What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

G

Guest

Korzystając z tego, że sobie wszyscy życzą, chciał bym wam już życzyć wesołego sylwestra i dobrego roku 2007
( a w szczegulności okresu od początku wiosny do końca jesieni ) :D
Oby wam nawozów dobrych było pod dostatkiem i maxymalnych plonów :wave:

Niech przyszły rok będzie jeszcze bardziej zielony od tego :D
i Dobrej zabawy do białego rana :joint:

Pozdro growmaniacy :wave:

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zyczenia zyczeniami, a kto zanas zapali?hehe
moze C99?

664IMG_1591-med.jpg

664IMG_1587-med.jpg

664IMG_1581-med.jpg

peace

cheech and bong

Active member
AMERIMACKA?
hmmm wlasnie tez slucham i odpalam super mix jointa zaraz przychodzi koleszka i bedziemy degustowac w proporcjach 1/1/1 zmieszalem white widow bubbleberry i easy bud mam nadzieje ze przezyjemy
na szczescie zarcia jest pelno i to jakiego tak wiec z glodu na pewno nie padniemy hehe
rowniez zycze wszystkim relaksujacych swiat super sylwestra najlepiej w towarzystwie wlasnych budsow :) no i udanego kolejnego sezonu to bardzo budujace ze mamy juz tylu wysmienitych growerow moze nadejdzie kiedys taki czas ze sobie legalnie nasza dobra nowinke bedziemy sadzic ja mam taka nadzieje i mocno wierze ze jednak kiedys to nastapi no i wy tez pewnie macie nadzieje
peace
C&B

Last edited:
C

Ca2

cheech: oczywiście sylwester na własnych zapasach :D Mam jeszcze nieco Maroc i K2 w zapasie :D Ale to przetrwało tylko i wyłącznie przez to, że nie mam tego u siebie i jest pilnie strzeżone :D Jak wchodzić w nowy rok to z dobrym smakiem.

szok

Member
siiieeeeemmmmaaaa ziiiiioooommmmmyyyyy
ciesze sie ze temat z życzeniami odniósł tak wielki sukces, nie wiem jak wy ale ja powiem szczerze poczułem ze należę do jakiejś wielkiej rodziny, myślę że wiele z tych znajomości przetrwa po kilka lat. ludzie ktorych poznałem rok temu i w podobny sposób spędzałem z nimi świeta sa ze mną (i z wami) do dziś, i to jest ta optymistyczna nuta :)
uprawa zioła w Polsce jest stosunkowo młodą "dyscypliną". wiem ze wielu sadziło out nawet i po kilkanaście lat temu ale chodzi mi o uprawę taką jaką prowadzimy teraz czyli profesjonalne lampy, nawozy, techniki i przede wszystkim wymiana doświaczeń jaką umożliwia nam internet. jak wspomniałem "dyscyplina" jest młoda i bedzie sie starzeć a my razem z nią. i wiecie co to oznacza?
ŻE JUŻ ZAWSZE BEDZIEMY W CZOŁÓWCE POLSKIEGO GROWINGU

i te właśnie słowa dołączam do życzeń które kieruję do każdego(!) z Was....

ps. MOHER to moja ksywka z OverGrow którego niestety brakuje przy wigilijnym stole :(

Last edited:
Hehe! Zajefajnie ze wszyscy sobie skladaja zycznia :D
Mi sie tylko marzy aby wszyscy z polskiej czesci icmag-a kiedys sie spotkali na wspolnej balandze lub cos w tym stylu :D hehe Wyobrazcie sobie co by to bylo :) Kazdy wzial by cos od siebie nowe znajomosci itp itd spoko by bylo :)
Pozdrawiam i Zycze udanych swiat :D

G

Guest

dobra to ja odpalam c99 za chwile albo sour diesla jescze niewiem ale cos napewno lest smoke some weed :D

G

Guest

szok said:
ŻE JUŻ ZAWSZE BEDZIEMY W CZOŁÓWCE POLSKIEGO GROWINGU
hehe ciekawe to zabrzmialo ;)).......

chcial bym byc kiedys w czolowce, tak jak piszesz nie tylko out, ale lampy nawozy, duzo miejsca cos w stylu HC... chcial bym to poczuc :D

C

Ca2

madixx: dokładnie... uprawa wielkości tego co ma HC lub 1/3 z tego dała by mi namiastkę profesjonalki. Ogólnie to chciałbym mieć stałą pracę związaną z konopiami lub innymi roślinami z tym, że inne kwiaty to tylko w hydro :D
Mikołaju Mikołaju kup mi lampę 600W i zapłać za prąd! :D

G

Guest

wlasnie wrocilem z pasterki. bylo zajebiscie . palilem z mysle o was wszystkich , koleszkach ktorych dosiegnely pierdolone organy scigania. dla nich wszystkiego najlepszego i oby sezon '07 dla wszystkich byl jak najbardziej owocny :D wesolych swiat dla wszystkich icmag'owcow. elooooo

G

Guest

Ja rowniez palilem za wasze zdrowie w tym dniu hh x em zmieszane z mexican sativa :) Mniam. Pozdro

G

Guest

Witam uprawa 2 ww i 4 easybud właśnie dobiegła do końca i już od tygodnia ciesze się jej smakiem . Jednak nie wszystko poszło idealnie , zapach baki pozostawia dużo do życzenia . To coś czuć w esybud dopiero po ściśnięciu a ww bardzo ciężko podwala sianem . i tu pytanie moi drodzy forumowicze co zrobiłem źle i jak to naprawić bo następna uprawa startuje w styczniu ? drugie moje pytanie to co myślicie grejfruit z fameleseds czy c99 na następnego indorka ??
:wave:

Sunshi jak sciales tydzien temu i juz to palisz to mysle ze nie wysuszyles dobrze i wogule ominales curring ktory jest tak waznym elementem uprawy podczas ktorego iolko nabiera smaku wygladau i zapachu?? czyz nieprawda?? :D Jak jeszcze chce ci sie to wez zrob curring np z 2 miechy i bd mial dobre ziolko :)
Ja bym ci polecil c99 naprawde zajebiste ziolko :D Pozdrawiam

Biodizel

Member
hehe, siano czuc albo jak sie zle wysuszy i jest jeszcze wilgotne (czasami moze sie wydawac ze jest suche), ten zapach jest taki ciezki, jesli zapach jest lekki, to zrob curing i po klopocie, tydzien to za malo zeby cieszyc sie w pelni smakiem i zapachem ;)

1-2 tygodnie suszenia
1-3 tygodnie cutingu

:wave:

G

Guest

może źle to ujołem od tygodnia już pale :joint: a curing był i to porządny o dziwo ww który miał curing 1 miech właśnie jeszcze gorzej śmierdzi trawą ,zbierałem dopiero wtedy gdy gałązki wydawały trzask przy zginaniu . :badday: więc nie wiem o co kaman ?? :wave:czy jest ktoś kto miał greyfruta i c99 i mugłby poruwnać pod względem wielkościowym smakowym zapachowym...i.t.d te dwie roślinki

Last edited: