What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Grow po POLSKU :)

Witam was fszystkich rodakuw! :woohoo:
Jak josz morze zgadliscie pochodze z polski ala jako maly dzieciak pszeprowadzilem sie z ridzicami do Swecji. Ale polska zafsze bedzie mojom ojczyznom. :respect:

Oki, teras do mojego choby :lurk:

Muj wlasny grow zklada sie teras z jednego pokujiku i home boxu do kwitniecia i troche miejszych boxuw du podrostu.

"czerwony" pokuj sklada sie z 2 x 600w hps i 10 x 2 autopots systemuw.
Home box ktury ma 1x1m ma 400w hps a miejsz boxy majom ruznie.
A teras do zdiec :lurk:

To jest Home box pelny NLx 9/19

a to czerwony pokuj 9/19

W tyle mam pare zaszczepek AK-48, na pszodzie z lewej Super skunk, z prawej Mazar, B-52 i cos tam jeszcze.

Czerwony pokuj 10/3

Mazar:

Super skunk:

Ak-48:

Mazar i troche Ak-48 zostawiam w "surowym" stanie a reszta idzie na Buble Hasch, "wodny" chasch ktury robie pszez buble bags.
Za jakis dzien albo dwa bedom nowe fotki a do tego czsu chetnie poczytam waszom opinie :friends:

BiZZY

Member
Witaj na forum rodaku :smile:

Zdrowe masz te roslinki :yummy:
Zapodaj jak mozesz zdjecia swojego hashu.

POZDRO!!!

Dzienki pszyjaciele :woohoo: Ciesze sie rze podoba wam sie muj Grow
Specialnie dla cieb BiZZY bedzie pelno zdiec wodnego chaszu pod koniec :yummy:

A tutaj moja B-52 mama i zaszczepki na nastepny Grow:

A tutaj pare Lowryder x NLx 10/3

ICE, super skunk, Topp44 i NLx :sasmokin:

G

gelowas

Szwecja do out chyba nie tego, ale jakie kozaki masz w domu, zazdroszcze i gratuluje, a takze zycze najlepszego!
ps chetnie zobaczylbym foto nie tyle gotowego haszu (choc to rowniez), co zestawu fotek z jego produkcji roznymi metodami, tez chyba poswiece 1szt bagseeda na czoko :D

rogin

Member
lebebebe06 zajebisty grow!! Zycze udanych zbiorów !! 2x600W to juz cos kakretnego. Zapodaj fotki z poprzedniej hodowli przy tych lampach jak masz. A czemu masz pokoj czerowny ? Czemu nei wylozyles scian niczym ?
peace

a co to jest "10 x 2 autopots systemuw." ??

Last edited:
no tak gelowas szwecja do autgrow jest do dupy i oto wam zazdroszcze, tutaj morzna tylko chodowac Lowryder i Master low w polach wiec nic ciekawego z Lowryder. A z Master low teras bede robil nasionka na nastepny sezon :sasmokin:
Sesja fotek pszy produkcji haszu napewno tesz bedzie :yummy:

Fotek z ostatniej hodowli niestety niemam rogin :confused:
Pokuj powinien byc bialo czerwony :woohoo: Ale na nastepny ras bedzie bialy aby swiatlo odbijal.
Autopots to system ktury bez pompy podlewa doniczki od spodu http://www.futuregarden.com/cgi-bin/shop/50-3000.html W nich mam coccos zamiast ziemi a w zbiornikach pompy powieczne.

greengirl

Active member
hej Lebebebe, masz świetne warunki w domu do uprawy, jak widać dobrze je wykorzystałeś. Fajnie mieć tyle różnych odmian.
Miałeś atak przędziorka?

pozdro

czesc greengirl a co to atak przędziorka? muj polski niestety nie jest najlepszy :(

Jutro jade do polski wiec dzis tylko pare fotek mojej wlasnej SweStar
Jest to muj wlasny LR x White russian hybryd ktory teras powinien byc 100% AF. Mysl tego SweStar jest aby dostal moc od White russian, AF jak LR no i oczywiscie wiekszy harvest od LR :yummy:

