What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

FreeStyle Ziom ;]

D

dEv-9

Kto po freestyluje? Ze mna zarymuje? Znajdzie w moscie dziure? Czy nabije rure?

Widze ze nikt rymem nie zarzucil... co jest z wami? Jestescie zepsuci?
Ktos tu jeszcze wroci i dobry rytm zanuci, a zepsuci pomysla wtedy ze zla wybrali droge, a my im klode pod noge... i w droge. :whip:

D

dEv-9

a Juz myslalem ze zafreestailowales, ze ziom sie najebales i rade dales :biglaugh:

(Ja tez nie umiem, tzn nie jestem hiphopowcem. Ale rymy szybko skladac umiem bo zawsze jak palimy i idziemy to sobie gadamy takimi rymowankami)

Pozdro od dEva, dobrego chlopaka, duzego ptaka, mistrza jebaka. :smile:

D

dEv-9

Sluchaj przyjacielu dobry, bede teraz szczodry :smile:

Zarymujmy.

Anubis chlopak stary, wypil dzis trzy cwiary.

To sa proste rymy.
Chodzi o koncowki ostatnich wyrazow, a raczej o ostatnia litere.

Musi byc taka sama i wychodzi rym.

Nie zawsze ta zasada dziala ale 99% to sa rymy.

D

dEv-9

Ja tez cos weny nie mam, musze upalic ryja, za 3 godziny robimy bibe i zdam relacje wieczorem. :smile: PEACE, LOVE, SEX & GANJA

D

dEv-9

anubis_player said:
Czlowieku to masz fajnie hehe
Ja bym nie wytrzymal tak miec co rusz. Jak ty to robisz ? :D <Biglaugh>

Niewiem o co ci chodzi ziom. :rolleyes: :smile:
Ale wiem ze za 15 min zaczynamy. Pozdro. :canabis:

Jeszcze troche mi czasu zostalo, tysiace rur sie juz nabijalo,
z mojej dloni, kto mi ziele dzis pogoni?
Wy, to znaczy Oni Zyjacy jak AnubisoPlajeroni,
Krecic blanty jarac skrety byc cale zycie usmiechnietym.
Isc do przodu, wciaz przed siebie, rozpierdalac przeszkody zycze wam w calym zyciu pogodnej pogody, pogody nastrojow, nie ma posrod nas kowbojow, sa sami jaracze, skretow wyjadacze, ja z tego powodu nie placze, ciesze sie ze was kiedys zobacze i zajaram z wami, z wami moimi ziomkami z foruma tego, zjaraj i za mnie blanta kolego. :joint:

cooopa

Member
kiedy na free poleci dev kazdy wiee tu juz kto to jest ze nabija rury sam albo nie kto to wie wiemy tylko to ze to spoko ziom pali staf nabija rury kazdy powie on ponury???!!!!skadze znowu bo to dev pali ganje i o tym wie albo nie bo ta gandzia...gdzie ona jest??!!:p wiec powiedzmy sobie ze pozdro devie kto to wie gdzie on jest lecz gdy bedzie dowie sie ze kazdy tu calusy mu sle bo jego free nieglupie jest!

pozdrawiam jaracza z goory, peace dev-9!!!!!!

D

dEv-9

cooopa said:
kiedy na free poleci dev kazdy wiee tu juz kto to jest ze nabija rury sam albo nie kto to wie wiemy tylko to ze to spoko ziom pali staf nabija rury kazdy powie on ponury???!!!!skadze znowu bo to dev pali ganje i o tym wie albo nie bo ta gandzia...gdzie ona jest??!!:p wiec powiedzmy sobie ze pozdro devie kto to wie gdzie on jest lecz gdy bedzie dowie sie ze kazdy tu calusy mu sle bo jego free nieglupie jest!

pozdrawiam jaracza z goory, peace dev-9!!!!!!

Ziom wystartowales zajebiscie, rym pocisniesz, z glowy i zawisna wszystkim uszy, wszystkich to poruszy, wszystkich tu zagluszysz, a gdy pojdziesz to nie wrocisz, dobry hip hop nucisz.. slowa dobierasz elokwetnie, wyobraznia robi metnie, jest tak pieknie, prawie piekielnie, bezimiennie... bo po co komu imie? Pan Coopa w naszym kregu nie zginie, nawet bez imiona jest mu zajebiscie, codziennie pali liscie, a wieczorem kwiaty, lubi krecic baty, dla taty? czyli dla mnie, pale z nim jednostajnie, blanty na farmie, naszych konopi, ktos obcy sie wkradnie to on go wytropi, i zabije jak szmate, co nam gradnie zielej, na czyims grobie sie pali weselej.

Siemasz Cooopa Zioooooooooooom. :biglaugh: :canabis:

G

Guest

hehe bez urazy ale ja jakos nie trawie tego stylu wyrazania swoich emocji co nie znaczy ze jest to brzydkie i wogole widze ze fajnie sie bawicie i oto chodzi

pozdro mazur

cooopa

Member
siema siema devie zioom powiem tobie wszystko to co mysle lub co wiem palenia nie jem lecz go pale i lufy smarze lecz ostanio bonus dostalem i z lufy juz nie wale teraz z fajki pale i to wiem i mysle tak ze jakby bonio wlasne miec to by mozna bylo chciec wieksza ilosc do niego wbic browarka pic jeden mach duugo trzeci czas przyjemnie leci sama radosc i sam miod wszystkie chwile miłe tu spedzam z nim i znia napewno wiesz o co mi chodzi zioom;]

peace!!

omen

New member
hot.. kozacki kawalekk!! i dobry motyw na poczatku.. jak odpala gibla i nawoluje co by wejsc obczaic co tam w ogrodzie rosnie.. ;]] .. dla mnie bomba.. ;]]

..peace..

greengirl

Active member
Choć nie lubię rymowanek to zapalę ten kaganek mej twórczości suchej, małej, w moim mózgu pozostałej.
Zbieram resztki z dna słoika i choć zioło szybko znika dymem płuca inhaluję i nic sobie nie żałuję (choć podobno tym się truję).
Dookoła brzmi:"kolego, nigdy więcej nie bierz tego, tym psychikę zruinujesz, ciało zniszczysz i zwariujesz". A ja wszystko to mam w dupie, czy to rzucę? Nie, po trupie!

Jadę sobie autobusem i nie będąc omnibusem rymy piszę w notatniku, w głowie wciąż ich jest bez liku. Siedzę sobie w foteliku i choć werwy mam bez liku smutek mnie ogarnia wszelki gdyż mam problem bardzo wielki. W prawej dłoni zioło trzymam, w lewej ognia - faji nie mam. Trzeba czekać do wieczora, wtedy już najwyższa pora na zatlenie ognia w sztosie, pogrążenie się w chaosie.

Latest posts

Latest posts