What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

First grow auto

Status
Not open for further replies.
G

gibonelu'

Salutare tuturor!
Asta este primul meu grow, strainurile sunt autoflower green-o-matic si big buddha automatic, growboxul l-am facut din 2 sertare de pal si are L=50, h=40, l=27, deocamdata folosesc 2 cfl de 23w si 1 de 20w, impreuna au 3700 de lumeni si in flower o sa bag 4 de 23w warmwhite, pamantul pe care il folosesc este de flori cu ph 6-7.5, automaticu are 9 zile si green-o-matic are 7 zile dar a iesit doar cu un cotiledon si de asta creste asa greu:watchplant:. Numai bine si astept sfaturi si pareri. :tiphat:

Attachments

• growbox1 (Medium).jpg
    growbox1 (Medium).jpg
    55.6 KB · Views: 39
  • growbox2 (Medium).jpg
    growbox2 (Medium).jpg
    18.4 KB · Views: 44
  • automatic (Medium).jpg
    automatic (Medium).jpg
    51 KB · Views: 42
  • green-o-matic (Medium).jpg
    green-o-matic (Medium).jpg
    36 KB · Views: 45
  • 1 (Medium).jpg
    1 (Medium).jpg
    39.6 KB · Views: 48
  • 2 (Medium).jpg
    2 (Medium).jpg
    37.1 KB · Views: 35
E

evilkid

succes cu grow-ul :D

sunt curios cum o sa iasa green-o-matic. din primavara ma tenteaza sa iau si eu seeds....

:wave:

brebo

Member
Multa rabdare man..am crescut auto si am fost putin dezamagit de yield..
Oricum af sunt fun de crescut tinand cont ca termiana asa repede..multa bafta!

Totul pare bine so far..

G

gibonelu'

Multa rabdare man..am crescut auto si am fost putin dezamagit de yield..
Oricum af sunt fun de crescut tinand cont ca termiana asa repede..multa bafta!

Totul pare bine so far..
Eu vreau sa termin pana la sfarsitul anului si de asta am ales auto :D, oricum o sa le fac lst si le dau fert si cred ca scot cam 10g pe planta :dance013::thank you:

Dr Obvious

Member
Ar trebui sa scoti ceva mai mult. Eu am scos intre 6-10g/planta la outdoor in conditii nu prea favorabile. Ti-as recomanda sa iti iei un hps de 150W pentru flower. O sa simti diferenta.

Bafta cu fetele!

dubite

Member
autoflowering strains se cresc direct intr-un recipient mai mare pentru a se mari cantitatea recoltata. avand in vedere ca nu poti sa controlezi perioada de vegetare, e foarte important sa le oferi conditiile ideale pentru a fi cat se poate de mari, fara root-bounding si etc.
Multa bafta!

G

gibonelu'

La asta chiar nu m-am gandit, o sa le mut mai repede in ghivece mari ca deja vad ca au crescut mult radacinile :thank you:, btw ghivece de 2-3 litri oare sunt de ajuns? :canabis:

brebo

Member
eu le-as da ~7 litri..recomandarile la autoflower ar fi ca radacinile tind sa se dezvolte mai mult pe verticala..deci daca poti gasi un vas mai degraba inalt decat lat ar fi ok..

dubite

Member
3 litri nu cred.. e mai bine decat paharele alea dar nu deajuns.
te-as sfatui sa alegi insa ceva si mai mare si cum a spus si brebo, mai degraba inalte decat late... sper sa nu fie insa prea tarziu si ca o sa creasca mari.

G

gibonelu'

deocamdata le-am pus in ghivece de 2-3 l ca altceva nu am si nici nu am loc pentru ghivece mai inalte, as putea sa le pun pe aman2 intr-o galeata de lavabil de 10l dar am inteles ca nu e bine 2 plante in acelasi ghiveci :watchplant:, o sa mai pun maine cateva poze ca nu am baterii deocamdata :D

G

gibonelu'

I'm back

I'm back

Salut, am avut ceva probleme cu grow dar am rezolvat, plantele au 22 si 23 zile, le-am pus in ghivece mai mari si au inceput sa creasca mai repede, s-au uscat putin dupa ce leam mutat dar si-au revenit :D ce ziceti cam intr-o saptamana pot sa le fac LST si sa le dau fert? :tiphat:

Attachments

• IMG_00491.jpg
    IMG_00491.jpg
    39.7 KB · Views: 54
  • IMG_00451.jpg
    IMG_00451.jpg
    78.2 KB · Views: 43
  • IMG_00421.jpg
    IMG_00421.jpg
    66.3 KB · Views: 39
  • IMG_00401.jpg
    IMG_00401.jpg
    68.2 KB · Views: 48
  • IMG_00381.jpg
    IMG_00381.jpg
    86.1 KB · Views: 48
  • IMG_00511.jpg
    IMG_00511.jpg
    53.4 KB · Views: 42

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
ce veg mult la autoflower man? ai baut gaz?

bafta cu fetele gibo! fereste-te de prea mult training, iar nutrienti daca incepi cu doze mici poti da de pe acum..

G

gibonelu'

aia mai mare e automaticu, la cealalta s-a rupt un cotiledon de asta e asa mica:comfort: am facut rost de niste gainatz de gaina de la un vecin :laughing: si ma gandeam sa il folosesc ca fert dar nu stiu in ce concentratie sa il amestec cu apa :canabis::thank you:

Status
Not open for further replies.

Latest posts

Latest posts