Fszystkie pix z 10/10

A to pare zdiec z mojej fabryczki nasionek w kturej mam wiele, wiele odmian do produkcji nasionek :sasmokin:
I tutaj tesz drugi zestaw 2 x 600w hps :woohoo:

AK-48 w seeds factory

LR x NLx w seeds factory

LR x Topp44

W nastepnym tygodniu bedom nowe zdiecia z czerwonego pokoju i Home Boxu.
Do zobaczenia pszyjaciele :wave:

Last edited:

jasmin

Member
pa svenska co? lagom=w sam raz

pa svenska co? lagom=w sam raz

undefined
Jag sag hej in svenska! :wave:
Jag viljan att övara min knaggliga svenska och skriver jag en svensk och polsk. Jag läser svenksa på ett univeristet och lyssnar svenska musik som kalla Svenska Akademien, Storsien Jag download musik från skawars.nu
Jag hopas du korrekt min svensk
Dina odlingar verkar funka riktig bra. Hoppas att dett blir en bra skörd.
Jag har inte odling nu med jag planner att göra growbox snart.
Min sveska ktos talade mig den inte många manishör röke weed i Sverige.
Vär mer manishor roker weed_ i Polen och i Sverige

undefined
a teraz tlumaczenie powyzszego
Więc mówię cześć po szwedzku.
Chcę poćwiczyć mój łamany szwedzki i dlatego pisze po szwedzku i polsku. Uczę się szwedzkiego na studiach i słucham szwedzkiej muzyki jak svenska akdamien, storsien czy livelihood. Sciągam ją z skawars.nu
Jest nadzieja, że poprawisz mój szwedzki.
Twoje ogródek wydaje sie w sam raz. Mam nadzieje ze zbierzesz dobre plony.
Teraz nie mam ogródka ale planuje zrobic jeden wkrótce.
Moja szwedzka ktos powiedziała mi że nie dużo osób pali trawę w Szwecji. Gdzie wiecej ludzi pali trawe ? w Polsce czy w Szwecji

A teraz jeszce zwyczjanie napisze ze spoko ze robisz growbox po polsku !

edit: dilit link

Last edited:
witam wszystkich :wave:
Czas na nowe zdiecia.

To som moje NLx w home box ktore bede za pare dni scinal 10/17 :yummy:

Male twarde kwiaty :sasmokin:

A to czerwony pokuj 10/17

skunk

skunk

skunk

skunk

B-52

Mazar

Ak-48

Ak-48

Skunk, ak-48, mazar

Skunk, ak-48, mazar

Skunk, ak-48, mazar

skunk

AK-48

Autopots

autopots nr2

Witam spowrotem.

Witam spowrotem.

Witam znuw was rodakuw! :wave:
Hodowle na ktore tu mialem fotki dawno zakonczylem ale nie mialem komputera aby wyslac nowe fotki.
Ziolo jusz sie powoli nam konczy i zacelismy z kumplami ciognoc drugom chodowle :lurk:
Tym razen mamy troseczke N.Y.C.D, amnesia heis, WR i durzo inch odmian :yummy:
Wkrutce posle zdiecia :joint:

G

Guest

Zajebisty grow! Robi wrazenie :D

Moglbys moze przy okazji opowiedziec cos w skrucie o szwedzkim prawie narkotykowym? Slyszalem ze jest surowsze niz w polsce :yoinks:

pzdr!

jasmin

Member
witam, jakos teraz tez znøw sie zjawilem,
zastanawiam sie czy znasz osoby ktore uprawiaja outdoor w szwecji, jestem teraz w szkocji wiec podobna wyskosc geograficzna i zastanawiam sie czy JESZCZE teraz nie sprobowac czegos wsadzic,
co myslisz o tym?

rowniez planuje lot do szwecji, chyba goteburg, za jakis czas, ....i jak mozes to napisz jak zawinac jakies palenie w szwecji i jaka cena tam bedzie, ......moze jeszcze bedzie mozliwosc zapytania mojej znajomej ale ona nie jest za bardzo w dragach wiec nie wiem jak to bedzie

mysle ze przywioze palenie z soba i w tym wypadku moze ktos zna jakies wskazowki przemytu ;) niewielkej ilosci palenia, mysle ze wsadze owiniete palenie w butelke kokali ?

