What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Διαβάστε το για την ασφάλεια σας!

Διαβάστε το για την ασφάλεια σας!

Παιδιά καλησπέρα είμαι αρκετά παλιό μέλος σε προηγούμενα φόρουμ και γνωρίζω αρκετά παιδιά που γράφουν και ποστάρουν εδώ μέσα , σας παρακολουθώ αρκετά τακτικά και θα ήθελα να σας συγχαρώ για τις γνώσεις που κατέχεται και μοιράζεται απλόχερα στους νέους καλλιεργητές , έχω την υποχρέωση όμως να προειδοποιήσω για κάποια bug και λάθη από πλευράς φόρουμ για την ασφάλεια σας πάνω από όλα.

Όπως γνωρίζεται αρκετοί το tor παρέχει κάποια ασφάλεια σαν proxy όμως κάθε σέρβερ και isp ανεξάρτητα σε ποια χώρα είναι κραταει logs για πάντα χθες που προσπάθησα μέσω TOR να κάνω εγγραφή το registration του site δεν ολοκληρώνει ποτέ την εγγραφή γιατί το σύστημα βλέπει τον proxy σαν spam ! αν είναι ποτέ δυνατών δηλαδή σε αναγκάζει να κάνεις με την πραγματική σου ip address Εγγραφή στο φόρουμ και μετά σου λένε χρησιμοποίησε το tor για την ασφάλεια σου απλά πιστεύω ότι είναι μέγα σφάλμα τραγικό να συμβαίνει αυτό όταν βλέπω παιδιά να κάνουν grow με 15.000 20.000 watts δεν θα ήθελα προσωπικά να είμαι στην θέση κανενός που ανεβάζει journal εδώ μέσα ? , πως είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή δεν θα πέσουν αυτά τα logs στην Interpol μιας και μιλάμε για παγκόσμιας εμβελείας ιστοσελίδες η αν χακάρει κάποιος τον σέρβερ η οτιδήποτε άλλο όταν υπάρχουν πχ bug όπως στο πεδίο input username πχ βάζεις user alekos και σου γράφει [FONT=&quot]Username is valid and not in use. Και το παίρνει για σωστό [/FONT][FONT=&quot]wtf[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]??? είναι ασφαλές φόρουμ ρε παιδιά αυτό; λυπάμαι που σας στεναχωρώ και ισως μερικοί πανικοβληθούνε άλλα το κάνω πραγματικά από καλή πρόθεση γιατί σας θεωρώ φίλους πανω από όλα [/FONT]
[FONT=&quot]Εγώ ειμαι ενας ταπεινός [/FONT][FONT=&quot]old[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]grower[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]απλά τυχαίνει να έχω κάποιον φίλο προγραμματιστή τον οποίον συμβουλεύτικα πριν αναρτήσω αυτό το πόστ [/FONT]
[FONT=&quot]Αυτή την στιγμή ειμαι σε [/FONT][FONT=&quot]net[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]caf[/FONT][FONT=&quot]é.[/FONT]
[FONT=&quot]N[/FONT][FONT=&quot]α είστε καλά και πάντα ασφαλείς! [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Επίσεις πολύ μεγάλη προσοχή με τις φωτογραφίες που βγάζεται με [/FONT][FONT=&quot]dslr[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]καινουργιες οι οποίες παρέχουν [/FONT][FONT=&quot]exif[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]και [/FONT][FONT=&quot]GPS[/FONT][FONT=&quot]!!! :tiphat:[/FONT]

Crowmax

Well-known member
Veteran
Όπως γνωρίζεται αρκετοί το tor παρέχει κάποια ασφάλεια σαν proxy όμως κάθε σέρβερ και isp ανεξάρτητα σε ποια χώρα είναι κραταει logs για πάντα χθες που προσπάθησα μέσω TOR να κάνω εγγραφή το registration του site δεν ολοκληρώνει ποτέ την εγγραφή γιατί το σύστημα βλέπει τον proxy σαν spam ! αν είναι ποτέ δυνατών δηλαδή σε αναγκάζει να κάνεις με την πραγματική σου ip address Εγγραφή στο φόρουμ και μετά σου λένε χρησιμοποίησε το tor για την ασφάλεια σου απλά πιστεύω ότι είναι μέγα σφάλμα τραγικό

Kαλος ήρθες και εδώ!
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Από οτι έχω καταλάβει το κάνουν για να κόψουν spammers και bot.

όταν βλέπω παιδιά να κάνουν grow με 15.000 20.000 watts δεν θα ήθελα προσωπικά να είμαι στην θέση κανενός που ανεβάζει journal εδώ μέσα
15κ-20κ grow, Έλληνες δύσκολο να ποστάρουν, και αν ποτέ ποστάρουν δεν θα βασιστούν στο TOR για την ανωνυμία τους εκτός αν είναι χύμα οι τύποι.
Γενικά άτομο με 15κ-20κ παίζει το κεφάλι του άσχημα οπότε δεν πρόκειται να τα βγάλει στο ιντερνετ.
Εμείς με 2-3 φυτά και ποστάρουμε με τον φόβο...\

petougia

Member
Εγω παντως εναν θυμαμαι εδω με πολλα watt και παιζει να ηταν ασχετος αρκετα για να τον πηγαιναν κοντρα και με 250w στο yield lol!

ps γειτονετ και πιος χεζει τους προξι!

Latest posts

Latest posts