What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

I tutaj tez jest nasz m8 ChurcH. :joint:
Jednak masz 20W w veg boxie. Ladnie to wszystko wyglada. Widze, ze kompetentnych hodowcow nam przybywa. Hodujcie nasz piekna przyjaciolke. Przykladem ChurcH ktory pokazal dzis niezly setup. Karma+ nic wiecej. Czekamy na nastepny grow w Twoim wykonaniu. Pozdrawiam wszystkich Pes3fan.

PS: ChurcH zrobiles jakies pestki?? to wazne bo moze zrbimy jakies crossy z Hindu Kush I Hollands Hop [ jak cos to PM'owac ] Greets than m8's ide spac :d
:wave::friends::joint:

ChurcH

Member
Jednak masz 20W w veg boxie
eee nie mam ..
...4x 18W

PS: ChurcH zrobiles jakies pestki?? to wazne bo moze zrbimy jakies crossy z Hindu Kush I Hollands Hop

Hym nierobiłem żadnych pestek....Crosy można zrobić ale hyba już zapuźno>>
>>...może w przyszłym sezonie czyli za jakieś 6tyg...
...zastanawiam się bo korci mnie na zrobieniu jeszcze jednego boxa...
z 400w HPS i zasianiu ASIAN SLORE...
...ale jeszcze o tym pomyśle jak będzie z chęcią wykonania tego...

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
A tu dzisiejsza fotka. 2 dziewczeta shrom x trc sb wyjete na chwile z boxa. Musze przyznac ze troche przegialem z vegowaniem - 33 dni od nasionka. Dopiero przedwczoraj przestawione na 12/12. jezeli teraz zechca sie zdrowo wyciagnac, to bedzie klopot z miejscem w boxie.

No ale teraz postanowilem vegowac planty dluzej, az do momentu kiedy pokaza sie preflowery oraz wystapi naprzemiennosc bocznych galazek. Wedlug rozlicznych dyskusji na OG sa to znaki ze roslina jest dojrzala do kwiatowania. No zobaczymy. W kazdym razie HOT, roslinki maja bardzo duzo wigoru.

pozdr, kov

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
july 29

664PDRM1067-med.jpg

664PDRM1065-med.jpg

664PDRM1061-med.jpg

664PDRM1059-med.jpg

peace

G

Guest

jak zwykle super planty Hot czy to out door czy indoor :) super wygladaja okazy zdrowia
ps. czyzbym zauwazyl Hot ze masz dlugie baty ?? hehe long hairs rules

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
jeszcze pare z dziszejszej wycieczki

suche miejsce dostalo w dupe.
inne miejsca so duzo mokre i mysle najlepsze te co so troche w cieniu.

664PDRM1079.jpg

664PDRM1081.jpg

664PDRM1082.jpg

664PDRM1086.jpg

664PDRM1087.jpg

664PDRM1089.jpg

664PDRM1091.jpg

664PDRM1092.jpg

664PDRM1097.jpg

664PDRM1098.jpg

664PDRM1104.jpg

664PDRM1105.jpg

664PDRM1106.jpg

peace

Hej
tak susza musiala byc ostra. Musze przyznac ze bardzo ciekawi mnie czwarte zdjecie od gory :kewlpics: :yes: O co chodzi z tym kolorem ? :D pewnie to przez latajace nisko nietoprze :chin: :sasmokin:
A jesli chodzi o kwitnienie to bardziej ciekawi mnie kiedy przestana :yoinks:

G

Guest

Zapierdalasz HOT !!! Niech zdechna wszystkie sarny i dziki kolo Twojego grow.

GL pozdro.

Peace Pes :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzienki ,dzienki

no nareszcie zaczynajo kwitnonc. jak wszystko pujdzie dobze to mysle ze powinny byc super kwiatki, jeszcze 70+ dni zostalo do konca. takze mysle ze sobie poradzo bez problemu teras,hehe

664PDRM1139.jpg

664PDRM1130.jpg

664PDRM1127.jpg

664PDRM1119.jpg

664PDRM1118.jpg

664PDRM1116.jpg

664PDRM1111.jpg

664PDRM1107.jpg

664PDRM1110.jpg

peace

G

Guest

Hot Cargo jak zwykle masz piekne kwiatki :) Jak Ty to robisz? Moze za pare lat tez bede mial takie roslinki :) Znasz sie na rzeczy jak malo kto :)

Peace

rogin

Member
Witam wszystkich qufa az mnie zamurowalo jak zobaczylem wasze planty a w szczególności HC, wydaje mi sie ze mój HPS 600W sie przyda za jakis czas. Bo nie moge sie poprostu doczekac moich pierwszych zbiorów.
Pozdrawiam

G

gelowas

Ale wielkie te rosliny, zdaje mi sie, ze Hot Cargo troche z tym przesadza, przekroczony limit, hehehe...
Tak na marginesie to mierzyles ich wzrost?

Mr. Smee

Member
Hey HC co to jest (nie pamietam a szukac mi sie nie chce)? Wyglada identycznie jak mój LSxBS co od ciebie dostalem... :wave: :yummy: :joint:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

co to moze byc?hehe

jak pamientam dobze to ls x bs i dsd x bs dostales. powinny sie bardzo ruznic, chociasz ten sam tatus,hehe. jak dojdo do siebie powinny byc calkiem inne.
masz jakies nowe zdjencia?

napewno cos dobrego z tego ci wyrosnie,hehe

peace