What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

polak

Active member
c_j a gdyby tak pod jeden odblysnik dac ta 100 i 250?? powinno byc lepiej niz pod sama 250.... w koncu bedize to 350 w sumie.... co Ty na to, Ty albo ktokolwiek :p

~jungle

Member
Pewnie, ze mozna tak zrobic (przy czym trzeba uwazac, zeby 100W nie zaslaniala 250watówki) pytanie tylko co chcesz dzieki temu osiagnac. Poza tym poczytaj moje posty wyzej.

CupsLock

Member
No zgadzam sie z przedmowcami, jezeli 2 lampy to tylko takiej samej mocy bo pomiedzy roznymi jest spora roznicy wydajnosci w zaleznosci od odleglosci od roslinek. Swoja droga 250 wat ze tak powiem to jest odchuja. Mozna miec zajebiste efekty przy treningu dobrym i nieprzesadzeniem z iloscia plantow. Ja zawsze mam problem ze wychodzi mi zaduzo zenskich i teraz juz wole je rozdac nawet wyrzucic niz sciskac w boxie

Ganja Smile

Active member
kurde dobrzy jestescie :D tylko skad ja wezme kasy na 400W:) nowe fotki dawno nie dawalem zadnych nowych zdjec wiec teraz juz czas...
82392ndmonthflo2-med.JPG

tutaj chce pokazac efekt zapylenia :D jesli to co widac na zdjeciu to nasionko to niechcacy zapylilem 3/4 rosliny hiehie :D
82392ndmonthflo3-med.JPG

kolejne nasionka, jezeli to sa nasiona :D
82392ndmonthflo4-med.JPG

ten sam uklad tylko w lepszym swietle :)
82392ndmonthflo5-med.JPG

male paczki ktore juz raczej duze nie beda...
82392ndmonthflo6-med.JPG

nasiona
82392ndmonthflo7-med.JPG

blizej nasiona :)
82392ndmonthflo8-med.JPG

dalej... nasiona
82392ndmonthflo9-med.JPG

ponownie nasiona :D hehe to juz jest nudne;]
82392ndmonthflo10-med.JPG

na tej fotce widac skrystalizowana zywice ktorej nie widac na fotce...
82392ndmonthflo12-med.JPG

3 najwieksze topy ktore nie sa wcale duze ;]
82392ndmonthflo11-med.JPG

najwiekszy topek
82392ndmonthflo13-med.JPG

i z gory...

teraz powiedzcie mi cos o tych nasiona czy rzeczywiscie sa to nasionka? i dlaczego zolkna mi liscie na dole i czy toma jakis znaczacy wplyw na rozwoj rosliny czy nie:) i czy te topy beda wieksze czy juz takie zostana??
POZDROOO!

Last edited:
G

Guest

Bedziesz mial bardzo duzo pestek :) Ale dla pewnosci zerwij jedna kulke z topka i zobacz co jest w srodku :)
PS ile wylinek mial twoj pajak i co to za gatunek? Fajny jest :)

Last edited:
G

Guest

Hello

Hello

Witam. Z Overgrow jakos doszedlem do tego icmaga :) Qrde ale pustka bez OG :/ taka jakas lipa :( Witam wszystkich. Moze sie jakos zadomowie tutaj :p Pzdr. h9t
:]

WeedTime

Member
Ganja Smile bardzo ladne zdjecia ale chyba ci troche choruja, zolty kolor jest ok pod koniec kwitnienia, ale widze na nich jeszcze jakies brazowe plamy. Hot Cargo napewno bedzie wiedzial co to jest.

Czy topy beda wieksze ? powiedz ile dni ma twoja roslina i jakies dodatki na kwitnienie uzywasz. Sprawdz czy wszystko jest ok z systemem korzeniowym bo rzeczywiscie roslina wyglada na troche za mala a wiekszosc wloskow jest juz brazowa.

a dla tego pajaka to jakies terrarum powinienes zbudowac. Nie wiem co to za gatunek, ale one zazwyczaj lubia sucho. Ja osobiscie nienawidze pajakow, moge tylko popatrzec i nic wiencej hehe...

pozdr.

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Aphonopelma Seemani (blue costa rica form) - moja pupilka:D
sluchajcie jest dobra opcja kupna lampy 400W za 200 zł
oplaca sie?? i czy bylby duzy problem z temperatura??
pozdro

Last edited:

NKOTS

follow the pink rabbit!
Veteran
"karma"

"karma"

hhehe widze ze tu jest sporo funkcji opartych na starych dobrych i sprawdzonych wzorach!!

