What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

greenish room

kpt.G

Active member
...ma 1410, ma Top mam i ja :friends: topik greenish room HooaH

dsc04218u.jpg

...pestki w kieliszkach moczyły się 24h po czym trafiły do mixu COMPO SANA COMPACT + coco (podobne podłoże użyję w większych pojemnikach) po 3 dniach większość pomidorów pokazała się na powierzchni ... Welcome !

dsc04243r.jpg

dsc04238f.jpg

dsc04240p.jpg

Pozdro All !

wdr

Active member
Veteran
Witam :wave:

Bardzo mocarna i różnorodna genetyka. Będzie ciekawie.

Możesz powiedzieć coś więcej o Polish hope? Co to za geny? Widziałem już to kiedyś gdzieś ale nie moge sobie przypomnieć kto to miał.

W każdym bądż razie szykuje się dobry grow.

Pozdro :joint:

kpt.G

Active member
Możesz powiedzieć coś więcej o Polish hope? Co to za geny? Widziałem już to kiedyś gdzieś ale nie moge sobie przypomnieć kto to miał

...moze widziales u mnie? mamusia white russian x afghani - tatuś sensi star x sensi skunk

polishhope.jpg

pilishhope2.jpg

1009982p.jpg

cheers cardiel, zielonylassss hehe

Bfc

Member
Ja takze obecny :joint: siadam wyciagam nogi i podziwiam :lurk:
Powodzenia zapowiada sie świetnie :yeahthats pozdro

padkontrol

Member
Veteran
WoW jakie geny...typowe jedno-machowe uwalacze hehe :) Btw ten Polish hope jest super. Miałem okazję go palić i bardzo mi się spodobał. Powodzenia!

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Hoah kapitanie. WR x Afghani super orientalny strain ooo i Polish Hope - mile wspomnienia :joint: tak mile ze i chyba ja wrzuce zaraz do wody pesteczki PH hehe :)

Schroom x buddha sister u ciebie tez jakies zmutowane i strasznie wolna rosna ? Za to u strawberry coagh nieziemsko szybko sie rozrasta - fajnie byloby miec female ;) Podobne strainy hehe Czekamy :) Zazdroszcze SD x OG Kush :)

kpt.G

Active member
HooaH dziękuję wszystkim za miłe słowa :dance: jako bonus kwiatek z kiedyś...wygląda jakby chciał podać grabę heh (znów polish hope)

1009954.jpg

NiceGirl said:
Zazdroszcze SD x OG Kush
hmm zagadaj z wiesiekborowski to jego F2 :woohoo:

jahman

Active member
Veteran
:wave:

:woohoo: Arsenał przyjacielu przygotowałeś bombowy hehe
Szykuje się ciekawe przedstawienie, właśnie kupiłem bilet i zostaje hehehe :joint:

Pozdrawiam i dużo dobrego na resztę! :wave:

masque

Active member
polish hope jak nie byl stabilizowany to jest mega mixem genetycznym co niekoniecznie musi wyjść na dobre ;)

ps. jakie swiatlo na flo? :)

pozdro :joint:

kpt.G

Active member
paczi, passionman, Mr.TopTop, jahman witam Was serdecznie - widzę stara ekipa się zbiera :laughing:

polish hope jak nie byl stabilizowany to jest mega mixem genetycznym co niekoniecznie musi wyjść na dobre ;)
ps. jakie swiatlo na flo? :)pozdro :joint:

hmm widzę również doktora genetyki wśród nas :) wiesz nic nie stabilizowałem lecz po obserwacjach mogę powiedzieć ze krzaki praktycznie się nie różnią, wyglądem, mocą, zapachem i terminem "dojrzewania"
PH gościłem już kilka razy w różnych konfiguracjach... :nanana: Jeśli chodzi o lumeny jakie posiadam to hmm trudno powiedzieć, parę postów wyżej szanowny Mr.TopTop przesłał porcję pozytywnego światła tak wiec z pewnością moc wzrośnie :headbange zapal blanta, wyciągnij nogi(jak to robi reszta szanownego grona) i uzbrój się w cierpliwość masque wszystko przyjdzie z czasem.

Wracając do tematu w szafie nic specjalnego się nie dzieje, zresztą nie przepadam robić zdjęć na veg'u zobaczymy wkrótce co, jak i gdzie będzie rosło :) do dyspozycji są dwie miejscówki- będzie wesoło...(mam w planie na jednej z nich rozłożenie siateczki bo stęskniłem się za przekładaniem, naginaniem, przeciąganiem a ze czas jesienno zimowy będzie sprzyjał, pozwoli mi na odrobinę zabawy z roślinkami wiec chyba się zdecyduje...)
...tym czasem w ogródku geny PLANTATORA :friends: nie pytać jakie odmianki bo nie podpisywałem buu

dsc04398g.jpg

dsc04399dnf.jpg

Pozdro :friends:

G

guestabc

też troche pokibicuje
uwielbiam popatrzeć na pracę zawodowców:canabis:
narazie biernie obserwuje wasze indor
ale jak się kiedyś wezmę to też coś pokażę

a narazie piwko mały LOLEK i oglądamy :respect:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witam Kapitanie
Melduje sie w zielonych szeregach ...Ku chwale Ojczyzny, obywatelu !!!

Piekny ogrod posiadasz - tak trzymaj

powodzenia bracie