What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

cannabolic

Member
Azzz zjaraj coś to sobie humor poprawisz... ja sie nie smiałem tylko usmiechałem:biglaugh: nie mam naprawdę nic do twojego posta. Traktuję to naprawdę serio, bo ten mój plan to do tych ambitnych należy. Ale fakt trochę cie nie zrozumiałem... więc trochę modyfikuję to co pisałem, a mianowicie... czy grozi mi autoflowering przy długim, powiedzmy 3 miesięcznym vegu?

G

Guest

Hehe w porzadku, chyba zastosuje sie do twojej rady i wrzuce jakies liscie na ruszt :>, co do tych twoich 3 miechow to mysle ze to jest wlasnie gdzies kolo tego okresu kiedy moze zaczac samozakwitac, ale raczej nie powinno..., moze lepiej niech sie wypowie ktos z dosw w takiej dlugiej uprawie na vegu.

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
^^^wiekszosc naszych roslin na outdoorze veguje ok 4 miesiace, wiec nie rozumiem z czym problem. Poza tym preflowering czy tez samozakwitanie, moze raczej przedkwitanie :), nie oznacza ze roslina zacznie budowac szczyty. Teoretycznie mozna vegowac w nieskonczonosc, niektorzy przez kilka lat pobieraja klony z jednej upatrzonej rosliny.

pozdr, kov

T

Txx

Witam serdecznie wszystkich jaraczy,HOT CARGO a jaki plon jest z tego GF X HAZE ??? duzo palonska ci wyszlo ?

T

technoMAXgrower

Tez sie przekoalem o tym i nie ma szans zeby roslina zakwitla na wegu co nsajwyzej mogą pojawic sie jedynie pojedyncze preflowery ktore jak wystapiom to nie rosna do czasu przelaczenia lampiona na 12/12.

Azzz problem z def Mg to normalna sprawa w przypadku gdy trafi sie na odmiane oc duzym potencjale wzrostu. Z odmian co mialem to AKac 47 i Russiany najbardziej sie rozrastaja i sa najbardziej magnezozerne.

Kaliber te guano od zawsze stoso. jest swietne ma tez zelazo do tej kupy dodac jeszcze biohumusa na kwitnienie bat guano i nic wiecej nie trzeba

kaliber PK 13 14 nie popsuje smaku jesli nie prrzesadzisz z dawkami nawozu albo nie zastosujesz flushingu
Koiedys nie chcialo mi sie plukac roslin bo chcialem pojechac na jak najwyzszy plon i nie odczulem jaiejsroznicy w smaku a ziolo bylo tak samo dobre

roslinki wzmacniane sa witaminami i bioenzymamii to przez to staly sie bardziej fotogeniczne :smile:

Pozdro lof

Last edited:

szok

Member
słuchajcie , jak wiecie jestem przed harvestem , i mam pytanie
czy warto pozostawic roslinki w ciemnosci na okolo 2dni przed ich scieciem?
prosze o odpowiedz kogos kto sie o tym przekonal ze to cos daje (lub nie) bo czytalem ale nie praktykowalem....

no i co z suszeniem ? jakie warunki sa optymalne bo szkoda by bylo cos zje*ac na sam koniec...

i w ogole to strasznie mi sie tu podoba...tworzymy (chcac nie chcac) tutaj Polanda06...
a tak swoja droga to czesto siedzac w nocy na czacie na FC logują sie jacys amerykanie i jak sie dowiaduja ze jestem z Polski to zaraz mi sypia waszymi ksywami, ze tego znaja albo tego itp....nie powiem jest mi wtedy b milo...

generalnie skoro sie wieczorami spotykamy na tym czacie to niech to bedzie nasz oficjalny czat
--------> http://client1.sigmachat.com/sc.pl?id=121495/ <----------

p.s. acha , generalni to lubie sobie poprzeklinac ale jak teraz patrze co sie zaczyna dziac na hyper to rece opadaja, leca takie bluzgi ze zaczyna byc po malu obciachem przyznac sie ze czyta sie hyper, kazdy malolat mysli ze jak ma mozliwosc swobodnej wypowiedzi to leci lacina, wiec Panowie nie zrobmy z tego forum szamba, niech zostanie tak jak jest, a jak ktos wyskoczy (czyt. jakis nowy) to jazda z nim ....
pozdro i peace for alll

kurde jak mi milo ze dotrwalem do konca floweringu ehhhhhhh...co to bedzie

Last edited:

