What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.
  • ICMag and The Vault are running a NEW contest in October! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

CoCo Grow 2012 Temple Haze,Low Ryder #2,Sour Diesel,Spoetnik,Blueberry and more...

i decided to go with jackie's attitude and try and boost the forum,i wrote the title in english because i think it helps readers from other countries contribute here as well,hopefully that will be the case here too
anyways enough about the english

i started a new grow,preparing for the summer coming soon,i decided to grow my sativa's in my seed collection and to grow all the seeds i've collected from medical resources so here is the list,i'll probably miss some

Temple Haze - flying dutchman
laughing buddah - barney's farm (seed i got from earlier crop)
spoetnik - paradise seeds (seed i got from earlier crop)
matansuka tundra - sargramatha seeds
lowryder #2 (autoflower) - sativa seeds
blueberry - dutch passion (seed i got from earlier crop)
Afghan Kush - next generation
sour diesel - (medical seed)
thai - (medical seed)
da purps - (medical seed)
unknown medical strain
royal haze - dinafem
rasberry caugh - sativa seeds
arjan straberry haze - greenhouse seeds
kandy kush - reserva privada

anyways there should be 18-19
most of them look very healthy right now
i've just begun super cropping them(soma style) it's like cutting the top just without losing the top,other than that i don't see any major diffrence

anyways this time i planted all the seeds in a blend of coco and the top 5 cm's with soil so the seed can start naturally
after readin all the advice from diffrent seed breeders and of other friend in the forum i've found it wise to just put the seed in regular soil and leave the coco for the rest of the root system,most of hesi's fertilizers work both with soil and with coco,just the pk additive in the flowering stage isn't suited for soil

the plan is to move the plant,half to one grow room and the other half to the other,using scrogs to maintain the size,and cutting from them clones to get another harvest from all those beauties,i still don't know if their all female but for now i'll assume they are.

this time i've orderd smart pots and plant to build a healthy root system for the plants so they can take as much food and oxygen before the flowering stage,hopefully the smart pots will arrive shortly and i will transplant the plants succesfully into them :)

here are a few pictures for the eye candy :)
i know this seems like alot,and that's because it is!! :) but i feel that i'm taking a huge risk anyways,why not enjoy it by having ton's of beautiful genetics,there's nothing like getting to know the strains

in case i lose space i've planned to get rid of the plants that i suspect might be hermies(all the plants that i got seeds from ealier harvests)
all the medical seeds are also on the watch for hermie signs,this time i will not start the flowering stage on the girls until i see preflowers hoping the avoid stress as much as possible,i'm not here to find the hardiest plant,i'm here to see beautiful happy female plants :)

anyways enjoy!

Attachments

• ?????0876.jpg
    ?????0876.jpg
    118.3 KB · Views: 23
  • ?????0877.jpg
    ?????0877.jpg
    98.9 KB · Views: 20
  • ?????0878.jpg
    ?????0878.jpg
    105 KB · Views: 25
  • ?????0879.jpg
    ?????0879.jpg
    83.7 KB · Views: 22
  • ?????0880.jpg
    ?????0880.jpg
    60.6 KB · Views: 22
  • ?????0885.jpg
    ?????0885.jpg
    122 KB · Views: 22
  • ?????0884.jpg
    ?????0884.jpg
    114.6 KB · Views: 21
  • ?????0883.jpg
    ?????0883.jpg
    125.6 KB · Views: 27
  • ?????0882.jpg
    ?????0882.jpg
    101 KB · Views: 23
  • ?????0881.jpg
    ?????0881.jpg
    69.9 KB · Views: 26
G

guest85124

איזה רשימה בן אדם !!! יש לי אליך קנאת סופרים
שאלה לי אליך,
שאתה כותב על חלק מהזרעים רפואי זה אומר שהם הגיעו מרפואי בארץ ? האם אלו הזנים שהם מגדלים בארץ ?י