Ikser

Member
CZESC LEBEBEBE!!!! Bardzo dobre odmiany poprzednio jak i tym razem!!! Ty Jesteś Polakiem i mieszkasz w szwecji, a ja Jestem polakiem, którego genealogia rodzinna zaczyna sie od Poznania sie dwoch osob.. Szwedki i Węgra, albo Węgierki i Szweda:p.. Ni ewiem dokladnie.. musiał bym zobaczyc na drzewo genealogicze:).. Napisz jakich uzywasz nawozow.. W jakim etapie jest wasz nowy grow.. POZODZENIA!!! Ja chętnie bym BIG BUD posadził,ale nie stać mnie na razie.. mam na vegu kobiete MAZAR.. porobie klony i zrobie SOG w 2 litrowych donicach:).. Jak smakował twoj MAZAR??.. zadowolony byles?? Co bys mi polecił?? POZDRAWIAM!!<piwo>

...

...

Shaman Trip Nie powiedzial bym rze jest szwedzkie prawo surowsze nisz polskie, morzna miec asz do 59g palenia dlasiebie i tylko dostaje sie mandat ale nigdy wiezienia. mialem kumpla kturego jusz 3 razy zlapali za hodowle, tym razem 2 home boxy z paleniem i tesz nie dostal wiezienia wiec nie tak strasznie :chin:
A jak jest w polsce z hodowlom i tak dalej? wy pszeciesz macie super pogode i morzecie hodowac autdoor ile chcecie :woohoo:

jasmin
Sam duzo chodowalem autdoor w szwecju i tylko bym polecal AF jak Low ryder, Low ryder2 i tak dalej.
Raczej fszyscy w szwecji jakos mogom palenie zalatzic wiec pogadaj z twojom kolerzankom, ceny za dobrom trawe to jakies 11-13euro gram= 100-120kr a chasz taniej, wiekcze ilosci to jusz morzna dostac za jakies 6 euro gram jerzeli sie chce super trawe :sasmokin:

Ikser
Urzywa tylko HESIs odrzywek tak jak pisze na ich shemacie.
mamy pare roslin kture jusz kwitnwly pare tygadni, troche kture wlasnie wstawilismy do kwitniecia i pare kture jeszcze rosnom.
MAZAR jest spanialom odmianon, jednom z najlepszych wedug mnie. BIG BAD nie uwarzam rze jest jakoms specialnom odmianom.
MAZAR bardzo bobrze sie urzywa do sog i nie poczebujom za durze ziemi wiec 2 litry powiny wystarczec, a smakuje super :yummy:
Rzycze ci super zbioruw Ikser :sasmokin:

Ikser

Member
To ja tobie "zycze";).. super zbiorów!!! Mam teraz 2 pheno NLxH.. Jeden bardzo indica/sativa. Bardzo zalepiony trihiomes!! jest dopiero w 4 tyg flo ma male buds (ale duzo i rzadkie!) a juz cale w trihomes!! drugi bardziej indica. duze zbite buds,ale malo niestety trihomes.. za to bardzo silna!.. z nich tez chce klony po reveg.. bede mial mazar(skunk,afghani), nlXH (mostly NLXH!!!), i nlXh(mostly ??).. POZDRAWIAM!!

To pare zdiec z dzisiaj :lurk:
Tu nasz Big bud i WW.
Home box 1x1m i 400w hps

A to pare clonuw tych samych odmian brane z tej samej matki w tym samym czsie tylko jeszcze nie wsadzone na 12/12h :sasmokin:

Pare fajnych odmian gotowe do sporzycia :joint:

:woohoo:

G

Guest

ładnie ci rośnie jekie wymiary ma ten hombox i gdzie go kupiłeś