What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
te najdrossze so najlepsze,hehe

tutaj mala lista co bende powoli kupywal sobie
Jack Herer,G13 X Hash Plant,Black Domina,Hash Plant,DJS-Blueberry,HOG,MK - Ultra,Afghani 1, Northern Lights,AK-47, Kali Mist,Warlock,Double Dutch,Peak 19,Mantanuska Mist,Skunk Kush, Super Skunk.............................

czasem te najlepsze co myslisz bendo , okazo sie shit,hehe
tszeba poprostu caly czas chodowac odmiany ruzne. w tym jest cala zabawa.
zawsze ten co myslisz jest najlepszy znajdzie sie nowy co go wiencej polubisz.
najwazniejsze jest wiedziec jaki high ty lubisz? czy indika czy sativa? i tych rodzaji szie tszymac co ci odpowiadajo

p

G

gelowas

Fishu, chmiel wcale nie tak latwo wyhodowac, w centrum nieekologicznie, duzy stopien zanieczyszczen, szkoda zdrowia. Ja zem robil w zeszlym roku wlasny browar z brew kita, we wszystko zaopatrzyc sie mozna na browamator, czekaj na promocje, nieraz 50% taniej som wybrane produkty. Zauwazylem ze na poczatku pic sie nie dalo taki syf, ale jak potrzymalem 3 miesiace zabutelkowany w piwnicy to na Sylwestra wszyscy chwalili, naprawde zrobil sie superbombowoodlotowy. :) Duzo cierpliwosci trzeba wykazac w domowej produkcji. Pozdro!

A teraz inna sprawa - ile gdzies lac wody trza na 3-tygodniowe planty 24/0? 100ml/roslina/dzien bedzie ok?
Troche glupie zapytanko, ale zwirkiem posypalem na gorze i nie wiem jak jest w wewnatrz donicy...

Fish131

Active member
Pytanie brzmi jakie donice i jaka lampa. Ja mam lampe 150W i donice 13 litrow i podlewam hmm co 5-6 dni 2 litry na planta.
Pozdro

T

technoMAXgrower

Hot Hashplanta skad zalatwiasz bo poszukuje go i nie mam pojecia od jakiego hodowcy mozna dostac oryginala? Super pestki masz zamiar nabyc duzo rodzaji.
Mi ciagle chodzi po glowie black domina mother finest Medicine G13xblueberry bubblegum i hog z THS i jakis klasyk w stylu skunka. To sa narazie tylko moje wymysly na nastepny grow.
Wiem ze posadze to
cos odmiennego i fioletowego bedzie. mam sentyment do subcoola za to ze daje najbardziej egzotyczne pestki.

Piona(5)

6276DSC1234-med.JPG

Last edited:

k_kaliber

Member
WW,Euforia #1 DP,

WW,Euforia #1 DP,

Dzis mija 11 dni odkad posadzilem pestki( wczesniej 2 dni w wodzie)
Najwieksze roslinki to feminizowane WW z FS.
Duza jest tez Euforia wlasnej produkcji z DP.
Niestety BB zgnilo. Slabo tez kielkuje darmowa SDPxSQN1
mysle niedlugo uruchomic swojego duzego boxa z 400w
Ale musze go najpierw zbudowac ale mam lenia.

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Hej Hot Cargo czy masz jakies zdanie na to co sie dzieje w tym momencie na ICMagu?

Wyglada mi to wyjatkowo nieciekawie. To jakas koszmarna jazda!

Kasowac act i wypierdalac gdzie pieprz rosnie? Tam gdzie nie siegaja interesy? Nie ma takiego miejsca!

Daj znac bo jestem mocno zaniepokojony.

pozdr, kov

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

tesz niewiem co sie dzieje. GN widze gada cos o odejsciu.
niemysle ze jest powod do obawy.
on sam chyba jusz jest zalamany tym wszyskim co sie onim gada na innych forum.
napewno bendo zmiany w tym biznesie, sie niedlugo jeszcze wiencej wyjasni.
poczekajmy jeszcze troche i zobaczymy. bo jak inaczej to masz racje kov, bendzie tszeba szukac nowego domu.

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Zobacz, Seedbay wlasnie zostalo wylaczone.

To wyglada na wrogie przejecie biznesu przez osoby zwiazane z byla zona GN.

Obawiam sie ze jutro nie poznamy tego co pozostanie z ICMagu.

Czas na porzadki na koncie, na poczatek wszystkie PM-y usunac.

Z kontem poczekam jeszcze tak jak mowisz Hot.

pozdr, kov

T

technoMAXgrower

Kov ty mowisz to na powaznie? bo nieogarniam jak to czytam teraz jestem spalony i moze dlatego schizuje :joint: pewnie niepotrzebnie

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
gypsy zmienia wlascicieli jego calego biznesu. mysle ze to robi dla wlasnego bespieczenstwa.
chujowe czasy mamy teras w internecie. wszystko wydaje sie do dupy ostatnio ze nawet niechce sie tu i wszendze indziej jusz pisac. szkoda

peace

T

Txx

No masz racje HOT to juz nie to co 5-8 lat temu ,ze mozna bylo wszystko w necie bez przypalu robic,pirackie plyty sprzedawac itd,tera co chwile zamykaja jakies programy typu napster,kazza coraz kurwa gorzej,teraz prawie kazdy juz ma internet i zbyt popularny sie stal,teraz to juz nawet w polskich komisariatach net jest

Marcinbc8

New member
Witam wszystkich :wave:

Ktoś z was napewno zna odpowiedz na moje dręczoce pytanie :chin:
Gdy mamy pyłek z męskiej rośliny, to kiedy dokładnie zapylać żeńskie planty. W którym tygodniu kwitnienia???? czy coś :puppydoge
Z góry dziękuje i pozdrooo :D

Narka

G

gelowas

Zaczynam sie cieszyc, ze trafilem na forum tematyczne rok temu, a nie teraz bo z tego co widze duzo bym sie nie nauczyl, wszyscy uciekaja, zaczyna sie robic nieciekawie. Kov, prosze daj znac w tym threadzie, gdy bedziesz kasowal swoje konto. Jestes na bierzaco z informacjami zza granicy, zrobie to samo.

Poza tym chcialbym prosic Was o rade w kwestii LST. Myslicie, ze juz pora na zrobienie czegos z moimi plantami?
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=22158

Druga sprawa, czy SubCool pakuje pestki w firmowe torebeczki, bo dostalem "no name" , jest taka szansa ze Dr.Chronic cos przekabacil? :)

Pozdro!!!

OK Fishu, a masz pomysl w ktora strone je wyginac i w jaki sposob?

Last edited: