What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

technoMAXgrower

czesc, krzaczki zostaly przrzucone juz na 12/12 coraz bardziej zielono robi sie w ogrodku.
Dzisiaj zaczolem wspomagac rosliny pierwsza porcje dwutlenku, w zwiazku z tym dalem im pelna wuchte nawozow (maksymalne dawki), podlewam je co 3,4 dni, siedza w perlicie:worm casting:torf:kokos 6 galon pot jak zwykle stosuje stara szkole Lst

White russian powyginany bardzo

6276DSC01689-med.JPG

6276DSC01690-med.JPG

Nebula mam na ciebie gulla, hehe

6276DSC01692-med.JPG

Sour Bubble bx3

6276DSC01677-med.JPG

pozdry

Last edited:

cannabolic

Member
Tak, śliczne panny... Bardzo sie starasz, juz można to zobaczyć po składzie soil mixu.
Eh fachura, fachura... Jak się ma co robić to robić to naprawdę dobrze...
Peace & Pozdro

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no pienknie tam masz technoMAXgrower
white russian tesz bende chodowal niedlugo,

super grow

peace

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
techno, wspaniala robota!! uwazaj z nawozami (glebe juz masz bogatom) zeby takich slicznotek za bardzo nie podjarac ;)

fiszu jedz sobie spokojnie na vegu i przerzuc na flo jak co najmniej polowa scroga bedzie zapelniona lodygami.

gelowas, siemasz brachu, powodzonka z tym mikro :D

pozdr

polak

Active member
TMX rosliny...mmmm tylko pozazdroscic :)

SB ---> dla mnei mistrzosko wyglada :)

czekam na efekt koncowy pozdro

szok

Member
HURRRAAA!!!
wreszcie udalo mi sie dotrzec do icmaga. czekalem od 8-10 lutego aby jakis superadmin mi pozwolil pisac. nie wiem czym sie kieruja przy tym wyborze. witam wszystkich znajomkow z OG. bylismy razem od listopada hehe. musialem zmienic nicka przez tego admina.i niech tak zostanie.
niewazne.wazne ze sie odnalezlismy wszyscy i jest to dla mnie fenomenem. potrafilismy sie kurwa odnalezc wsrod 6miliardow ludzi.(dodam ze nie mam zadnego gg ani maila zadnego z was).
u mnie harvescik za 4dni. fotka z 13.02. dzis zapomnialem aparatu...

fishu: kozak dla mnie jestes bo widze ze z tych klonow niezle roslinki ci wyrosly
TMX: ale piescisz te rosliny ehhhh

Last edited:

cannabolic

Member
eh tego boxa poznałbym wszędzie:biglaugh: i tą wiszącą butelkę... Dzięki Szok za wjechanie mi na ambicję na OG'u... napisałeś coś w stylu: pozdrawiam tylko praktyków a nie teoretyków... czy coś tam.. no i od tamtej pory wziąłem się w garść i wyjechałem z moim pierwszym indoorem.THX!!!

G

gelowas

Nie no, ale jak na 21. dzien vegu to masz bardzo fajne roslinki Fishu. ;D
Poza siatka od Scroga stosujesz jakies inne magiczne metody otrzymywania jak najwiecej dobrego przy malej pow?
Ciekawe jest to, ze przy jednej wymianie zdan mozna poznac ludzi z OG, hehe, Cannabolic dawaj jakies fotki teoretyku :) moze kolejne polskie micro?
Z tymi kadzidelkami co pisales to bez przesady, zwykle tak chujowo wala ze nie idzie wytrzymac w pokoju, a pylkowe juz nasuwaja jakies skojarzenia...
TechnoMaxGrower, prosze powiedz cos wiecej kiedy zaczales lst i w jaki sposob, moze masz jakies stare fotki?
Pzdr

Fish131

Active member
Hehe ja jestem grower amator i dopiero sie ucze :D
Narazie nic nie stosuje. Moze jak zadasz to pytanie za 10 lat to Ci na nie odpowiem :D
Pozdro.

