AskQuestion
New member
צריך עזרה עם הזמנה מסיד סיטי
שלום אני לא מכיר מקומות מהם ניתן להזמין זרעים חוץ מסיד סיטי, אם יש לכם המלצה למקום אחר כמובן אשמח אבל כעט השאלה שלי היא לגבי האתר הזה .
עשיתי הזמנה מהאתר שלהם והכתובת שאני אמור לשלוח את הכסף הינה:
Mailbox 22,
39 Alison Crescent,
Manor,
Sheffield,
S2 1AS
UK
הלכתי לדואר והבחורה אמרה שבשביל לעשות את זה צריך פרטים כמו שם פרטי שם משפחה חשבון בנק ועוד.. (העברה בינלאומית יורומשהו.. שזה השירות שהם נותנים) ושהם לא שולחים את הכסף במעטפה, אלה שזאת העברה ובשביל זה צריך ת"ז ועוד דברים אשר משאירים עקבות.
כידוע האתר אינו נתמך באשראי נטען (מה שלצערי הטענתי לחינם)
אלה רק בהעברה בנקאית או לשלוח דרך הדואר.
אני רוצה לשאול מה הפרטים שאני צריך ומה אני צריך לעשות בכדי לשלוח את הכסף אליהם כי אני בעצמי לא הבנתי כלום מהכתובת הזאת והאם אני צריך לשאול משהו את הבנאדם באתר בשביל זה.
ושוב, ת"ז בדואר זה כבר עקבות והוכחה לכך שהזמנתי משם משהו. לא?
או שיש אתר אחר שאני יכול להזמין ממנו? ניסיתי סאני אבל אין להם אוטומטיים ואני מעוניין אך ורק בהם.
תודה מראש חברים
שלום אני לא מכיר מקומות מהם ניתן להזמין זרעים חוץ מסיד סיטי, אם יש לכם המלצה למקום אחר כמובן אשמח אבל כעט השאלה שלי היא לגבי האתר הזה .
עשיתי הזמנה מהאתר שלהם והכתובת שאני אמור לשלוח את הכסף הינה:
Mailbox 22,
39 Alison Crescent,
Manor,
Sheffield,
S2 1AS
UK
הלכתי לדואר והבחורה אמרה שבשביל לעשות את זה צריך פרטים כמו שם פרטי שם משפחה חשבון בנק ועוד.. (העברה בינלאומית יורומשהו.. שזה השירות שהם נותנים) ושהם לא שולחים את הכסף במעטפה, אלה שזאת העברה ובשביל זה צריך ת"ז ועוד דברים אשר משאירים עקבות.
כידוע האתר אינו נתמך באשראי נטען (מה שלצערי הטענתי לחינם)
אלה רק בהעברה בנקאית או לשלוח דרך הדואר.
אני רוצה לשאול מה הפרטים שאני צריך ומה אני צריך לעשות בכדי לשלוח את הכסף אליהם כי אני בעצמי לא הבנתי כלום מהכתובת הזאת והאם אני צריך לשאול משהו את הבנאדם באתר בשביל זה.
ושוב, ת"ז בדואר זה כבר עקבות והוכחה לכך שהזמנתי משם משהו. לא?
או שיש אתר אחר שאני יכול להזמין ממנו? ניסיתי סאני אבל אין להם אוטומטיים ואני מעוניין אך ורק בהם.
תודה מראש חברים