Fish131

Active member
Siema Beret :D
Tak jak juz Ci mowilem warto pozostawic rosliny w ciemnosci na 48h przed harvestem.
Co do szuszenia to polecam box, wystarczy wylaczyc swiatlo zostawic wentylatorki i suszarka gotowa.
No polacy znani growerzy :D
Hyperreal n/c

Ganja Smile

Active member
heheh moje roslinki ususzyly sie przez moja glupote ;] ostatnio jestem meega rozkojarzony moze dlatego ze przestalem jarac:D hehe nikt tego nie wie zobaczymy czy da sie jeszcze odratowac to co tam zmajstrowalem... mam nadzieje ze nasiona doszly:/ to jest jedyne moje zmartwienie
pPozdr

cannabolic

Member
Ganja Smile... witaj w klubieї!!! wepchnąłem tekturkę do boxa co niby miałaby trochu zasłaniać kilkudniowe planty przed mocnym wentylatorkiem, ale ta oto tektura się zsunęła zatkała cały wentylator i upiekło mi planciki... niestety moich nie dało się odratować, bo łodyżki zaraz przy ziemi zrobiły się jak włos... czarne i cieniutkie. Ale już kiełkuje następna partia bb i ww... Bedzie dobrze!!!!

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
hej fish, olej nasiona chmielu, nie wiem gdzie jestes, byc moze nie masz takiej mozliwosci, ale ja widzialem w Leroy Merlin specjalny zaczyn w torebkach i cale oprzyrzadowanie do produkcji piwa.

pozdr, kov

k_kaliber

Member
Img276.jpg

To dopiero sativa :chin:
Widzialem to zdjecie w galerii sklepu z nasionkami POLSKIEGO :chin: :chin: :chin:

CupsLock

Member
Ja narazie nic niesadze. Musialem odetchnac z kobietom od warszawskiej codziennosci, syfu i monotonii przeprowadzilem sie. teraz tak na kocia lape zyjemy ale ogarniam tematy o robotke i zostane tu najdluzej jak sie da. skoluje mieszkanko do wroce do zabawy. nawet lampy tu ze soba niewzielem podjelem decyzje w 15 minut i w tyle samo sie spakowalem.
pozdrawiam kobaie fiszha kova hot cargo p3sa cheecha leptosome z zonka mohera wariata. na czat niebede zagladal bo jestem u kogos na glowie i niechce wiecie o co chodzi z reszta. pozdro bede zagladal raz na jakis czas

szok

Member
cały 4ev !!! decyzja w 15min !!!
i kurde dobrze , tez taki jestem hehe

co do kfiatkof to dochodza mi nierownomiernie ale te "co juz" to nakrylem workami na smieci takimi czarnymi/grubymi zeby je odizolowac od swiatla

k_kaliber

Member
NOWE PESTKI

NOWE PESTKI

Mam pytanie do HC albo do kogos kto zna moze polecic nastepne zamowienie
Dotyczace ulubionych rodzajow.
HOT jakie sa twoje ulubione (hodzi o high)??
Paliles Black Dominia ??? Jesli tak to powiedz co o nim sadzisz.

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

a ta black domina,hehe jeszcze niepalilem, prawie co kupilem,ale jest na liscie,
teras zamuwilem pare rodzaji co bardzo zawsze chcialem
white russian i sensi star.bende szukal tatusia na nasiona z nich
ale co do black domina to proponuje,chociasz jeszcze niemailem,ale wszyscy co slyszalem so z niej zadowoleni.

p

k_kaliber

Member
Ok. Dzieki.
Ale jakie sa najlepsze Twoim zdaniem ???? dal liste od 1-??
Wiem ze to trudne ale jesli....... to daj ja.
A najwieksza smiechawe ????? Co Ci zafundowalo