What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

HOT CARGO siema!!!!

ladną miałeś przerwe....mam nadzieje,że teraz bedziesz częściej!!!

pochwal się co tam teraz hodujesz ?jak tam ostatnia uprawa wypaliła?

pozdrowienia z Polski!!!

peace

G

Guest

zdjecia sa troche out of date ale napewno bedzie zajebiste :)

o te tutaj sa z przed 2ch dni. niewidac na tym zdjeciu bo slabe quality ale topy sa slicznie oblane zywica zrobie dzisiaj jakies ladne zdjecia zeby to pokazac przy okazji podlewania :) no i te kulki z ktorych wylaza wloski ostatnimi czasy intensywnie masowo puchna :)

naladuje baterie to zrobie jakies niby macra :)

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hey raniec jak tam twoje wyglondajo teras?

dzisiaj zciolem jeden c99,srawberry cough,i gonzo.
uwaga dla wszystkich jak bendo chodowac gonzo. po scienciu kwiatek zaczyna smierdziec niesamowicie,hehe musialem wyjsc na podwurko na pare minut bo myslalem ze zendle od tego smrodu,hehe

gonzo

664PDRM0490.jpg

strawberry cough

664PDRM04851-med.jpg

c99

664PDRM0479-med.jpg

peace

Fat Albert

Active member
Witam,

To troche nie ma doczynienia do tematu, ale chcialem powiedziec ze jako syn Polakow jestem ogromnie dumny ze, z wszystkich tych stron icmag w obcych jezykach, Polska strona jest najczesciej odwiedzona i uzywana.

Ja bede w Polsce przez trzy tygodnie w Czerwcu; pierwszy raz w dziesieciu lat. Nie moge sie doczekac i zobaczyc jak sytuacja z trawka sie zmienila; gdyby ta strona byla wzkazowka, to sie napewno zmienilo na lepiej!

Gratuluje, i rosnijcie dalej!
Fat A :wave:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
Fat Albert, my wszendzie dobze dajemy , widziales na og ile tam polski pisze,hehe
asz muszo zamykac thready i na nowo,haha

jak bendziesz w polsce to zasiej tam cos, a trawe to napewno znajdziesz, moze ktuty tu znas bendzie blisko ciebie

powodzenia

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
heyyy Fat Albert, sorry ze kiedys nie odpowiedzialem na twojego PMa ale cos nie bylem "w sosie" jak to sie mowi. Natomiast widze po twoich postach ze jestes powaznym gosciem, tak wiec pozdr ode mnie.:wave:

tak tak, w Polsce coraz wiecej dobrych growerow jest. Ludzie chca sie uczyc, bardzo sie staraja i wychodzi im coraz lepiej!

Pozdrowienia, kov

G

Guest

raniec said:
mazur to moze ty pokash swoje z tiki seedbanku :]

foty sa w galerii OG jednakze od paru dni forum umarlo wiec narazie nicic z nich :)

ps. wogole ktos sie orientuje dlaczego forum padlo

hey kov jak tam twoje malenstwa... zaczeles od nowa grow, czy moze maluchy odzyly

pozdr. mazur

G

Guest

kov co sie stalo ?

smutno mi bez og niepoprzegladam sobie free your budshots threada :badday:

fat albert jak przeczytalem twojego posta ze twoj brat jest policjantem to sie troszke przerazilem twoja ciekawoscia co do mojego miejsca zamieszkania ale widze ze dobrze wladasz angielskim, sluchasz porzadnej muzyki i jestes dobry chlopak :)

Last edited:

kov

spoko panowie, OG wylaczone z przyczyn technicznych podobno na ok 5 dni.

