What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

Txx

Witam,mam pytanko a co powiecie na ten nawoz LINK

organiczny sklad widze fachowy mysle ze bylby dobry do uprawy ziolka co myslicie ???

CupsLock

Member
wlasnie kurwa teleportuje sie z czestochowy do zakopanego szukamy lokum mamy 70zl i musimy do 5tego dorzyc. niech zyja konserwy. po 5tym sweet czech republic welcome i jebie mnie wszystko yeah. jebac wku kurwa. z bogiem pozdrawiam. raniec

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

raniec co tam sie uciebie dzieje? nierub nic co na zle ci puzniej wyjdzie.
uciekac ciongle ci sie szybko znudzi. biesz co zycie ci daje teras, jestes jeszcze mlody ,robic takie blendy bendo cie scigac do konca zycia. pomysl.

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
HOT CARGO said:
moze blizniaki?hahaha

peace

Widac ze nie jestes w Polsce, raczej bys tego Rancowi nie zyczyl. :yoinks:

Blizniaki to aktualnie najwieksza plaga w Polsce od czasow potopu szwedzkiego. :biglaugh:

Raniec! Bedziesz mial dziecko i ty sie boisz wku? Nie znam sie ale jakies oswiadczenie czy cos nie pomoze ci?

pozdr, kov

G

Guest

Blizniaki to aktualnie najwieksza plaga w Polsce od czasow potopu szwedzkiego.

a co masz do bliznakow moj przyjacielu ??? :D hehe
tak sie sklada ze sam pochodze z bliznikow :) i czuje sie wtym momencie lekko zdegustowany haha

pozdro

kov

heyyyy Mazur, przy okazji, wczoraj miales urodziny! Wiem bo podales to na B-bayu.

Wszystkiego najlepszego!!! :respect:

Imprezka bedzie huczna?

pozdr, kov

PS: WIESZ o ktore blizniaki mi chodzi! :biglaugh:

G

Guest

btw sklamalem na breed bayu pallem tak od rzeczy, urodzin tak naprawde niemam w tym roku :) juz chyba sie domyslasz dlaczego

ps no domyslema sie oco chodzi z blizniakami, nie wiem czy dobrze :)

Fish131

Active member
kov said:
Raniec! Bedziesz mial dziecko i ty sie boisz wku? Nie znam sie ale jakies oswiadczenie czy cos nie pomoze ci?

pozdr, kov

No wiec jezeli bylbys jedynym zywicielem "rodziny" to wku moze pocalowac Cie w Twoje polskie dupsko :)

CupsLock

Member
Ludzie :fsu: heh. kurwa niemam nic kabzy jeszcze tydzien. na dziesione moze isc. kobieta mi odradza (!) Jak macie jakies kontakty w zakopanym tanie lokum do 10 max za dobe badz w okolicach to sie odezwijta na piema mamy 30 minut do autobusu. tomasz gdzie ty mieszkasz ? wbijamy do ciebie ;) Tera mieszkalismy u sweet dreamsa ale jego stara nas wyrzucila bo sie jej moj ryj niepodobal i zaglosno bylismy w nocy :chin: Mamy ze soba muzyczke duzo dobrego techna. nozke od kurczaka i jedna bulke hehehe, 2 ramki papierosow, minidiski na oddanie ;) i nasza wielka milosc(nie na oddanie). Calujemy, pozdrawiamy

Fish131

Active member
Wbijasz sie do gorali, mowisz ze jestes ich dalekim kuzynem z polnocy i kurwa stary jesz, pijesz przez miesiace :D Tylko czy podolasz :D

k_kaliber

Member

troche to jeszcze niedopracowane ale jutro najwyzej pojutrze zabiore sie i zrobie jak nalezy
Te najwieksze to WW z FS a reszeta Euforie , a to malenstwo hihihi to darmowe nasionko.

kov

^^^Z tego co widze to Seedboutique funkcjonuje bez problemu. Ludzie zamawiaja, a Gypsy twierdzi ze wszystko jest OK. Nie ma powodu zeby nie zaufac. na dodatek przypuszczam ze przez te wszystkie perturbacje oni sie staraja jeszcze bardziej zeby bylo dobrze i szybko.

pozdr, kov

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
zamawialem nasiona w tamtym tygodniu akurat jak to sie tu wszystko dzialo hehe, i zamuwilem nasiona pare dni temu tesz. wszystko pszychodzi jak zawsze. niema co sie bac, ten caly szum to byla jedna wielka plotka dzieci z og.z guwna chcieli zrobic sensacje. nigdy niemialem problemow z pszesylko i zawsze orginalne nasiona dostaje od nich. zadlugo so w biznesie zeby teras go rozjebac.nikomu niewieze jak SBq,SB. tylko tam zamawiam nasiona. pare lat trmu zamuwilem z kanady pare razy. ras nic niedostalem, a ras pszyslali mi jakis bag seed,hehe. wieze tym co majo reputacje w biznesie. co oni robio po za biznesem mnie to mieopchodzi wogle. opchodzi mnie nasiona i bespieczenstwo. to tutaj napewno znajdziesz.

peace

peace