What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Добре дошли!!!

4i4kata

Member
Ха здравейте моми и юнаци:tiphat:.малко по малко се събираме..отивам да нарежа салатата:):wave:

_Ina_

Active member
Veteran
Аз си падам оба4е по живия контакт:) Аиде някога като се поопознаем тука вси4ки да си направим на някоя поляна симпозиум хаха с 4увал4ета,палатки и тн Представяте ли си кви разговори ще има и колко ще е готино!

C

coco fknbrice

аз съм за!! август на някой плаж примерно среща:jump: но как ще я предпазим от нежелани елементи?

ruskiq

New member
нов съм :)

нов съм :)

Нов съм в отглеждането , даже това ще ми е първата година и искам много да хвана сезона.Подочух за сорт който става готов за 3 месеца за на вънка и дава около 700 гр. , и е със силата на вдовицата, има ли такова нещо и можете ли да ми помогнете с нещо?

_Ina_

Active member
Veteran
Ми трябва да се разберем хора,които пове4ко сме общували,добили сме няква представа един за дру(мен много ми е интересно кви сте всъщност на живо). И някаде през летните месеци когато наи много хора може да са в отпуск се разбираме за място на ли4на само помежду си или е-меили нещо. Горе долу може да се прецени на кого да се каже и така. Пък и не е задължително да има нещо незаконно. Е,сега може да е малко рано за такива срещи,но по натам...

Astral

Member
И аз слагам моя глас за ЗА....стига да не се натрапвам...хаха.Вярвам срещата ще е интригуваща за всеки.Живот и здраве дано се сберем някъде нейде!:dance013:

И аз съм "ЗА", предлагам среща в София, може да го организираме нещо като семинар, ще си говорим за начини на отглеждане, нови продукти, торове, сортове и всичко останало

capsicum

Member
:plant grow::smokeit::smoweed:Поздрави и от мен ! Чудесно местенце си имате Радвам се успях и аз да се присъединя. С малко странно име съм, но какво пък...

biorai

Member
Още един глас "ЗА" и от мен.Времето се пооправи.Като много приятно място за сбирка предлагам поляната над драгалевския манастир.Давайте и вие идеи къде, кога:)

bahura

Member
И аз съм "ЗА", предлагам среща в София, може да го организираме нещо като семинар, ще си говорим за начини на отглеждане, нови продукти, торове, сортове и всичко останало

Много добра идея стига някои от софия (ти) да организира нещата като например: помещение кадето да се проведе мироприятието

Аз мога да го организирам, но при това хубаво време, наистина е по-добре навън да се съберем, така ще си пушиме свободно. Иначе къде ще козиме в затворено помещение:blowbubbles:

capsicum

Member
Наистина добри предложения давате! Аз мисля , че за събиране в помещение и дума не може да става- там ще сме подложени на адския риск... Най добре е да не е и до София, а на някоя планина в централната част на Бг например- за по-голямо удобство на живеещите в другия край на БГ ! И да носи всеки макс по 1 грам, че инъче ако имаме някакво "посещение" - сигурно и по новините ще ни дават, и по CNN и BBC ! ХАХА :blowbubbles:

bahura

Member
Наистина добри предложения давате! Аз мисля , че за събиране в помещение и дума не може да става- там ще сме подложени на адския риск... Най добре е да не е и до София, а на някоя планина в централната част на Бг например- за по-голямо удобство на живеещите в другия край на БГ ! И да носи всеки макс по 1 грам, че инъче ако имаме някакво "посещение" - сигурно и по новините ще ни дават, и по CNN и BBC ! ХАХА :blowbubbles:
Това за централната част на българия е добра идея от гледна точка на това, че ако си от Бургас например а срещата да е в софия ще трябва да се пътува много време. А тези които са от София сигорно и с колело може да отидат за няколко минути.

C

coco fknbrice

морето е най добре защото обстановката е най подходяща през лятото:dance013:

gned

New member
Добре заварили!!!

Добре заварили!!!

Голямо :thank you: на тези които споделят опита си на български! :respect: Не че не може да се превежда, ама друго е да си приказваш на родния език. Яката работа! :good:

_Ina_

Active member
Veteran
Аз ще съм в края на юли и на4алото на август на север към Шабла и още по нагоре. Някои ако ходи натам да каже. Ина4е за срещата може като за на4ало в софия за тези които са оттук защото вси4ки трудно ще се разберем. Има мото събор в Търново в края на лятото,които бил як. То е в центъра на БГ и тъкмо ще е пълно с какви ли не там:) Плюс това е много як този град!

Latest posts

Latest posts