A moje malenstwa - na 11 szt tylko 1 (OG kush) poradzila sobie z ta cholerna ziemia, pozostale juz niestety wyrzucilem, nie bylo szans, no i kolejne pestki namoczone. Tak wiec blad ten sporo mnie kosztowal.

pozdr, kov

G

Guest

Pozwole sobie cos powiedziec :] niewiem czy to komukolwiek bedzie sluzyc ale moher pobral klonow kilka wsadzil do piasku z kokosem i ukorzenily mu sie bardzo szybko 100% klonow

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
tak, og padlo i se przypomnialem z ejeszcze tu cos kiedys palce maczalem :p

kov, thx za info. pozdro chlopcy :)

raniec i H_C super foty, czemu nikt inny nic nie wrzuca?

G

Guest

hej panowie

kov to miałeś wybitny niefart z tymi roślinami :( Trzymam kciuki za to co teraz kiełkujesz ( zwłaszcza na nebule ;) ) Szczerze współczuje bo wiem jak się bałem o swoje maleństwa jak chorowały...
A możesz opisać podłoże jakie zastosowałeś przy tej uprawie? Chciałbym uniknąć podobnych sytuacji...

Z OG to miałem stres, że coś niedobrego się dzieje... Ile ja lolkówwypaliłem w intencj OG to niezlicze ;)

peace PL ;)

kov

helo Leptosoma, uzywalem to podloze co jest na zdjeciu. Przez poprzedni grow nic sie nie dzialo a tu taka kaszana. ono zawiera sporo nawozu, a jednak powinno sie do sadzonek dawac calkowicie nienawieziona ziemie. Poza tym mam teorie ze w zimie ziemia sprzedawana w supermarketach jest kiepska, bo nikt nie kupuje, ona tam lezy miesiacami, cholera wie gdzie ja skladuja i co ona zawiera.

W sumie najchetniej poszedlbym do growshopu, mial wybor kilku dobrych podlozy, kupil to co chce, a tu ni ch**. Polska jest daleko w tyle.

Hot Cargo postowal zdjecia jakiejs ziemi i nawozow organicznych, ktore uzywa, dostepnych w US - to jest kultura!

pozdr, kov

G

Guest

oo widze coraz wiecej znajomych tu przybywa w zwiazku utrata lacznosci z OG :)
przykro slyszec kov ze tak sie to zakonczylo
btw co teraz uzyles do skielkowania nasion
zastanawialem sie ostatnio czy moze warto by bylo pomyslec o jakism neutralnym medium typu kokos polonczonym z naturalnym nawozem typu warmcating w formie sypkiej, ostatecznie nie jest trudno dostac te rzeczy w naszych sklepach

pozdr. mazur

kov

ehhh, tym razem wzialem jakas zwykla ziemia uniwersalna i rozsadzam w malych jiffy pots, na pewno znacie doniczki torfowe. gdzies po 2 tyg, przesadze do nawiezionej ziemi. Nie chce mi sie kombinowac.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

tak to jest kov, jak sie chce pszelepszyc siebie,hehe
ja to nie ras tak mialem,haha
z mlodymi to tszeba uwazac bardzo, tesz potszebujo wiencej nisz woda, ale w minimalnych dawkach, ta ziemia byla by dobra na flower mysle.

peace

G

Guest

joo jiffy so bardzo dobre polecam je kazdemu zarwono do klonow jak i kiekowania nasion chociaz ostatnio bralem klony z mojej c99 mother plant i ukorzenialem w ziemi o dziwo 100% ukorzenonych klonow 13 z 13 w poltora tygodnia zauwazylem ze to dzieki cieplej glebie poprzednim razem gdy klonowalem 1 raz z 6 ukorzenily mi sie tylko dwa po okolo 3 tygodnich wszystko z powodu zimnego podloza

pytanie z innej beczki co sadzicie o takim rozwiazaniu jeden raz 400W czy dwa razy 250 W, poniewaz wykombinowalem u siebie ze moge zrobic maly grow room i zastanawiam sie czy czasem nie bylo by leprze rozmieszczenie swiatla przy pomocy 2 lamp nizeli jednej

pozdr. mazur