תהנה ובהצלחה

הם הגיעו דרך חברים שקנו רפואי ומצאו זרע או חברים שיש להם מרשם לרפואי ומצאו בהם זרעים
אין חובה שזה יהיה הרמי אם היה זכר באזור שבטעות הפרה אותם אבל הסיכוי לזה קלוש יותר
da purps
thai
sour diesel
אלא הזנים הרפואיים שאני יודע שיש לי,או שלפחות ככה הם קראו להם
יש לי עוד שני זרעים שם שהגיעו מאוד זרעים רפואיים שאין לי מושג מה שמם
אולי שלושה זנים שם אני לא בטוח
בכל מקרה אני ממש נהנה מהמגוון,ממש כיף לראות כל כך הרבה חמודות גודלות
מה שכן האוטו פלאוור שלי כבר מפריחה שזה דיי מוזר לי
אבל לא אני מחליט אז זה מה יש :)
תודה אחשלי ועצה קטנה לי אליך
אל תקנא ,תעשה בעצמך! :)
לך תדע אם לא תאכל סרט על הגידול עוד חודש חודשיים שנה שנתיים... אני אומר ללכת על זה כמה שיותר ולהנות כמה שניתן על הדרך
תכלס את עיקר הקניות של הזנים עשיתי בשביל להחליט לעצמי איזה ברידרים אני אוהב,לא ספציפית הצמחים אלה הברידר
כמה הוא אמין
זרע אחד נותן לך אופציה טובה לקבל איזה שהוא מידה,זה לא מראה לך על פנוטיפ יציב לגמרי אבל אם זה זהה לפרטים ולתמונות של הברידר אז מבחינתי זה מספק פלוס
הבלוברי לא נראה לי יחזיק מעמד,יצא מאוד קטן ובקצב סופר איטי ואני דיי מעדיף לוותר עליו
גם סיכוי גדול מאוד להרמי בגלל שהזרע הגיע מאמא עם סטרס אז נראה כבר
כרגע 18 זנים יש שם :)
מקווה לשמור עליהם בריאים ויפים

Don-roni

Member
walla' wow
אנג'ל הפצצת
ספר קצת איזה מנורות מאוררים
ואיך אתה צופה יראה חשבון החשמל
אין מצב לאיזה גידול גרילה בחוץ
טוב אח יקר אני ימשיך לעקוב
תודה על השיתוף
יש סמפטיה וכבוד
יאסו

כרגע יש ארון בודד מטר על מטר,אותו הארון שגידלתי גידול שעבר,מה שעשיתי זה החלפתי בין המנורה 600וואט למנורה 400 וואט
כל הצמחים הולכים להיכנס לסקרוג,התקווה הפעם היא למלא כמה שיותר את הארון בלי להסתיר מאף אחד אור
אני כרגע בונה את הארון הפרחה השני,היתכוונתי לעשות ורטיקלי אבל טיפה צפוף ל-600 ורטיקלי שם,אני מפחד לשרוף אותם מקרבה גדולה מידי,אז אני כנראה אעשה סקרוג גם שם כדי לנצל את השטח כמה שיותר,הפעם למדתי מהטעות של הסקרוג הקודם
לא לעשות סקרוג שטוח בגלל הקולטיוב שיש לי,הסיבה העיקרית לכך היא בגלל שהפיזור של האור יותר חזק באמצע מאשר בצדדים ואני צריך לייצור חצי עיגול או אליפסה כדי להימנע משריפה של הכלורופיל בעלים הפעם,זה פגע לי קצת בייבול בסיבוב האחרון
אני כנראה אצטרך להפעיל מזגן עוד חודש חודשיים,תלוי מתי יתחיל ממש להיתחמם פה וזה לצערי יוסיף לי הרבה כסף לחשבון
אבל אין מה לעשות בשביל אהבה צריך לעבוד קשה
בסה"כ יהיו לי שני ארונות עם שני מנורות שיפעלו בו זמנית 12\12
לצערי יש לי שם זן אחד שצריך להישאר קבוע על 18\6 או אפילו 24 קבוע אבל הוא יצטרך לסבול כנראה
אם יגמר לי המקום אני כנראה אזרוק כמה מהצמחים שכבר גידלתי ושיש לי עוד זרעים מהם ושיש מהם חשש להרמיז

הרעיון של כל הגידול הזה היה להנות,הזמנתי בכוונה גנטיקה במיקס באג של אחד מכל ברידר שמצא חן בעייני או שהכרתי מהעבר

לצערי הלכו לי הרבה זרעים בדרך לאיבוד בגלל הנבטה לא נכונה או פשוט טעויות אנוש טיפשיות של חברים אז לצערי אין לי יותר חוות דעת על זנים,היו לי שם גם זרעים מסנסיי סידס שזה חוות דעת שמאוד רציתי לאשר או לא

יש כמה חברות מאוד יקרות בשוק וכאשר אני מפסיד זרע שלהם זה כאילו שהפסדתי את הידע כמה הם אמינות ושוות את זה
חוץ מזה שזה בטח היה קטלני,ביג באד מסכן שלי...

