What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

WeedTime

Member
super rosliny HC i Pesefan !

pes uwazaj bo masz pajeczyne(spider mite) na jednej roslinie - widac na 3 zdieciach.

pozdr

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
sharon clone dostal w dupe

musialem poscinac duzo kwiatkow bo gzyb zaczol rosnonc na niej.
no niestety rodzina white widow nienadaje sie na out, hyba ze te jebane parne lato bylo inne to moze i by boszla. zostawilem wienkszosc co zdrowa to moze jeszcze z 10 dni dobze podejdzie, bo co jusz palilem to mlode buds ale walo w glowe niezle,

gzyb sie robi

664PDRM0013.jpg

zdrowe kwiatki

664PDRM0008.jpg

664PDRM0006.jpg

peace

G

Guest

25.09.05

25.09.05

Super te rosliny Hot. To jest ten Schroom co mowiles ze tak dobry i sie szybko uwija tam u Ciebie. To pewnie w polsce u nas tesh sie uda.

A tak z innej beczki Hot masz opcje gdzies tam usiebie zaglosowac. Glosuj nie pozwol sie umocnic tym leszczom z PIS-u. No chyba, ze sytuacja w polsce Cie nie obchodzi w sumie zrobilbys cos dla nas glosujac. Moze cos sie zmieni, ehh w sprawie mj raczje nie, ale... moze cos innego. Lagodniejsze kary za posiadanie. Marzenia. OK a rzeczywistosc polska taka ze czy legal czy nie kwiatki rosna i ladnie kwitna. Oto pare moich suczek wsrod nich HH. Pierwsza wreszcie zaczela kwitnac. No nie jest zle przy tej pogodzie mysle ze dokwitnie wszystko.

Pozdro wszystkim. Pes

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe
schrom jest super na out, widze ze wogle nie gnije, i pachnie super slodko, trawa jest do in i out dobra.

glosujcie, ja to jusz odpadam z tych zabaw, kto wygral? bo nic niewiem

october 1

664PDRM0039.jpg

664PDRM0019.jpg

664PDRM0018.jpg

664PDRM0016.jpg

664PDRM0015.jpg

664PDRM00091.jpg

664PDRM0007.jpg

664PDRM0004.jpg

664PDRM00031.jpg

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzisiaj byly zbiory ,prawie wszystko, wszystko mokre same buds wazy 5 funty,hehe
mysle ze bendzie ponad funt jeden jak wyschnie,hehe
a pachnie wszystko tak strasznie,hehe bendzie dobra trawa

664PDRM0138.jpg

664PDRM0170.jpg

664PDRM0151.jpg

664PDRM0160.jpg

664PDRM0169.jpg

664PDRM0161.jpg

664PDRM0154.jpg

664PDRM0150.jpg

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Witaj Hot Cargo, ale bedziesz mial palenia!!!! Przepiekne szczyty. Super!

A u mnie musze ci powiedziec ze roslinki z twoich pesteczek - 3 dziewczynki schrom x trc sb i 2 dziewczynki bubbleberry x bs, ktore juz spisalem na straty, nagle zaczely dojrzewac jak szalone.:)

Po prostu jednego tygodnia ledwo co, nastepnego nagle cala masa szczycikow!

Jak bedzie dobrze z pogoda to moze bede mial z 10 dni jeszcze, i wtedy bede zachwycony.

Tutaj fotka szczyta bubbleberry x bs, super krysztalki, swietny zapach!

pozdro, kov

4497bubbleberry_x_bs_bud_uj_06_10_05.jpg

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
niezle kov

tesz zaowazylem ze niekture kwiatki potrafio w jednym tygodniu nabrac na wadze strasznie duzo. twoje wyglonda super.

teras moje wszystko sie suszy, pewnie jeszcze z 5 dni. sharon clone bardzo szybko mi dojzala. jusz pale jo od paru tygodni. jest najlepsza trawa jako palilem z outdoor. szkoda ze niezostawilem jeszcze tego clona , byla dobra trawa. tak wyglonda sucha

20sharon-gift-from-hc-10-4-05.jpg

peace

greengirl

Active member
Super roślinki macie, naprawdę piękne. Widać, że mają dobre geny. Kov, do niedawna myślałem, że mam mocno "oszronione" topki. Twoja fotka zsunęła zasłonę z moich oczu ukazując, jak ważną rolę odgrywa genetyka rośliny.Tak trzymać.
Pozdro
Greengirl

Mr. Smee

Member
Hey chlopaki, hey HC.
dawno mnie tu nie bylo, bo wiecie ryby mi w glowie byly. Ja mam juz gotowego LS x BS od HC (jedna kobitka) i Master Kush z Nirvany (tyz jedna kobitka). LS x BS byl juz gotowy do scinania na poczatku wrzesnia, a master kush dorobil sie w miesiac pózniej. Master Kush wali mocniej, bardziej jak hash, LS x BS tez jest mocny, ale troche wali inaczej MK uderza mocno jak mlotem po 5 minutach po paleniu, LSxBS nadchodzi lagodniej, ale tyz mocno czesze!!!! W sumie mam 2 niecale sloiczki po cwikle towaru, wystarczy spokojnie do nastepnych zbiorów. W przyszlym roku zasadze cos innego od HC, i moze dam powtórke Master Kush-owi, albo zarzuce jeszcze cos innego :D
Smee

Mr. Smee

Member
a ogólnie tyz uwas ladne badyle rosna, moje byly w donicach niestety, to tez nie urosly maxymalnie, i tez posadzilem je na poczatku lata. W przyszly sezon musze poszukac jakiegos spota (najlepiej blisko potoczku), i przygotowac tam glebe, a zeby miejsca bylo na 5-6 krzaków. Wiecej nie mam odwagi, chyba ze troche porozsypywac zeby nie byly w kupie...GPS mam, totez odnalezienie spotów nie przysporzy klototu ;-)

ho ho Mr. Smee :)) jak dobrze cie znowu tu spotkac :D
Bardzo dobrze ze udalo ci sie zebrac cos PORZADNEGO :woohoo:
Racja gps to fajna sprawa a lowic to nie lowie :) ale to fajna sprawa.
moze jakies foty zbiorow ?

G

Guest

kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa kurwa

Zlamalem glowna lodyge chcialem ja nagiac lekko. lodyzka juz lstowana byla pyk kurwa i chuj broken stalk moze 3 mm zdazylem ja nagiac jak ta pekla i zwisla na skurce moze 2mm grubej aaaa kurwa pies to wszystko jebal tera bede 3 dni bez snu zapierdalal i ja pryskal zeby niezwiedla. wzielem ja tez podparlem dlugopisem wetknietym w doniczke tak zeby sie stykalo jebniete miejsce

Last edited:
G

Guest

no usunalem go ale roslinka jakos sie tym nieprzejela i tak jak sie spodziewalem odbily w gore boczne poprostu odrosty

Last edited:
G

Guest

ej co jest chlopaki tylko ja cos dzialam ? :) dawno niechwalilem sie plantami wiec zdjecia nowe wrzuce jak dopadne kamerke tylko. zostalo mi 4 i pol tygla kwiatkow sporo ladnie puchna ale 150 gram niebedzie zaciasno wszerz i roslina z dolu wiele swiatla niedostaje i po bokach, gdybym 2 miechy temu zostawil tylko jedna to moze by cos z tego bylo ale zal bylo mi sie pozbywac jednej roslinki obie byly takie ladne a kolegom juz pozapychalem boxy wczesniej i tez sa pelni :)

Last edited: