ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Wszystkiego najlepszego zdorowia i wogole ,zeby waszym roslinka nigdy nic nie dolegalo i zeby nic im nie brakowalo zeby byly pelne mocy i zawsze dawaly rade ;]
rowniez zycze wszystkim wszystkiego najlepszego, szok niezly pomysl z tymi zyczeniami, dzieki ze mnie uwzgledniles
a teraz cos z ogrodka.
KURWA Kali Mist 6/15 wypezlo z gleby w tym jeden mutant :/ mam nadzieje ze trafi sie jakas zenska, tragedia jesli tak kielkuje to co z tego wyrosnie... veg zapewne przedluzy sie do 6 tygodni, do tego rosna 3 White Skunk x PPP, 3 Ice i wyszlo juz jedno Afghani Hindu Kush x [African Durban Poison x Skunk] - sa 4 wiec pewnie wszystkie wyskocza. we wtorek wyslane przez fisha sionka jeszcze nie dotarly, wiec w srode trafia na lignine i nadgonia reszte. dzisiaj po 11 dniach pierwszy raz zostaly podlane biohumusem
No Droga Ekipo Profesjonalnych Growerow! Zycze Wam wszystkie naj! Zielonych Swiat, niezapomnianego Sylwestra (choc jak kazdy wezmie sloiczek swoich wyrobow to napewno bedzie malo pamietac haha), mega topow z wielka iloscia zywicy, dobrej pogody na out '07, dobrych spotow, zero zlodziei i zero klopotow!
A tutaj juz znane Wam ciasto wigilijne (juz go nie ma niestety heh):
A tutaj jeszcze moje LRki ktore musialem przeniesc do boxa poniewaz dzisiaj nieswiadoma rodzinka do mnie przyjezdza wiec nie moze sobie stac w pokoju pudlo z ktorego bije swiatlo heh.
to ja tesz wszystkim chce zyczyc wesolych swiat i wyskoich zbiorow outa i tych ktorzy chowaja swoje piekne roslinki w swoich duzych czy tez malych grow boxach