szok said:aaaaaaa............. a ten kwiatek po lewej to chyba jest hydro bo ma jakas pokrywke hehehe
hehe, raczej zabespieczenie przed kotem
Last edited:
szok said:aaaaaaa............. a ten kwiatek po lewej to chyba jest hydro bo ma jakas pokrywke hehehe
Ogrodnik-PL16 said:Ej mam takie pytanie!!
Czym mzoe byc spowodowane że moje dziewczynki powoli kwitną?? tzn bardzo dlugo rosna im te biale wloski i jest ich malo jak na 16 dzien?? Niewiem czemu tak?? inni juz po 3 tyg mają ladne topy.. a umnie narazie male pojedyczne wloseczki?? :|
HOT CARGO said:hehe
co jest strasznie smieszne to to ze na jednym kwiatku mam dwa phenos,haha
jedna strona rosnie bardziej na sative stronie a druga indica,haha
peace
no, no jeszcze tylko pałeczke zrobić i tzw high line hahahahahakiller said:HC: Ta monster afghanis to bomba a blueberry zakrecona jak.. nawet po lisciach widac!
Hot Cargo said:no nic mutacje sa bardzo znane w blueberry, ale takiej mutacji jeszcze niewidzialem,zostawilem go zobaczymy co wyrosnie,buds wyglandaja bardzo ladnie,
LDV said:no, no jeszcze tylko pałeczke zrobić i tzw high line hahahahaha
BTW: Jestem zachwycony Twoją nadzwyczajną spostrzegawczością i błyskotliwym komentarzem. Dzieki że mi wytłumaczyłeś że "nawet po liściach widać" bo naprawde nie zwróciłem na to uwage a post HC nie mogłem przeczytać bo no cóż jestem analfabetą. Dzieki wielkie
Pozdro