What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ???

T

technoMAXgrower

No nie ma to jak wormcasting albo premix najlepiej z dobrego growshopu, których w ojczyznie ni ma. Ah ten wariacki kraj :)
Hot ogromny jest twoj growpokoj, super to wszystko rosnie. Jakie miałes najlepsze nasionka w twoim dorobku jeśli chodzi o plon Lifesaver którego kiedys miales byl dobry? bo nie wiem czemu ale mam na nia smaka - napisz co bys jeszcze polecial ?

hahaha przed chwila natknalem sie na forum hyperreal i rozbawil mnie jeden post nijaki sweetbuldog napisal ze czasami wyciaga 1g/W ze sojej uprawy hahaa ludzie nie wierzcie w takie bajki. Mi to wali sciema na kilometr. Jaki jest sens sie samemu oszukiwac :confused:
Peace

Last edited:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzienki technoMAXgrower

jakie najlepsze cienszko powiedziec,hehe caly czas szukam tej najlepszej, i modle sie zeby jej nieznalesc,haha. bo sama pszygoda jest lepsza od mety.
ls jest super na indoor. rosnie szybko i silnie, malo sie roscionga. bys napewno lubial. chociasz smak niejest ciekawy, ale trawa na kazdo sytuacje. proponuje c99, i jakikolwiek kush jest super na indoor.

1g/1w ,dotego to bym chcial jusz dawno dojsc,haha

peace

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
dzis sciolem jeszcze jedno c99, to tszymalem 65 dni. jest slodziudka,hehe

664PDRM0502-copy.jpg

664PDRM0508-copy.jpg

peace

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
hehee czlowieku maan, ile ty tam masz rodzajow ziela w swoim ogrodku? Bo juz sie pogubilem! Bardzo lubie taka roznorodnosc, co dzien fajeczka z innym zielem. mam nadzieje ze napiszesz smoke report z kazdego z tych ziol!

Hot Cargo RULEZZZ :D

pozdr, kov

T

technoMAXgrower

Hot twoje sour bubble rzadzi wyglada tak dostojnie :yummy: i te wielgachne duze liscie
Faza Ciekaw jestem jak ten sour Bx3 bedzie czesal Bog gdzies pisal ze niektore okazy moga miec po 30% thc.
Ja mam jeszcze malutkiego sour bubbla i prezentuje sie on odmiennie od wszystkiego co do tej pory hodowalem. wszystkie bubble maja to do siebie ze dzialauja euforycznie i wspaniale antydepresyjnie. Hot jak go zetniesz to zdaj reporta.
:respect:

cheech and bong

Active member
HOT dlaczego te towje roslinki zawsze tak blyszcza ? lakierujesz je czyms ?? hehehehe piekne rosliny. Nadal delektuje sie twoim schrom x buddah sister super smoke dzieki ponownie :)
pokoj !!!

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
hehe

dzienki wam

blyszczo sie tak bo uzywam tylko naturalne dodawki, same guwna,hehe
wszystkie guwna so super na chodowanie. tszeba wiedziec kture uzywac na flo i kture na veg. i od takich dodawek roslinki rosno jak w raju,hehe

peace

G

Guest

szkoda tylko ze w naszym kraju tak ciezko dostac jest naturalne nawozy moze z wyjatkiem warm casting

polak

Active member
HC....... jak Ty to robisz ?? Normalnie te rosliny to okazy zdrowia, pieknosci i wszystkiego co najlepsze!! Pal szesc co to za odmiana, jaka by to nie byla to w Twoich rekach wychodzi zajebiscie (wazelina co nie) hehe

pozdro!!

_11_

New member
HC wszystkie twoje kwiatki są zajebiste , masz dobre warunki , napewno jesteś b.szczęśliwym człowiekiem , powodzenia w dalszej uprawie ...
Ja sam powoli zaczynam szykować się do pierwszego out co byś polecił z asortymentu Nirvany dla poczontkującego rolnika ?? Na nasiona z wyrzszej pułki raczej fundusz nie pozwala :badday: . Myślałem nad odmianami czymś z Early w nazwie ...

