What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

דשנים חדשים

oldgrower07

New member
טוב לדעת שחברות דשנים חדשות הגיעו לישראל
שמעתי שיש להם הומוס תולעים טרי, מארצות הברית ונעשה בו שימוש אצל כל המגדלים של צפון קליפורניה

PuppyHaze

Member
איזה חברות בדקתי עכשיו בהידרושופ, ובהידרו גרו ולא מצאתי דברים חדשים..

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
יש ורמיקומפוסט טרי בישראל אצל מגוון מגדלי תולעים וזה בטוח ברמה יותר טובה מורמיקומפוסט מיובא ;-)

oldgrower07

New member
קצת אופטימיות פונזי

קצת אופטימיות פונזי

יש ורמיקומפוסט טרי בישראל אצל מגוון מגדלי תולעים וזה בטוח ברמה יותר טובה מורמיקומפוסט מיובא ;-)

סתם בשביל הכיף אני אבדוק השוואת מחירים(מקווה שהם גם עושים משלוחים)אבל בכל מקרה, עבדתי איתם הרבה בקליפורנייה(המבולט קאוונטי) והמגדלים שם כל הזמן שיבחו את חברת age old organics
אם יש לך זמן,כנס לאתר שלהם, תגיד לי מה אתה חושב?

oldgrower07

New member
זו חנות חדשה משהו

זו חנות חדשה משהו

איזה חברות בדקתי עכשיו בהידרושופ, ובהידרו גרו ולא מצאתי דברים חדשים..[/QUOT
לא מוצא כרגע את הלינק, אני יעדכן כשאמצא

PuppyHaze

Member
הדשנים של
age old organics

עשו עליה לארץ?

הם באמת שווים משהו.. או שהם כמו ביו-ביז?

oldgrower07

New member
מצאתי אבל עדיין לא רציניים

מצאתי אבל עדיין לא רציניים

הדשנים של
age old organics

עשו עליה לארץ?

הם באמת שווים משהו.. או שהם כמו ביו-ביז?

מצאתי את החנות אבל הם עדיין לא רצינים, חסר להם עוד הרבה מהסדרה
יש להם רק תוספים וזה בעיקר לאדמה, לא לקוקוס פרלייט אז הם לא עוזרים לי.
שאלתי אותם והם אומרים שבקרוב יגיעו כל המוצרים בסדרה

ולגבי ההשוואה לביו ביז, אני באמת לא יודע כי בחיים לא עבדתי עם ביו ביז בגלל כל מה שאומרים עליהם לרעה, עד היום בישראל אני משתמש אך ורק בדשנים מינירלים אבל בקליפורניה היו מאוד מרוצים מאייג אולד

PuppyHaze

Member
מצאתי את החנות אבל הם עדיין לא רצינים, חסר להם עוד הרבה מהסדרה
יש להם רק תוספים וזה בעיקר לאדמה, לא לקוקוס פרלייט אז הם לא עוזרים לי.
שאלתי אותם והם אומרים שבקרוב יגיעו כל המוצרים בסדרה

ולגבי ההשוואה לביו ביז, אני באמת לא יודע כי בחיים לא עבדתי עם ביו ביז בגלל כל מה שאומרים עליהם לרעה, עד היום בישראל אני משתמש אך ורק בדשנים מינירלים אבל בקליפורניה היו מאוד מרוצים מאייג אולד

מה השם של החנות אחי?

סיכוי גדול שבמחזור הבא אני יעבוד עם הדשנים שלהם לאדמה.

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
זה תמיד משעשע אותי שהמגדלים החדשים רצים לכל הטכנולוגיה הנסיונית בזמן שמגדלים ותיקים בוחרים כמעט ורק במותגים שקיימים הרבה זמן בשוק
הייתי מצפה שזה יהיה הפוך

oldgrower07

New member
זה תמיד משעשע אותי שהמגדלים החדשים רצים לכל הטכנולוגיה הנסיונית בזמן שמגדלים ותיקים בוחרים כמעט ורק במותגים שקיימים הרבה זמן בשוק
הייתי מצפה שזה יהיה הפוך[/QUO

מה הכוונה פונזי?
אני לא חדש בתחום. ואני גם לא ממש מנוסה ביחס למכרים שלי
אבל כן למדתי מהם שלכל דשן יש את הטעם שלו בצמח וכן שמתי לב עד כמה זה נכון
גם המכרים הזקנים שמהם אני שואף את כל הידע והזיקה לנושא אוהבים לנסות דשנים אחרים לפעמים.
אז לדעתי זה לא כל כך נכון להשאר מקובע לאותו דשן בדיוק כמו שאנחנו לא אוהבים לגדל את אותם זנים כל הזמן.
נ.ב
אני עבדתי עם הדשנים האלה ליפני 13 שנים בקליפורניה, בשיחה האחרונה שלי עם אותם מגדלים נוכחתי לדעת שהם עדיין מגדלים איתם.
אני מאמין שהם לפחות 30 שנה בשוק האמריקאי מה שבטוח שהם קצת יותר זקנים מכל החברות שיש היום
אולי לטובה? אולי לרעה? אני באמת שלא יודע...
מה שבטוח אני הולך לספר לכם עליהם כמו שצריך בעוד ארבעה חודשים בערך
אז תודה רבה בינתיים על כל התשובות פונזי, בדיוק כרגע אני בודק בשני מקרים את החומרים של ההשרשה שאמרת:הורמוריל טי 6 מדולל ובמרקה אחר אני בודק אלוורה טיבעית
בודק מי ישריש יותר מהר וטוב
אז להתראות בינתיים, יורד קצת למחתרת