R+ komu sie da :biglaugh:

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
hey NKOTS, wylaczylem u siebie opcje reputacji, nie dociera do mnie R. Tak czy inaczej dzienks.

mam teraz ciezki szok jak widze co sie teraz dzieje w srodowisku po upadku OG. Dlugo nie bedzie takiego OG jakie znalismy i lubilismy. Ludzie skacza sobie do gardel, niepotrzebna policja zeby rozbic ten ruch.

NKOTS, dawaj otwoz Nature lovers thread w Tokers Den, jedyne co mozna zrobic to udawac ze jest normalnie.

Last edited:

Fish131

Active member
kov said:
mam teraz ciezki szok jak widze co sie teraz dzieje w srodowisku po upadku OG. Dlugo nie bedzie takiego OG jakie znalismy i lubilismy. Ludzie skacza sobie do gardel, niepotrzebna policja zeby rozbic ten ruch.

No niestety Kov...

ICE
16 dzien veg. Jaki nawoz polecacie na vega?

PYTANIE
Bedzie mial ktos jakis pylek na zbyciu do zapylenia moich ICE? JAkby co to PM. THX

Last edited:

CupsLock

Member
Bez przesady. wczoraj czy tam dzisiaj stara czatowa ekipa OG kanalow Poland & czeczenia spotkala sie na czacie FC. ja dobilem niestety na sam koniec juz tylko moher byl to sobie pogadalismy. Troche osob ma problemy z aktywacja kont tutaj. Ja zaraz po tym jak bylo wiadomo ze og sie posypala skasowalem z icmag tak na wszelki wypadek stare acc zalozylem nowe a aktywacje dostalem w przeciagu paru godzin.
Tez pajakow nielubie kapciem bym takiego zatlukl. Rozmaza sie cholerstwo jak z tasmy produkcyjnej. Ludzie to wyrzucaja, narozlazi sie scierwo i jeszcze kogos uczulonego pokasi. w piwnicy taki pajak spokojnie przezyje zime i pewnie niejedne przezywaja tylko jeszcze nikogo nic nieujeb*lo

pozdrawiam :)
za wasze zdrowie wielki buch grapefruit x nev haze

cannabolic

Member
ja też miałem ogromne problemy z rejestracją tutaj, a mianowicie długo czekałem na mail aktywacyjnego konto... czekałem z kilka dni i nic... pomyślałem sobie, że poprostu ja mam jakis bląd na mailu czy coś i założyłem sobie konto mailowe specjalnie dla potrzeb Icmag'a na o2.pl i maila z aktywacją dostałem w ciągu kilku minut... Prawdopodobnie interia na której mialem poprzednie konto cos szwankuje lub działa wolniej. Może ci wszyscy mający problemy z dostaniem się tutaj mają maile założone na interii????

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

yo chyba oni teras tak zrobili, bo jak wszyscy tu z og pszyszli i zaczeli skakac,to dg ich wyjebala. i zeby odrazu nie zrobili nowego konta jest pszedluzenie w rejestracji. zeby caly czas ktos sobie nierobil nowego konta, bo to sie szybko komus znudzi.

peace

k_kaliber

Member
cannabolic said:
Może ci wszyscy mający problemy z dostaniem się tutaj mają maile założone na interii????
Tak mialem taki sam problem.
Witam wszystkich znajomych i nowych znajomych.
W moin skromnym ogrodzie rosnie
White Widow (Female Seeds) Podzielam zdanie Carga co do ich pestek.
Blueberry(Blacklabelseed)x2
Mialem z nimi troce klopotu bo albo przesadzilem z dolomitem(albo zle wymieszalem. Czytalem ze jak zle wymieszam go z ziemia to moze zrobic sie bryla i spalic roslinke od dolu)
Albo przesadzilem z biohumusem, tak czy siak teraz jest lepiej.
9152DSC00841-thumb.JPG

JEST TO MOJA 1SZA UPRAWA W ZIEMI I NIE WIEM CO I JAK.
Wczesniej mialem hydro i kokosa(tam bylo wszystko latwe)
:sasmokin:
HPS 250
mieszanka ziemi perlitu i kokosa i piasq
Mysle ze wiatrak wysusza mi ziemie jest sucha po 2 dniach.
Dam na gore keramzyt.

Mam pytanie do Tych co uzywali mieszanki all-mix (mam dostep do roznych gowien robali i niedlugo nietoperzy, rybnych itp)
Co jeszcze podawac?? Widzialem ze Hot ma gowno 0.1 0.1 0.1
Dajesz to od poczatku czy jak???

Latest posts

Latest posts