החשבון חשמל בטח יהיה בסביבות ה-1400 שקל
אבל זה כרגע ניחוש הזוי כי לא באמת חישבתי על הנייר כמה זה יהיה
המזגן מוסיף 900 וואט בקירור

אם היה לי מצב לגידול גרילה בחוץ היית רואה תמונה של גורילה בשרשור הבא שאני אפתח :)
הלוואי אחשלי זה החלום שלי,איזה גרין האוס נחמד או משהו בחוץ וזהו..
אבל זה מה שיש לי ואני מנסה להנות כמה שניתן...אם כבר מסתכנים אז לפחות להנות מזה לא?

מבחינת איוורור יש לי מפוח שמחובר לקול טיוב ומושך את האויר החם מהארון החוצה אל תוך פילטר פחם
בתכלס גידול שעבר עשיתי טעות ושמתי מפוח של 350 מק"ש על מנורה של 600 וואט,לא היה חם בארון אבל היה יותר מידי חום שהוקרן החוצה ויצר מיקוד,לא יודע אם זה קשור לזה אבל אני מנסה להביא מפוח יותר גדול ל-600 וואט
בנוסף יש לי מאוורר אחד פשוט ביתי שעומד ומזיז את האויר בארון כל הזמן,בעיקר בשביל לבנות גזעים בריאים על הצמחים ולדאוג לתחלופת אויר טובה בארון
הארון לא אטום ככה שהוא נושם כל הזמן,מה שאומר שיהיה לי מאוד מסריח ברגע שכל החמודות האלה יפריחו
אז אני עדיין צריך לפתור את עניין הריח בחדר ברגע שיהיה לי קצת כסף לזה

אני מקווה שהפעם לשם שינוי אני אהיה באזור בתקופה שאני אוריד ייחורים כי הולכים להיות פה אחלה ייחורים
אני אנסה גם לגדל את הייחורים ולהכין אותם לסיבוב הפרחה משלהם,נראה איך זה יסתדר :)
יש פה הרבה אתגר בכמות גדולה של זנים אבל זה עדיף מאשר להיתקע עם מנורה של 600 וואט על איזה 3 ייחורים שאתה אומר סעמק בשביל מה אני מבזבז את כל החשמל הזה :)
צריך לדעת גם לנצל את כל החשמל הזה שאתה זורק ולא סתם לזרוק כסף לבאר

תודה על התגובות חברה,אני מקווה שיהיה לי קצת זמן להשקיע ממש ולצלם כל זן כדי שתוכלו לראות
אבל אני בהחלט משתף וזורק כמה שיותר כדי שנוכל ללמוד מי הנוכלים ומי הכנים בכל הסיפור הזה
וגם בכללי למצוא זנים טובים זה לא פשוט
יאללה שבוע נפלא לכם חברים ותמשיכו לשתף
תמשיכו לדחוף אנשים אחרים לזרוע
אם כל אחד יזרע זרע בסוף השדה הזה יגדל!! :)

Don-roni

Member
walla wow
יש בפוסט הזה עידכון מלא אם כך יש לך כלים להוציא תוצרת יפה
ויש השבח לאל גם מלא זנים שמהם צריך לבחור הכי טוב
אח שלי שש מאות על מטר ריבוע זה אישית לוחצת ,אין פלא שנשרף לך צמרות
חח צרות של עשירים
וכדאי להפסיק לשבור ת'ראש איך להתארגן על זרעים, גם מסוכן וגם כי מתוך עשר זנים נניח ועוד סינסי ועוד בנקים חייב להיות זן אחד טוב לפחות, סוטול סביר ובטח יותר טוב מהחשיש שבשטח וגם תוצרת בית
אז אחא אני מאחל לך שהסיבוב גידול הזה יעבור בשלום וגם לא תיפול על הרמי ולא סטרס ושיהיה כמה שיותר רייח שתצטרך להתמודד איתו והנאה מרובה
וגם שהניסיון שצברתה מגידולים קודמים יעלה אותך על דרך המלך וההצלחה
אלף ארבע מאות חשבון חשמל זה בטח גם מצריכה של מכשירים חשמליים נוספים
לא נורא-שווה את ההשקעה
אשמח לראות פרחים יפים בפתיל הזה- אמשיך לעקוב
תודה
אחלה שבוע וחודש חמש נפלא עליינו