fonzee

Weed Cannasaur
Moderator
Veteran
לא רק בדשנים אחי, בהכל
לרוב זה המגדלים החדשים שרצים ללדים, לדשנים חדשים כמו אדוונסד ניוטריינטס וכן הלאה
הייתי מצפה שדווקא מגדלים מתחילים יעדיפו להתחיל עם מערכת מוכנה שעובדת ולא ישר לבדוק כל מוצר חדש שנוחת.
באותו זמן אני שם לב שמגדלים מנוסים מתעלמים יותר ויותר מטכנולוגיות חדשות.

בעוד שאני נשאר מעודכן במה שהולך היום יש לי אולי 2 דברים בכל החדר גידול שלא היו קיימים לפני 5 שנים.

בנוגע לדשנים אורגנים, באדמה אורגנית אתה רוצה לדאוג למערכת ביולוגית פעילה ויעילה.
זה עוזר בהמון דברים, בין היתר בהגדלת זמינות יסודות ההזנה לצמח ואגירת מים של האדמה.
יש יתרון מאוד משמעותי לביולוגיה מקומית שמותאמת לתנאי הסביבה שלך על גבי ביולוגיה ממקום אחר שסביר להניח שרובה לא תתאקלם למקום החדש.

אם אתה מחפש הזנה "כמו-מינרלית" עם דשנים אורגניים, כלומר לדשן כל השקיה שניה עם דשן, אני ממליץ להוסיף תה קומפוסט כל שבוע- שבועיים עם ורמיקומפוסט, עדיף ביתי.
אם אתה עושה את זה הדשני בסיס פחות ישפיעו על הטעם אבל כן יהיה הגיוני לברור יותר את הדשנים שלך.

בעציץ מספיק גדול (מינימום 20 ליטר) אני חושב שיש יתרון משמעותי לשיטה הראשונה גם מבחינת תוצאה וגם מבחינת עלויות.

PuppyHaze

Member
הייתי מצפה שזה יהיה הפוך[/QUO

מה הכוונה פונזי?
אני לא חדש בתחום. ואני גם לא ממש מנוסה ביחס למכרים שלי
אבל כן למדתי מהם שלכל דשן יש את הטעם שלו בצמח וכן שמתי לב עד כמה זה נכון
גם המכרים הזקנים שמהם אני שואף את כל הידע והזיקה לנושא אוהבים לנסות דשנים אחרים לפעמים.
אז לדעתי זה לא כל כך נכון להשאר מקובע לאותו דשן בדיוק כמו שאנחנו לא אוהבים לגדל את אותם זנים כל הזמן.
נ.ב
אני עבדתי עם הדשנים האלה ליפני 13 שנים בקליפורניה, בשיחה האחרונה שלי עם אותם מגדלים נוכחתי לדעת שהם עדיין מגדלים איתם.
אני מאמין שהם לפחות 30 שנה בשוק האמריקאי מה שבטוח שהם קצת יותר זקנים מכל החברות שיש היום
אולי לטובה? אולי לרעה? אני באמת שלא יודע...
מה שבטוח אני הולך לספר לכם עליהם כמו שצריך בעוד ארבעה חודשים בערך
אז תודה רבה בינתיים על כל התשובות פונזי, בדיוק כרגע אני בודק בשני מקרים את החומרים של ההשרשה שאמרת:הורמוריל טי 6 מדולל ובמרקה אחר אני בודק אלוורה טיבעית
בודק מי ישריש יותר מהר וטוב
אז להתראות בינתיים, יורד קצת למחתרת

לאן אתה בורח?
לא אמרת לי את השם של החנות... ):

oldgrower07

New member
אני ביודע לא לערבב בין דשנים מינרלים לבין דשנים אורגנים בתמיסת ההשקיה, אבל אם אני משתמש בתמיסה מינרלית במי ההשקיה? האם אני יכול לרסס על העלים דשן אורגני כדישון עלוותי?

oldgrower07

New member
קשה לברוח מפה אה? :)

קשה לברוח מפה אה? :)

לאן אתה בורח?
לא אמרת לי את השם של החנות... ):

קוראים לה גרושופ, אני אשלח לינק

http://growshop.co.il/product_cat/דשנים/אייג-אולד-אורגניקס-age-old-organics/

תסתכלו על האלפ, אמרו לי שהוא טוב למקרים של סטרס או לאחר טרנספלאנטיג
עכשיו: יש לי שתי אופרציות קטנות וגם שונות
באחת אני משתמש בדישון מינרלי שהזמתי מהולנד(עובד איתם שנים) אחלה מוצרים ידועים ומוכרים
בשנייה אני מנסה אורגני של האייג הולד על אדמה לא על קוקוס(גיב איט אצאנס)
השאלה היא: האם אני יכול להשתמש באלפ הזה כדישון אורגני עלוותי על הגידול המינרלי? שוב אני יגיד שאני לא הולך לערבב בתמיסה

תודה לכל העוזרים

אחלה יום