Peace :joint:

cannabolic

Member
_11_ Mysle, ze wszystko co w nazwie ma early jest dobre na out:) , ale np northern light czy hollands hope tez sa w sam raz, ale jesli potrzebujesz czegos wyjatkowego to pomysl o AK-48... Ja w tym roku wlasnie na ta odmiane bede stawial na out... Podobno dochodzi bez problemu, cena nie sest duza a jakosc największa!
Pozdrawiam & peace

alien

New member
northern light nie dojdzie do końca u nas, były próby ale ludzie zbierali niedojżałe kwiaty.

Early Girl/Misty też podobno nie jest wcale takie early i czasem płata ludziom figla, zwłaszcza pestki z nirvany są siestabilne i jest znaczna różnica w czasie kwitnienia pomiędzy poszczególnymi roślinami. O HH natomiast same dobre rzeczy czytałem, podobnie purple#1 i passion#1 ... a może durban poison :yummy:

AK48 miałem indoor i super moc i plon, stabilność średnia ale to jest najlepsza odmiana nirvany jaką miałem... f2 wysadze w tym roku na out i crosa z papaya to zdam relacje jak u nas dochodzi... Myślę, że raczej da raze... kopernik miał mega piękne ak48 out więc czemu miałoby Tobie nie dojść :sasmokin:

peace :wave:

_11_

New member
Poczytałem i zgadzam się co do HH , popytam ludzi z teamu ale z tego co się orjenyuję napewno wezmiemy jeszcze Early Misty ... na ak48 i inne przyjdzie jeszcze czas nigdy nie hodowałem więc zacznę powoli :chin: jak dobrze pujdzie to w zimie będzie pro miejscówka na In , a w tedy to już klony , klony , klony ...
ale jak narazie to tylko nadzieje :rolleyes:
peace :joint:

Fish131

Active member
Mi w ogrodzie rosnie ICE ;)
Krzki sa na vegu. 2 dni temu zamontowalem im siakte do SCROGa. Fotki sprzed 2och dni. Wieczorkiem postaram sie wrzucic cos swierzego :)

G

Guest

Witam wiec aktualnjie w ogrodzie bawie sie w SOG z C99 pierwszy raz robie cos takiego wiec nie wiem jak mi to wyjdzie jak narazie moge powiedziec ze c99 niest roslina do SOG-a zabardzo sie krzewi w nie dosc ze to robi to jej odrosty rozocha sie bardzo na boki a czasmi zaczynaja doganiac glowny szczyt jest to raczej odmiana na Scrog'a

ostanio oczom moim ukazal sie mily widok w postaci malej slicznej biedroneczki fajnie jak w sordku zimy mozna zobaczec ta male a jednak dojace tyle radosci stworzenie :) niech zyja Biedronki
ponizej fotki

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
cze Fish & Mazur,

Mazur, ile tam wcisnales roslinek do tej skrzyneczki? To sa klony czy z pestek?

fajnie zielono macie.

pozdr, kov

Fish131

Active member
Siema Mazur bardzo ladna... biedronka :D.
Krzakczki tez ladne. Bedzie dobrze. Ja tez pierwszy raz bawie sie ale w SCROG.
Powodzenia stary.

G

Guest

hej kov w skrzynce jest 13 roslin wszystkie to klony mam dwie mamy C99 wiec klonow u mnie nie brakuje
rosliny trzymalem tydzien na vegu a potym czasie przelaczylem na flo, kwitan juz 13 dni skrzyneczkaw ktorej rosna ma pojemnosc 40 litrow

ps. jak tam twoje malenstwa sie sprawuja ???

fish dziki za mile slowa, dobrze napewno bedzie i zawsze to nowe doswiadczenie

pozdr.

Latest posts

Latest posts