חח כן ה-600 היה בזבוז קל ויצר צריבה גדולה באמצע
נראה מה יהיה הפעם,יש לי חלל שונה טיפה בשביל ה-600,או שאני אנסה לעשות איתו ורטיקלי בגלל החלל או סקרוג... נראה מה יהיה יותר נוח

לגבי הזנים אני עושה את זה משתי סיבות

1.סקרנות אישית שלי ורעב אישי שלי,במשך שנים היסתכלתי על זנים בתקווה לגדל אותם אבל לא היה לי מקום
עכשיו כשסוף סוף יש לי מקום והזדמנות אני הולך על זה ובגדול מבחינתי
זה מה שהיתכוונתי לעשות גם גידול שעבר אבל היו לי המון אבידות עם הגטיקה אז לצערי יצאו שלושה צמחים בסוף
הפעם ה-400 וואט מכסה לי את המטר המרובע וה-600 יכסה ארון שני שזה מטר על מטר וחצי
אם יסתדר זה ישאיר לי מקום לזרוק עוד 250 וואט על ייחורים בחלק התחתון של הארון...
בקיצור נחיה ונראה

2.אני רוצה לשתף כמה שיותר אנשים בידע הזה כדי שאנשים יוכלו ללמוד כמה שיותר מכל גידול,אני מאמין שאם כולנו היינו מנסים קצת יותר יכלנו ללמוד הרבה יותר ולהיות יותר מנוסים
גם השימוש בזנים שונים מלמד אותך הרבה יותר מאשר זן אחד

לדוגמא:היה לי זן של וייט וידו
יצא לי פנוטיפ מדהים באמת
אני בחיים לא ראיתי צמח שהוא שלב שלישי כל כך ענקי כמו הצמח הזה
עכשיו הזן הזה הוא המלצה לכל מגדל מתחיל,אתה יכול לעשות לו הכל
הוא תמיד יגדל בריא
כמובן שאני מגזים אבל בוא נגיד את זה ככה

הצמח הזה טייל בין 3 חדרי גידול בגלל בעיות וסרטים שאנשים אכלו בדרך
הוא קיבל פיצול בגזע תוך כדי הפרחה
הוא פרח בסוף על ערימת בגדים בחדר פתוח עם שני מנורות אמ אייץ ישנות
אני מזכיר בתקופת הפריחה
אבל הוא גדל כמו מפלצת לא משנה מה
היו לו שלוש קולות מרכזיות כתוצאה מהסדר ושלושת הקולות החזיקו לבד כל אחד איזה 40 גרם יבש
בלי קשר לשאר
בלי דשנים בלי כלום
מים רגילים
ויצא מפלצת

יש בזה יתרונות ויש חסרונות,היתרונות זה כמובן שתמיד יצא לך משהו טוב
החסרונות הם שלא תלמד מזה כלום
כי הרבה זנים אחרים ממש לא יגיבו לך ככה
הם ימותו או יחליפו מין או יפגעו משמעותית בתפוקה

ואל תשכח שמאוד קשה לשמור על צמח אחד לאורך זמן כמו אצלך,לא לכל אחד יש פריבילגיה או יציבות כזאת,תחשוב מזה לעבור דירה עם צמח
לא פשוט
בכל מקרה יש הרבה סיבות למה לנסות הרבה זנים
לא אומר שזה לא טוב לשמור על כמה קבועים
אני רק אומר שיש לי סיבות רבות כרגע
:)
תודה רבה על כל המילים החמות מעריך את זה מאוד
מקווה שזה יביא השראה לעוד מגדלים להרביץ זנים וצמחים
בסה"כ כולנו לוקחים סיכון אז לפחות תהנה מהסיכון הזה!
חודש נפלא חברה

still in vegging stage

still in vegging stage

well i'm still in veggin stage,some haven't yet shown preflowering so i'm waiting for them all to get to that stage
i also wanted to relocate most of the plants into smart pots that i've ordered in advance but i still haven't got them
the costums still has them,they want proof of the price so i need to get that going