T

technoMAXgrower

fishu szybko zapierdzielaja ci te klony
dziekowa wszystkim za mile slowa, ja po prostu lubie to robic i z reguly zawsze jak cos wykonuje to sie staram, oprocz nauki w szkole bo z tym jest roznie:smoke: -czest pizgam na zajeciach a moja maksyma brzmi "bez palenia zyc sie nie da" hehehe wiecie o co kaman

Gelo Lst zaczynam w momencie jak pojawi sie 5 pietro wczesniej nie widze sensu robienia tego. W moim przypadku mialem problem z grubymi lodygami i musialem je giac stopniowo i brac na dwa razy zeby zadna z lodyg nie pekla, chodz jedna mi strzelila w Sour bubblu nie polecam tej odmiany do giecia ma max gruba lodyszke ktora nie jest nic elastyczna jeden nie potrzebny ruch i po kwiatku. po przesadzeniu do wiekszych donic juz na flo podwiazuje drugi raz tym razem wszystkie dluzsze odgalezienia w rownych odstepach od siebie i na tym koniec potem czekam z tydzien i z malej roslinki robi sie wielka 'kulka'. :wink: poszukalem w starszych fotach jak sa takie jak tu to jest to najlepszy moment i wtedy je do gleby

Pozdro

Bonus weed

Last edited:

cannabolic

Member
Panowie! Nasz rodzimy sklepik na cannabis.fr.pl rozrósł się niesamowicie i z tego co się dowiedziałem będzie niedługo promocja: 3 paczki+1 gratis!!! oraz powiększenie oferty o planty z serious seeds i sensi... zajefajnie!!!
Gelo niestety nie mam aparatu ale postaram się cos w weekend wykombinować...
POZDROWIENIA & PEACE

CupsLock

Member
fish albo lepto albo kobaia przylijcie mi moj numer gg na private msg. do anonimowego dawcy nasienie. danke schoon daj mi moj numer to sie dogadamy podesle ci jakies baq. siema szok, tzn mohair

k_kaliber

Member
GUANO

GUANO

6. Zobaczcie co znalazlem
7_0.jpg

Mysle ze bede to stosowac z Biohumusem (naprzemian lub razem zobaczymy)

Mam pytanie?????????????????????????????????

Po 2 uprawach (kokos + hydro) jest to moja 1 BIO, ale czy zastosowanie np
PK 13/14 Moze popsuc smak??? Prosze o odpowiedz tylko tych ktorzy tak juz kiedys robili.

G

Guest

Witam, a mi w ogrodzie rosnie jedna matka WW (sory za jakosc zdj ale nie moga byc leprze...:confused: ) (na zdj ponizej) i 4 klony (na drogim), matka jest gdzies w 1/3 kwitnienia (wstyd sie przyznac ze nie liczylem dni ale miala ona sporo perypetii, najpierw choroba (deficyt Mg) a pozniej juz w fazie kwitnienia pobieranie klonow i przewegowanie).

Klony okolo polowy kwitnienia, byly pobrane w fazie kwitnienia matki wiec nie zdazyly sie za duzo rozlozyc (na vegu byly tylko przy ukorzenianiu) na boki ani w gore ale za to sa bardzo zbite i wogole piekne :>.

Pozdrawiam !!! :joint:

cannabolic

Member
a właśnie... jakie sa objawy przewegowania i czy coś takiego w ogole jest?
Bo na OGu obiecalem, że sprobuje wegovać 3 miesiące i wychodować megakrzaka... przygotowania do tego przedsięwzięcia ida pełna para ale nie wiedziałem ze można przevegowac... czy mi to grozi??? :biglaugh: aha dodam jeszcze że odmiany do tego experymentu jeszcze nie wybrałem. Polecacie coś? Wszystko to odbywałoby się pod hps 400W i specjalnie do tego projektu zbudowanym boxie, o wymiarach...??? no właśnie... jakich?

Last edited:
G

Guest

Z przewegowaniem chodzilo mi o powtorne wejscie w faze veg... przeciez wynika jasno z kontekstu, nie wiem po co ten smiech...