What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Εντομα στην ανθηση

paliakos

New member
Εντομα στην ανθηση

Καλησπερα ειμαι στις αρχες της 4ης βδομαδας ανθησης.
Κατα την διαρκεια του veg ειχα προβλημα με αλευρωδη ψεκασα μερικες φορες με neem oil και φανηκε να λυνει το προβλημα.
Χθες ειδα παλι ασπρα μικροσκοπικα μυγακια να πετανε.Εχω βαλει κατι κιτρινες ταινιες αλλα δεν φαινεται να κανουν τιποτα.Τι μπορω να χρησιμοποιησω για να λυσω το προβλημα χωρις να μου επηρεασει την ποιοτητα οταν κοψω ??

antartist

Member
Καλησπέρα Παλιακέ!
Στρίψε ένα και χαλάρωσε. Τα μυγάκια δεν προλαβαίνουν να σου κανουν σοβαρή ζημιά μέχρι το τέλος, ειδικά τώρα που είναι χειμώνας.
Δεν υπάρχει κάτι να ρίξεις, εκτός απο σκορδόνερο που είναι βιολογικό εντομοαποθητικό.(στο χώμα)
Εκμεταλλεύσου τις κρύες μέρες, εξαερώνοντας τον χώρο σου επαρκώς και ρίχνοντας ελαφρώς την θερμοκρασία.
Στα μυγάκια δεν αρέσει το κρύο...

paliakos

New member
ευχαριστω για την απαντηση εχω τους ανεμιστηρες να δουλευουν συνεχως και την θερμοκρασια κατω απο 25. Μεχρι το κοψιμο εχω καμια 40αρια μερες ακομα ελπιζω να μην μου το μαδησουν μεχρι τοτε.