What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

ερωτηση για lowryder

N

nickrahm87

γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω οπως βλεπετε, ειμουν μελος στο 420.gr και μιας και εκλεισε(καιρο τωρα) ανακαληψα αυτο το φορουμ, επειδη εχω να μπω καιρο σε τετειου ειδους φορουμ(αν και νομιζω οτι ειναι το μονο ελληνικο που υπαρχη) απο τοτε που εκλησε εχω ξεχαση σχεδον τα παντα απο αυτα που εμαθα, σκεφτομαι να κανω το πρωτο μου grow και θελω να σας ρωτησω αρχικα ποσο χρονο παει ενα lowryder για κοψιμω, αν θημαμε καλα νομιζω οτι παει ενα μηνα ή τεσσερις οπως τα κανονικα. thanks

N

nickrahm87

αν αλλαξετε θεση την ερωτηση παρακαλω πειτε μου που την βαλατε για να την βρω (στον moderate αυτο)

N

nickrahm87

θα κανω και κανα δυο ερωτησης ακομη. χρονο φωτισμου απο την αρχη μεχρι το τελος (για lowryder μιλαμε παντα), ποσα βατ λαμπα (τα κανονικα απ οτι θυμαμε θελουν 600αρα), αποσταση η λαμπα απο το φυτο(εκατοστα), και υψος κατασκευης ξυληνης που θα φτιαξω(δεν θελω να το βαλω σε pcbox), ευχαριστω εκ τον προτερων

N

nickrahm87

αντε ρε παιδια δωστε καμια απαντηση

locoezon

Member
γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω οπως βλεπετε, ειμουν μελος στο 420.gr και μιας και εκλεισε(καιρο τωρα) ανακαληψα αυτο το φορουμ, επειδη εχω να μπω καιρο σε τετειου ειδους φορουμ(αν και νομιζω οτι ειναι το μονο ελληνικο που υπαρχη) απο τοτε που εκλησε εχω ξεχαση σχεδον τα παντα απο αυτα που εμαθα, σκεφτομαι να κανω το πρωτο μου grow και θελω να σας ρωτησω αρχικα ποσο χρονο παει ενα lowryder για κοψιμω, αν θημαμε καλα νομιζω οτι παει ενα μηνα ή τεσσερις οπως τα κανονικα. thanks

Yπαρχουν αρκετα Lowryder oπως θα δεις στο λινκ.

http://www.autofloweringseeds.com/autoflowering-lowryder-seeds

1 μηνα για να τελειωσει απο σπορο?Τι ειναι ποια τα αυτοματα ο HULK?

Lowryder Easy Ryder

Genetics: Automatic AK47 x Lowryder #2
Type: Autoflowering hybrid
Harvest Date: 9 weeks from seed
Flowering Period: 6+ weeks

Height: 40-70 cm
Characteristics: Large yielding feminised autoflowering strain..

N

nickrahm87

δυο μηνες δηλαδη το μισο χρονο απο τα κανονικα, απο λαμπα ποσα βατ ρε παιδες?

antartist

Member
3 μηνάκια και κάτι για τα αυτόματα.
18 ώρες φως είναι καλά αλλά μπορείς και παραπάνω!
Για τη λάμπα και τον χώρο εξαρτάται πόσα θέλεις να βάλεις, πόσο θέλεις να βγάλεις και πόσα λεφτά έχεις να ρίξεις. Η απόσταση της λάμπας μπορεί κυμαίνεται από πολύ λίγο, ως και 80-90 πόντους, ανάλογα με το είδος της λάμπας, τα βατ και τις θερμοκρασίες του χώρου σου.

N

nickrahm87

3 μηνάκια και κάτι για τα αυτόματα.
18 ώρες φως είναι καλά αλλά μπορείς και παραπάνω!
Για τη λάμπα και τον χώρο εξαρτάται πόσα θέλεις να βάλεις, πόσο θέλεις να βγάλεις και πόσα λεφτά έχεις να ρίξεις. Η απόσταση της λάμπας μπορεί κυμαίνεται από πολύ λίγο, ως και 80-90 πόντους, ανάλογα με το είδος της λάμπας, τα βατ και τις θερμοκρασίες του χώρου σου.
σκεφτομαι να βαλω δυο lowryder ουτος ωστε αν γινει κατι με το ενα δεν παει καλα να εχω το αλλο, αλλα μπορει να πανε και τα δυο καλα,
σκεφτομαι να κανω μια κατασκευη ξυληνη αλλα δεν ξερω ποσα εκατοστα να την κανω σε υψος, μηκος και βαθος(για δυο lowryder), γιατι το pcbox μου φενετε πολυ μικρο, και δεν ξερω ποσα βατ λαμπα για τα δυο, αλλα απο το ειδος λαμπας νομιζω οτι η καλυτερη ειναι η hps οχι η clf, οποτε περιμενω απαντησης για βατ λαμπας(δυο lowryder) και ειδος(hps, clf, κτλ) να ακουσω αποψης, αυτα προς το παρον,thanks

N

nickrahm87

θελω να πω κατι στον moderator θα σβησω αυτον τον λογαριασμω και θα φτιαξω αλλον γιατι θελω να αλλαξω ονομα(username) θα ξαναβαλω την ερωτηση καπου αν θελεις σβηστην την συγκεκριμενη