right now i have left 17 plants,only one as shown me she is female
the Lowryder #2 autoflower by lowryder seeds
i don't think she was supposed to start flowering so early,when i read their site they said she prefers 24 hours all the way or 18/6 but she get's a little bigger,not that she starts flowering right away
i've seen a video of the strain and she doesn't look the same size at all,they said it was a stable strain so... errrmm... right now i wouldn't say that myself :) but oh well.. she's cute and tiny
you'll see a picture of her there

i also took pictures of some of the strains there but it will be hard to remember the names because i can't name them in the camera.. i think... hmm... didn't check! oh well next time

enjoy guys!

שבת שלום חברים
הצמחים כרגע עדיין בצמיחה,אני מחכה לראות סימנים של פרי פלאוורינג וגם אני מנסה לבנות להם איזה מבנה שיחי
אני כל הזמן מזיז את הצמחים בארון לפי הגובה שלהם,כך שהצמחים שנמצאים במרכז האור הם תמיד הנמוכים יותר ואלה בצדדים הם הגבוהים יותר
בנוסף לזה אני מקפל להם את הטופ כדי למנוע גובה יתר וגם כדי לקבל מהם ייחורים ואת האפקט שאני צריך לרשת
אני מתכנן להעביר אותם לעציצים יותר גדולים של סמארט פוטס אבל כרגע זה תקוע במכס בגלל הסכום
הם רוצים הוכחה שזה עלה בסכום שזה עלה כי זה קרוב לתקרה אבל כנראה לא עבר או משהו
אז זה קצת מתעכב ולצערי מאוד הייתי רוצה שהם יהיו לידי כרגע :) להכין אותם כבר מראש למעבר ולראות שיש לי מספיק קוקוס לכולם
נשארו לי שם 17 צמחים
כרגע רק אחת מראה סימנים מובהקים של נקווה
מה שכתבתי שם באנגלית :)
בכל מקרה אמרו עליה שהיא יכולה להיסתדר עם 18\6 אבל זה לא מראה ככה
ראיתי וידאו שלה שהיא גדלה הרבה יותר עד שהיא התחילה להפריח,מעניין מה גרם לה לכך
לדעתי פשוט הזן לא יציב מספיק או שספציפית מהברידר הזה זה לא יציב מספיק
בכל מקרה היא חמודה וקטנה
מקווה שיצא ממנה משהו חמוד לעשן
אני מקווה שגם אצלכם הולך טוב,בסה"כ כל הצמחים נראים לא רע יחסית לגודל העציץ והכל
החום בארון כרגע הוא על גבול הסביל לשלב שהם נמצאות בו
28 מעלות
37 אחוזי לחות
הייתי רוצה קצת יותר לחות אולי להתחלה,חשבתי לרסס אותם
יש לי פיש מיקס מה אתם אומרים כדאי?
בכל מקרה אני תמיד מפחד לרסס כדי לא לייצור כוויה על הצמחים,אבל לפי מה שהבנתי מומלץ לרסס ביום כי בלילה הם לא שותים
אני אשמח לכמה חוות דעת בנושא מכם חברים
שבת שלום לכולם ושתלו שתלו ושתלו! :)

Attachments

• ?????0886.jpg
    ?????0886.jpg
    122.8 KB · Views: 18
  • ?????0887.jpg
    ?????0887.jpg
    76.8 KB · Views: 22
  • ?????0888.jpg
    ?????0888.jpg
    71.4 KB · Views: 30
  • ?????0889.jpg
    ?????0889.jpg
    132.1 KB · Views: 21
  • ?????0890.jpg
    ?????0890.jpg
    96.1 KB · Views: 21
  • ?????0895.jpg
    ?????0895.jpg
    94.9 KB · Views: 25
  • ?????0894.jpg
    ?????0894.jpg
    107.3 KB · Views: 20
  • ?????0893.jpg
    ?????0893.jpg
    115.8 KB · Views: 18
  • ?????0892.jpg
    ?????0892.jpg
    109.9 KB · Views: 24
  • ?????0891.jpg
    ?????0891.jpg
    89 KB · Views: 26

rootcap

Member
פששש אנג'ל, יפה. דפקת רשימה.
נראה על הכיפק

בקשר לריסוס, לפי מה שאני יודע לא מומלץ לרסס באור דולק מחשש לכוויות, הרבה ממליצים לרסס בחושך.
אני אישית משתדל לא לרסס, אולי פעם בשבוע וגם זה לא תמיד, לנקות מאבק וכאלה...

