ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Hey. Koles z tematu "WHERE CAN I FIND BENIKO SEEDS?" poprosił mnie o pomoc. szuka on poprostu polskich nasion konopi przemyslowej (to są te Beniko seeds), jezeli ktos sie orientuje gdzie mozna to dostac to piszcie mu
Hej Bfc czyzby to byl grejfrucik ?
Orientuje sie ktos moze o czasie FLO odmian/crossow takich jak angola verde albo nycdxecsd albo od Ca2 g13xsdxdurbanxww 'chyba tak to lecialo' ? No to odrazu moze drugie pytanko, kiedy najlepiej podlewac wieczorem po zgaszeniu swiatelka czy z przed startem ? Jesli post razi, usune.
@mario_PL: ta "choroba" jak dla mnie to niedobory Mg. Postaraj się tą roślinkę odżywić odpowiednio.
Panowie...gdzie wcięło upload? Forum sie podmieniło i sie połapać nie mogę
Super G - osobiście nie smakowało mi to w ogóle...moc też jakoś dziwnie nie powalała...ripen spierdolił smak maxymalnie. Diviego zielona wersja super G była znacznie mocniejsza!!
Nad bojownikiem powinna się pojawić chmurka "japierdole ale sliczny kaban!!"
ciagle przycinam najwieksze liscie, to moj pierwszy in, wiec raczej licze na zdobywanie doswiadczenia nizeli na plony
btw mam nadzieje,ze ze 3g bedzie <lol>
jestem otwarty na sugestie i podpowiedzi
Kwiatek karmiony przez: biohumus, plantonK, a ostatnie karmienie bylo jeszcze z odrobina miodu
K++ panie i panowie, którym moge
[marne foteczki
bo z komoreczki]
No to przygotowania na out 2009 powoli ruszają, sądzę, że w marcu spoty będą u mnie już przygotowane. Życzę również powodzenia wszystkich growerom w tym roku ;-) No to ja pokażę swoją panienkę passion#1 jeszcze z roku 2008. Jakośc zdjęc trochę nie na miejscu, ale nie mam cyfrówki. Na ten sezon postaram się zakupic jakiś normalny sprzęt.
niezle ) szybko te przygotowania.. ja sie jeszcze zastanawiam nad outem poniewaz globalizacja w naszym kraju jest olbrzymia i nawet w takim iejscu w jakim mialem rosliny jakis spoleczniak je znalazl wiec jeszcze sie nad tym zastanowie;d
Świetnie Panowie i Panie :] Zapowiada sie bardzo kolorowy rok
@NiceGirl to nie grapefruit lecz Power Plant bodajże.
50 post wiec smakołyki trzeba rozpalić.
Pierwsze dwie foty po prawej PP po lewej Jock Horror, nastepne dwie odwrotnie :]
Witam was amigos, 45 dzien flo, za kilka dni idzie Ripen do konca, szkoda bo GfxV napewno nie dojdzie a ma bardzo sporo możliwości, obecnie bardzo sie rozrusł i uświadomił mi, że jak sie dorwie dobre geny to z 4 litrowej donicy koksu mozna miec monstera ktory normalnie szedlby w 10 litrowej donicy.
Nastepne rodeo napewno bedzie na mniejszych donicach, zauwazylem ze jak sie da rozwinac korzeniom na vega, tak zeby wypelnialy donice to na flo tworzy sie ich zbita bryla, ktora przy podlewaniu codziennym moze zasilic planta ktory normalnie wymagalby o wiele wiekszej donicy w ziemi.
Bardzo jestem zadowolony z genów ktore Pan kolega nasz ( pozdrowka ) pokrzyzowal z Victory.
Jesli ktos wie gdzie mozna zdobyc pechy z femaleseeds niech da mi znac na Pm'a, 100krotne dzieki.
witam !!
po nieudanym outdorze przez zajebane zajace zaczynam zabierac sie za indoor
wlasnie wysadzam afgani hindi kush mam hpsa 250w no i zobaczymt co z tego wyjdzie narazie czekam az wyskocza z ziemi ....
a tutaj fotki jacka horrora ktorego wlasnie jaram ....
12/12 od początku.
Thai Haze x Skunk#1, Satori x Thai Haze x Skunk#1, Grapefruit x Victory f2, The Pure (Skunk#1), oraz prezent pod choinkę
W tle na pierwszej fotce jeszcze jedna Gf x V (ksywka victory pheno). Inne kwiatostany i trochę wolniejsza na flo, ale zapowiada się też nieźle. Jako pierwsza zaczęła produkcję żywicy.
Za to Thai Haze x Skunk#1 dopiero po 76 / 92 dniach po wykiełkowaniu zaczęła się szronić. Ostatnio jedna gałąź zaczęła się strasznie wyciągać...
Moją ulubienicą była Satori x Thai etc. Super wigor na vegu, w miarę wcześnie zaczęła kwitnąć, zajebista żywica, ale ta pomponiasta GfV przejęła ostatnio pałeczkę Po przesadzeniu z 1.2l do 2.5l (kokos/ziemia 7/3 mniej więcej ) w czasie świąt i podlaniu pk13/14 canny dwa razy w międzyczasie totalnie ekspolduje. Ciekaw jestem efektu końcowego
Oczywiście widać jaka struktura... luźna. Dokładnie jak mama. Ale mi to nie przeszkadza
@Azzzz to długie topiszecze na ostatniej fotce przed macrami, to co to jest? GfV? widzę, że coś już ci tam ładnie napucha, ale część jeszcze ma sporo czasu przed sobą. będziesz wszystko na raz zcinał?
@Nice Girl przypomina mi się mój karton na wiosnę zeszłego roku :/ damn... tyle zmarnowanej przestrzeni. pamiętam, że miałaś jakieś trudności, ale szkoda, że nie dosiałaś nowych nasion, żeby to wypełnić.