What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

Witam Szok thread napewno bedzie ale najpierw musze wszystko musze kupic :) I wyczekac moment jak rodzicow nie bedzie w domu zeby jakos to wniesc i umiescic na strychu :)

Pozdro 600

Biodizel

Member
ReQuIeM dReAm said:
Witam Szok thread napewno bedzie ale najpierw musze wszystko musze kupic :) I wyczekac moment jak rodzicow nie bedzie w domu zeby jakos to wniesc i umiescic na strychu :)
hehe, ale konspira, czekamy na nowy thread ;)

SM meski pusta w srodku lodyga
16155P1010435.JPG

DF zenska
16155P1010438-med.JPG

:wave:

Last edited:

Biodizel

Member
hehe, GF juz tak ma, jak mial 20/4 to siedzial nisko ;) krotki weg, szybko przelaczony na flo, w nocy sie wyciaga, do tego mial chyba 36 godzin nocy przed przelaczeniem na flo

ale jak juz mowilem, mi to nie przeszkadza, mam wysokiego boxa, niech sie wyciagaja ile wlezie hehe, grow i tak glownie nastawiony na pestki i szukanie pheno, po swietach dojda moze jeszcze klony z selekcji C4, tu juz postaram sie zadbac zeby sie nie wyciagaly bardzo ;) jeden na 20/4, drugi po kilku dniach weg na 12/12, nie musi byc duzy, glownie chce sprawdzic moc, smak, czas kwitnienia, moze bedzie pierwsza szok'ujaca odmiana clone strain only ;)

Last edited:

Biodizel

Member
hehe, mam takie same klapki :pointlaug

oczywiscie, dziekuje za zyczenia ! i zycze tego samego ;) Tobie i wszystkim userom ICmag

choinki obok ciebie juz gotowe do strojenia hehe

Last edited:
Szok wielkie dzieki za zyczenia :)
Tobie zycze tego samego!! Abys nigdy nie przestal hodowac jelsi bd to tylko mozliwe :D I wogule wszystkim na tym forum Wszystkiego Najlepszego :D Duzo palonka itp itd :D Pozdro

G

Guest

dziwkowka za zyczenia i tez wam zycze wszystkeigo naj naj naj ;))
hoł hoł hołłłł :D

G

Guest

Hej, dzięki wszystkim za życzenia, @SZOK widzę że zapowiadają się piękne kobietki :woohoo: :yoinks: powodzenia. :joint:
16265IMG_0103101web-med.jpg

castlevania

Member
zainspirował mnie moher troszke hehe wesołych chłopaki, do zoba (napisania) po swietach, wypije za was:) i wasze ogrody :) pozdroooooo!!!

12071DSC00874-med.JPG

12071IC_MAG-med.JPG

edit: heee zaraz zrobimy normalnie konkurs na najlepsze zyczonka hehe ;) :wave: pozdówkaaa dla chłopakówwww!

Last edited:

LDV

Active member
kurde tez chciałem dać Wesołych Świąt zrobione z nasion jutro ale juz mój pomysł nie będzie oryginalny... maybe coś innego uda mi się wymyślić ale wątpie... :(

tak czy inaczej:
WESOŁYCH ŚWIAT szczególnie dla wszystkich starych znajomych!

szok

Member
noooo....ależ poleciała seria życzeń ....widze ze rozbudziłem troche was. fakt ze mi troche czasu zleciało ale słuchałem Thievery Corporation (klick) wiec było miło

dawajcie wiecej fajnych życzeń, dla zdopingowania dodam że w moim wieku....(ciach)....

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
tzw. wesolych swiat rowniez wszystkim zycze.

Q ba wiele madrych rad dostales odnosnie twojego scroga ale nikt nie powiedzial ci najwazniejszego: jezeli chcesz zostawic siatke i jechac dalej ze scrogiem to siatka nie powinna byc przymocowana do scianek boxa, tylko do donic.
w takim ukladzie bedziesz mogl wyciagac rosline zeby ja trenowac na siatce (pora zaczac). a wierz mi, ze trenowania bedzie sporo :)
nie doczytalem dokladnie czy roslinysa juz na flo. jesli tak - to ten scrog juz nie wyjdzie najlepiej. ale jesli sa na veg'u to potrzebujesz jeszcze z 10-14 dni vegowania, podczas ktorych poprowadzisz lodygi po siatce we wszystkie strony. przeplataj po prostu tak aby utrzymywac lodygi w pozycji poziomej. caly co sie ktory topek wyswobodzi - wciagasz go pod przez kolejne oczko pod siatke. jak 3/4 siatki bedzie przeplecione - wrzucasz 12/12 i wiecej sie o nic nie martwisz.
Aby dobrze rozprowadzic lodygi po siatce najlepiej jest miec mozliwosc wyciagania donic z przymocowana do nich siatka. Wiec szczerze ci to radze o ile nie straciles jeszcze zapalu do scroga. Zostawienie tego tak jak jest teraz moze spowodowac, ze:
1. nie dostaniesz sie do niektorych miejsc i bedzie ci niezwykle trudno efektywnie rozprowadzic lodygi.
2. olejesz w koncu trenowanie a rosliny przerosna siatke i potem juz jej nie zdejmiesz bez szwanku dla roslin

Moje rady:
Jesli chcesz jechac scrogiem - przymocuj siatke do donic i zacznij prowadzic lodygi po siatce.
Jesli ci sie nie chce bo jestes leniwy - wyjmij siatke od razu i daj roslinom rosnac jak chca.
(w scrogu nie ma dobrych efektow jesli zastosujesz polsrodki).

a tak wogule to fajna ta fota co troche pozniej wrzuciles, moznaby to nazwac indorowym supercroppingiem (taka odmiana LST, kopernik stosowal ja swego czasu).

pzdr i do uslyszenia w nowym roku (no chyba ze jeszcze zajrze tu w 2006) :)

G

Guest

Wszystkiego najlepszego :) By wam na sylwku baksu starczylo do konca i wogole wszystkiego co sobie zyczycie... moze cos wymysle i rowniez zrobie jakiegos grapha z motywem swiat ;)

Szok aka Moher dzieki ze o mnie nie zapomniales :wave:

Pozdrawiam

Latest posts

Latest posts