אני מרסס בד״כ כמה דקות לפני שנכבה האור גם רק לפעמים, אפשר לרסס גם ביום אם יש תחלופה טובה של אוויר ותנועה של אוויר על הצמח

אנגל נראה אש !!, אין לך אפשרות לצלם ללא הנל״ג ?

Don-roni

Member
הא יה חבריקו
אחלה פוטנציאל יש לך ב ארון\חדרון\גידולון
אני רואה שהצמחות נמתחות יש מרחק גדול בין הצמתים,
יש מצב להגביר תאורה ? ל-600 לפחות , ואז גם תתרחק מהצמרות עם המנורה
ולמה צריך לדשן או להתיז פיש מיקס על העלווה על מנת להשיג לחות
זה לא בריא לא רק בגלל הצריבה עם מנורה דולקת
זה לא תקין חנקן מרוכז אחרי שעברתה למצב הפרחה
טיפה חנקן כן יחד עם הבלום אבל ביו גרו ולא ריכוז של פיש מיקס
ובקשר ללחות קח דלי חצי מים עם טריקו חצי בחוץ ושים על יד הבנות זה יקרין עליהן לחות, וחוץ מהטקסט עד כאן אני מרגיש שהגידול הזה יעשה אותך מאושר
בהצלחה

תודה חברה על העצות
יש לי אפשרות לצלם ללא הנלג כאשר האור נכבה או לפני שהוא נדלק,מכיוון שאין לי המון זמן כרגע אני מנסה להיתעסק כמה שפחות עם הבנות אבל אם יסתדר אני אנסה לצלם בלי האור כדי שתראו את הצבע הנורמלי,זה יהיה עם פלאש אבל מרחוק זה יוצא סביר לדעתי

גקי-הצמחים עדיין בצמיחה
אני החלטתי הפעם לא להכניס שום צמח למצב פריחה עד לשלב שהוא מראה לי פרי פלאוורינג וגם קיוויתי להעביר את כולם לסמארטפוטס יותר גדולים ולבנות בסיס שורשים יותר מאסיבי לפני...
לא למלא את כל העציץ בשורשים אבל לתת לו פוש יפה כי בפריחה יהיה להם עוד איזה שבועיים אקסטרה מהאינדיקות להשריש פנימה
בקיצור אני אוהב מערכת שורשים גדולה מאוד ואז להכניס לפריחה כדי שיהיה להם כמה שיותר תשתית לאכול במקביל
יש מצב שיש טיפה התמתחות אבל של מעט צמחים ויש סיכוי שאלה הזכרים,בכנות עדיין לא יצא לי זכר מכל הגידולים שלי,שזה תמיד מפליא אותי אבל אני מאמין שעם כמות כזאת הפעם אין סיכוי שלא יצא לי שם איזה זכרון או שתיים
נחייה ונראה בכל מקרה

לגבי הפיש מיקס,שנעתי את סומה אומר פעם שהוא משפריץ עליהם פיש מיקס אבל יש מצב שאני זוכר לא נכון
בכל מקרה יש לי בקבוק שלו וחשבתי חבל שישב סתם בלי שימוש
אבל אם הוא לא יעשה טוב אז עדיף שלא
מה שכן אני חושב שבקיץ כן מומלץ לרסס אותם כדי להוריד אבק שיש באויר הישראלי בכמויות
כנראה אני אעשה את זה באמת קצת לפני שהצמחים הולכים לישון
בלילה אני לא אוהב לרסס כי זה מעלה סיכוי לעובש,הם לא שותים בלילה כמו ביום למיטב ידיעתי אז זה יכול להוסיף רטיבות לא רצויה בלילה

לגבי לחות,את האמת אף פעם לא היתעסקתי עם זה,כל עוד זה היה נשאר על הממצוע בין 30-50 זה היה מספק אותי,יש מצב שאני מפסיד קצת מהחוסר היתעסקות אבל כרגע זה המיטב שאני יכול לתת לצמחים
בכל מקרה חבר הביא לי מפוח,אני עדיין לא יודע אם הוא טוב למנורה 600 שלי
מקווה שכן וזה יחסוך לי כמה גרושים ואני יוכל להיתקדם
גם מקווה שהמכס ישחררו לי סוף כל סוף את הסמארט פוטס ואני יוכל לעשות כבר את ההעברה
תודה על התגובות חברים ותמשיכו לשתול!! :)

1

187020

Angel those are nice ones you've got!

