What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

eddy

Member
Wszystkiego najlepszego zdorowia i wogole ,zeby waszym roslinka nigdy nic nie dolegalo i zeby nic im nie brakowalo zeby byly pelne mocy i zawsze dawaly rade ;] :wave: :wave:

Lewar

Member
rowniez zycze wszystkim wszystkiego najlepszego, szok niezly pomysl z tymi zyczeniami, dzieki ze mnie uwzgledniles ;)

a teraz cos z ogrodka.
KURWA Kali Mist 6/15 wypezlo z gleby w tym jeden mutant :/ mam nadzieje ze trafi sie jakas zenska, tragedia jesli tak kielkuje to co z tego wyrosnie... veg zapewne przedluzy sie do 6 tygodni, do tego rosna 3 White Skunk x PPP, 3 Ice i wyszlo juz jedno Afghani Hindu Kush x [African Durban Poison x Skunk] - sa 4 wiec pewnie wszystkie wyskocza. we wtorek wyslane przez fisha sionka jeszcze nie dotarly, wiec w srode trafia na lignine i nadgonia reszte. dzisiaj po 11 dniach pierwszy raz zostaly podlane biohumusem ;)

POZDRO !!!!!!!!!

Q_ba1

Member
zyczeniazy3.jpg

ogólnie wszystkiego wszstkiego naj naj naj najdorodniejszych krzaków :D

a propo, siatka wypad, bedzie tylko lst na tym sie chociaz troche znam ;)

Last edited:

Fish131

Active member
Hehe Swieta Swieta :D

No Droga Ekipo Profesjonalnych Growerow! Zycze Wam wszystkie naj! Zielonych Swiat, niezapomnianego Sylwestra (choc jak kazdy wezmie sloiczek swoich wyrobow to napewno bedzie malo pamietac haha), mega topow z wielka iloscia zywicy, dobrej pogody na out '07, dobrych spotow, zero zlodziei i zero klopotow!
A tutaj juz znane Wam ciasto wigilijne (juz go nie ma niestety heh):

A tutaj jeszcze moje LRki ktore musialem przeniesc do boxa poniewaz dzisiaj nieswiadoma rodzinka do mnie przyjezdza wiec nie moze sobie stac w pokoju pudlo z ktorego bije swiatlo heh.

Last edited:

Biodizel

Member
hehe, Fish'u widze pesteczki jeszcze dojrzewaja ;)

a ja wam zycze zielono białych swiat hehe, bo co to za swieta bez sniegu? hehe

16155P1010455-med.JPG

:wave:

C

Ca2

No i Ja i Ja(h) życzę wam spokojnych i wesołych świąt w gronie tych prawdziwych pozytywnych ludzi.

G

Guest

5761elo.jpg

jak wszyscy daja zdjecia to niebede gorszy ;)))
jeszcze raz wszystkeigo dobrego panowie...

WeedTime chcial bym zeby przyszla domnie taka pocztowka na swieta

Last edited:
C

Ca2

ratbalter: też bym chciał takie bąbki na choince;D Kiedyś to wieszano cukierki ;D

R

retbatler

hehe te szyszki i cukierki mają jedno wspólne - nie doczekają rozbierania choinki
:wave:

Burek

Member
wszytskiego naj w te święta wszystkim jaraczom i rolnikom , zeby out w 07 był jeszcze owocniejszy niż ten

PEACE :joint: :joint: :yummy: :sasmokin:

G

Guest

to ja tesz wszystkim chce zyczyc wesolych swiat i wyskoich zbiorow outa i tych ktorzy chowaja swoje piekne roslinki w swoich duzych czy tez malych grow boxach

JAh bless all

sweet-dreams