochodze z polski ala jako maly dzieciak pszeprowadzilem sie z ridzicami do Swecji. Ale polska zafsze bedzie mojom ojczyznom.
Oki, teras do mojego choby
Muj wlasny grow zklada sie teras z jednego pokujiku i home boxu do kwitniecia i troche miejszych boxuw du podrostu.
"czerwony" pokuj sklada sie z 2 x 600w hps i 10 x 2 autopots systemuw.
Home box ktury ma 1x1m ma 400w hps a miejsz boxy majom ruznie.
A teras do zdiec
To jest Home box pelny NLx 9/19
a to czerwony pokuj 9/19
W tyle mam pare zaszczepek AK-48, na pszodzie z lewej Super skunk, z prawej Mazar, B-52 i cos tam jeszcze.
Czerwony pokuj 10/3
Mazar:
Super skunk:
Ak-48:
Mazar i troche Ak-48 zostawiam w "surowym" stanie a reszta idzie na Buble Hasch, "wodny" chasch ktury robie pszez buble bags.
Za jakis dzien albo dwa bedom nowe fotki a do tego czsu chetnie poczytam waszom opinie :friends: