ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
zdjecia sa troche out of date ale napewno bedzie zajebiste
o te tutaj sa z przed 2ch dni. niewidac na tym zdjeciu bo slabe quality ale topy sa slicznie oblane zywica zrobie dzisiaj jakies ladne zdjecia zeby to pokazac przy okazji podlewania no i te kulki z ktorych wylaza wloski ostatnimi czasy intensywnie masowo puchna
dzisiaj zciolem jeden c99,srawberry cough,i gonzo.
uwaga dla wszystkich jak bendo chodowac gonzo. po scienciu kwiatek zaczyna smierdziec niesamowicie,hehe musialem wyjsc na podwurko na pare minut bo myslalem ze zendle od tego smrodu,hehe
To troche nie ma doczynienia do tematu, ale chcialem powiedziec ze jako syn Polakow jestem ogromnie dumny ze, z wszystkich tych stron icmag w obcych jezykach, Polska strona jest najczesciej odwiedzona i uzywana.
Ja bede w Polsce przez trzy tygodnie w Czerwcu; pierwszy raz w dziesieciu lat. Nie moge sie doczekac i zobaczyc jak sytuacja z trawka sie zmienila; gdyby ta strona byla wzkazowka, to sie napewno zmienilo na lepiej!
heyyy Fat Albert, sorry ze kiedys nie odpowiedzialem na twojego PMa ale cos nie bylem "w sosie" jak to sie mowi. Natomiast widze po twoich postach ze jestes powaznym gosciem, tak wiec pozdr ode mnie.
tak tak, w Polsce coraz wiecej dobrych growerow jest. Ludzie chca sie uczyc, bardzo sie staraja i wychodzi im coraz lepiej!
smutno mi bez og niepoprzegladam sobie free your budshots threada
fat albert jak przeczytalem twojego posta ze twoj brat jest policjantem to sie troszke przerazilem twoja ciekawoscia co do mojego miejsca zamieszkania ale widze ze dobrze wladasz angielskim, sluchasz porzadnej muzyki i jestes dobry chlopak
spoko panowie, OG wylaczone z przyczyn technicznych podobno na ok 5 dni.
A moje malenstwa - na 11 szt tylko 1 (OG kush) poradzila sobie z ta cholerna ziemia, pozostale juz niestety wyrzucilem, nie bylo szans, no i kolejne pestki namoczone. Tak wiec blad ten sporo mnie kosztowal.
Pozwole sobie cos powiedziec :] niewiem czy to komukolwiek bedzie sluzyc ale moher pobral klonow kilka wsadzil do piasku z kokosem i ukorzenily mu sie bardzo szybko 100% klonow
kov to miałeś wybitny niefart z tymi roślinami Trzymam kciuki za to co teraz kiełkujesz ( zwłaszcza na nebule ) Szczerze współczuje bo wiem jak się bałem o swoje maleństwa jak chorowały...
A możesz opisać podłoże jakie zastosowałeś przy tej uprawie? Chciałbym uniknąć podobnych sytuacji...
Z OG to miałem stres, że coś niedobrego się dzieje... Ile ja lolkówwypaliłem w intencj OG to niezlicze
helo Leptosoma, uzywalem to podloze co jest na zdjeciu. Przez poprzedni grow nic sie nie dzialo a tu taka kaszana. ono zawiera sporo nawozu, a jednak powinno sie do sadzonek dawac calkowicie nienawieziona ziemie. Poza tym mam teorie ze w zimie ziemia sprzedawana w supermarketach jest kiepska, bo nikt nie kupuje, ona tam lezy miesiacami, cholera wie gdzie ja skladuja i co ona zawiera.
W sumie najchetniej poszedlbym do growshopu, mial wybor kilku dobrych podlozy, kupil to co chce, a tu ni ch**. Polska jest daleko w tyle.
Hot Cargo postowal zdjecia jakiejs ziemi i nawozow organicznych, ktore uzywa, dostepnych w US - to jest kultura!
oo widze coraz wiecej znajomych tu przybywa w zwiazku utrata lacznosci z OG
przykro slyszec kov ze tak sie to zakonczylo
btw co teraz uzyles do skielkowania nasion
zastanawialem sie ostatnio czy moze warto by bylo pomyslec o jakism neutralnym medium typu kokos polonczonym z naturalnym nawozem typu warmcating w formie sypkiej, ostatecznie nie jest trudno dostac te rzeczy w naszych sklepach
ehhh, tym razem wzialem jakas zwykla ziemia uniwersalna i rozsadzam w malych jiffy pots, na pewno znacie doniczki torfowe. gdzies po 2 tyg, przesadze do nawiezionej ziemi. Nie chce mi sie kombinowac.
tak to jest kov, jak sie chce pszelepszyc siebie,hehe
ja to nie ras tak mialem,haha
z mlodymi to tszeba uwazac bardzo, tesz potszebujo wiencej nisz woda, ale w minimalnych dawkach, ta ziemia byla by dobra na flower mysle.
joo jiffy so bardzo dobre polecam je kazdemu zarwono do klonow jak i kiekowania nasion chociaz ostatnio bralem klony z mojej c99 mother plant i ukorzenialem w ziemi o dziwo 100% ukorzenonych klonow 13 z 13 w poltora tygodnia zauwazylem ze to dzieki cieplej glebie poprzednim razem gdy klonowalem 1 raz z 6 ukorzenily mi sie tylko dwa po okolo 3 tygodnich wszystko z powodu zimnego podloza
pytanie z innej beczki co sadzicie o takim rozwiazaniu jeden raz 400W czy dwa razy 250 W, poniewaz wykombinowalem u siebie ze moge zrobic maly grow room i zastanawiam sie czy czasem nie bylo by leprze rozmieszczenie swiatla przy pomocy 2 lamp nizeli jednej