Angel those are nice ones you've got!

Yom+Yerushalayim.jpg

חחחח תרגעו לא קרה כלום
הסכום היה על הגבול של התקרת מס והם חשבו שהמחיר זול מידי לעומת מה שהם רואים
זה הכל
הם ביקשו שאני אשלח קבלה כלשהיא או פירוט מהאתר שמראה כמה עולים המוצרים
אני מאמין שעד שבוע הבא זה כבר יהיה אצלי
נראה אולי מחר אני אעשה להם צלצול לראות מה קורה
הזמנתי ב-202 דולר
ביחד עם הזמנה זה יוצא איזה 240 דולר
החבילה נראית גדולה ביחס למחיר אז אני מנחש שהם רצו לוודא שלא שיינו את המחיר זה הכל
thank you cravenmore,i hope most of them are girls... don't have room for no males :)
cool picture though :)

לא יודע מה רשום שם,מה שהחנות רשמה לא ביקשתי שום דבר מיוחד
נראה מה יהיה בכל מקרה,יש להם את הטלפון שלי להשיג אותי,אני מאמין שאם היו בעיות היו מתקשרים אליי
יאללה עוד מעט אני אגיע הביתה ואראה כמה החמודות גדלו השבוע :)

old debt

old debt

sorry for not uploading last week i was very busy and didn't have time to upload the pictures so i'm uploading last weeks and then this weeks pictures

i wanted to inform everybody that i got the smart pots finally!!! woopy!!:) i had to pay 146 nis for the customs... but i got them so i am almost ready to replant the plants before moving them to the flowering stage,they should have very compact root systems,i did want to do this alot earlier but this will have to do for now
hope it actually gives my babies a boost :)

Attachments

• ?????0907.jpg
    ?????0907.jpg
    112.3 KB · Views: 32
  • ?????0908.jpg
    ?????0908.jpg
    87.6 KB · Views: 19
  • ?????0909.jpg
    ?????0909.jpg
    85.9 KB · Views: 28
  • ?????0910.jpg
    ?????0910.jpg
    90.7 KB · Views: 21
  • ?????0911.jpg
    ?????0911.jpg
    109.1 KB · Views: 29
  • ?????0916.jpg
    ?????0916.jpg
    105.7 KB · Views: 26
  • ?????0915.jpg
    ?????0915.jpg
    105.2 KB · Views: 27
  • ?????0914.jpg
    ?????0914.jpg
    104.7 KB · Views: 22
  • ?????0913.jpg
    ?????0913.jpg
    95.7 KB · Views: 24
  • ?????0912.jpg
    ?????0912.jpg
    85.8 KB · Views: 23
new pictures!! next week pictures of new grow rooms hopefully

new pictures!! next week pictures of new grow rooms hopefully

hey guys
i'm uploading pictures before the transplant of the plants to the smart pots
most of them look female for now by the junctions,i'm gonna delay the flowering stage for just a few more days until i get the other closet ready so i can get the max of all the plants

שבוע טוב חברים
מקווה שהצמחים מלבלבים אצלכם גם :)
שבוע רגוע ובטוח לכולנו

Attachments

• ?????0922.jpg
    ?????0922.jpg
    35.7 KB · Views: 19
  • ?????0923.jpg
    ?????0923.jpg
    88.7 KB · Views: 21
  • ?????0924.jpg
    ?????0924.jpg
    80.7 KB · Views: 21
  • ?????0925.jpg
    ?????0925.jpg
    88.6 KB · Views: 23
  • ?????0926.jpg
    ?????0926.jpg
    88.5 KB · Views: 28
  • ?????0927.jpg
    ?????0927.jpg
    81 KB · Views: 22
  • ?????0928.jpg
    ?????0928.jpg
    60 KB · Views: 19
זה ג׳ונגל כמו שצריך
אני ירדתי מהסמארט פוטס האלה, לא בשבילי ..
בכל מקרה אש !
על הכיפק אנג׳ל !

Latest posts

Latest posts