What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Got Haze?

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no to nowy thread po dlugiej pszerwie.
co sie dzieje w moij pokoiku?
no to proszepansztwa tym razem dalem prawie na calego w Haze.
hazy so kolo 30 dni inne 50+

gatunki w chodowli so takie

nasiona

legends-j blaze
female seeds-nevil haze x zamal,n haze x grapef,n haze x c99,nev haze pure
thseeds-sage,
rez-gonzo
bog-sourbuble

clone

strawbery cough,c99,super silver haze,willy nelson

tak to teras wyglonda

gonzo

664IMG_5445-med.jpg

sage

664IMG_5442-med.jpg

nev haze x c99

664IMG_5440-med.jpg

nevil haze x c99 and nev haze x zamal

664IMG_5417-med.jpg

strawbery cough

664IMG_5455-med.jpg

nevil haze pure

664IMG_5430-med.jpg

nevil haze x zamal

664IMG_5418-med.jpg

nevil hazes

664IMG_5453-med.jpg

664IMG_5427-med.jpg

nevil haze x c99

664IMG_5428-med.jpg

664IMG_5420-med.jpg

strawbery cough

664IMG_5454-med.jpg

664IMG_5450-med.jpg

peace

Last edited:
G

Guest

Kurcze Hot jak zwykle rzadzisz :) Masz super ogrodek. Piekne rosliny.
Pozdrawiam, Wujek

G

Guest

pokaz mi prosze jak wygladaja grapefruit x nev haze i ile maja dni. powiem ci ze odmianka fajna jedne krzaki pachna bardziej grapefruitem jedne mniej. jedne maja grubsze wloski drugie hudsze ale wszystkie sa pieknie oblane zywica :)

G

Guest

No HOT...Twoja uprawa mnie powala,też się zastanawiam nad mixami haze z female seeds ale narazie mam jeszcze paczke nebuli z paradise seeds...licze że po zbiorach szczegółowo opiszesz moc i plon tych odmian :)
Jak zbiore te nebule to chyba wezne troche feminizowanych sativek i LTS pod 400w (teraz mam 250w)... ;P

Właśnie,pokaż wszystkie rośliny i ile która ma dni i ile jest na flo?

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzienki

wszystkie hazy so kolo 30 dni. krosy powinne sie skonczyc od 70-90 dni, grapefriut and c99 kros moze byc szybciej. zamal i pure moze potrwac nawet 100+ dni. ale tego naprawde cienszko teras powiedziec. ostanio mialem super silver haze i byl gotowy po 75 dni. duzo zalezy jak chodujesz. inne warunki inny czas kwitnienia.
ale 70-95 dni ,cos takiego.

reszta umnie jest jusz prawie gotowa c99,strawbery cough,willy,gonzo,sage... jusz majo po 50 dni, mysle jeszcze z 10 i bendzie perfect

peace

G

Guest

moje sie wyrobia w ciagu 70 75 dni. mauie wowie pisal ze grapefruit x nevill haze potrzebuje 10 tygodni wlasnie moje maja 50kilka dni teraz

:wave:

Last edited:
G

Guest

btw cos mi sie kaszani z logowaniem, loguje sie poprawnie dopiero przy post replay. Hot Cargo myslisz ze teraz jest dobra pora aby przelaczyc na 10/14 ?

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
kwiaty kwitno w ciemnie, takze teras one jusz wyrosly ,mozesz je spokojnie na 10 dac i zobaczysz ze bendo dokwitac szybciej.

peace

G

Guest

ok dzieki jest juz wiec ustawione na 10/14 za pare dni zdam fotorelacje jak to na nie wplynelo

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jusz strawbery cough i c99 niedlugo koniec, hazy to jeszcze a jescze,hehe
bendzie dobze

strawbery cough

664PDRM0352-med.jpg

664PDRM0348-med.jpg

c99

664PDRM0346-med.jpg

664PDRM0341-med.jpg

nevil haze x zamal

664PDRM0337-med.jpg

supa siver haze

664PDRM0336-copy-med.jpg

nevil haze x c99

664PDRM03351-med.jpg

nevil haze pure

664PDRM0333-med.jpg

peace

G

Guest

strawberry ladnie pachnie ? duzo masz roznych roslin z tych xline nasion ? ja mialem 3 grapefruity x nevill haze i kazdy byl inny. 2 na poczatku mialy liscie jak indici jedna od samego poczatku jak sativa. 2 sie ladnie krzewily ta z liscmi sativy niebardzo. ta bardziej sativowata oddalem koledze z czestochowy i ja hoduje w malutkim boxie zdjec niestety niemam. te 2 co sobie zostawilem wydawalo sie ze beda takie same ale juz widac ze jedna szybciej dojrzewa. ta z grubszymi wloskami ma bardziej zbite topy grubsze wloski ale zadsze a druga ladniejsza moim zdaniem ma geste cienkie wloski i dojrzeje troche pozniej. to ze rosliny sa rozne wogole mi nieprzeszkadza nawet mam nadzieje ze beda robily rozny high

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
raniec ty nie robiles clony? bo jak nie to szkoda ,bo bys mial na jeszcze jeden ras chodowania, ja mam ich skunkspecial i cinnamon jeszcze z tamtego roku ,bo tak smakuje,hehe
ja mam nh x zamal,nh x grapefriut,nh x c99,nh pure. female seeds mi je pszysyla czasami.
wszystko odnich jest pierwsza klasa , polecam, zreszto sam widzisz czy sie oplaca,hehe

sweet it is, moth

peace

G

Guest

klony moge zrobic po harvescie. moze soga z tego bym zrobil. wiesz robie harvest zostawiam na roslince jakies miniaturowe odrosty niewarte ciecia i reveguje planta. i wtedy mozna zrobic albo klony i poleciec z sog albo zebrac 2gi plon z tej samej rosliny, widzialem juz jak ludzie takie cuda robili z zadowalajacym efektem koncowym :)

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
bendzie cienszko czasem zrobic clony ,jezeli biezesz je z kwitnoncego kwiatka,lepiej brac clony jak kwiatek jest na vegu. ale prubuj, moze sie uda.poprostu potrwa dluzej zeby sie pszestawil na veg.

bendziesz palil haze szybciej nisz ja widze,hehe
niepal za duzo bo haze dziwnie na niekturych dzaila,hehe

peace

G

Guest

10 lutego bedzie z 70 kilka dni kwitnienia chyba i wtedy planuje scinac. dluzej chyba niewytrzymam :)

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
najwiekszy blond co wszyscy robio to scinajo za szybko, to jak kwasna sliwka, musi byc slodka zeby super smakowala,hehe

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
nevil haze x c99

664PDRM0440-med.jpg

664PDRM0441-med.jpg

664PDRM0450.jpg

nevil haze x zamal

664PDRM0436-med.jpg

664PDRM04371-med.jpg

664PDRM0448-med.jpg