ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
są to nasionka, które dostałem od znajomego i nazwałem sven.
znajomy ten dostał te nasiona swego czasu, gdy uprawiał w niemczech indoor na większą skalę, na zamówienie do koffeshopów w holandii, od swojego wtedy szefa. tak więc kolega parę lat selekcjonował tą linię i uprawiał. znajomek nie wie jaka to odmiana, mówi tylko "holenderski skunk", ale nie sądzę żeby to był Skunk#1. niestety nędzne foto mam tylko, tak to bym was się zapytał co w tym krzaczku rozpoznajecie.
hmm co tam jeszcze wiem? podobno mocny jest i z moich obserwacji wynika, że bardzo ładnie rośnie i obficie pokrywa żywicą.
męszczaki rzucają pyłkiem po 14 dniach 12/12.
efekt podobny do white widow, którą miałem. relaksujący, ale nie zamulający. zapach holenderskiego skuna i cytryny. hmm coś w tą stronę w każdym razie, już za dobrze nie pamiętam, poza tym materiał testowy nie był reprezentatywny.
więc plantatorze, wrzucaj pestki i przekonaj się sam. moje pierwsze testowy planty powinny być za miesiąc gotowe
no troche sie rozczarowalem o nie wyszlo wiecej niz 60g z czego polowa jeszcze dochodzi.. stuff pachnie ladnie ale bez jakiejs rewelacji..jak umyta soczysta nie rozcieta cytryna, sporo krysztalow, szczyty raczej z tych posrednich jesli chodzi o zbicie i twardosc. Smak tez bez rewelacji..czuc troche haszyszu... moc: no słabe to to nie jest, powiedzmy 7/10 czesze w bardzo kanapowym stylu..fajna faja pod muze, film .. ale tez nie uziemia zupelnie wiec na impreze tez by sie spisala...
divi jakies makro prosze? Ładnie to wyglada : )
Castelvania super super
Jak sadzicie kiedy wiosna zawita do nas? Ja to juz normalnie doczekac sie nie moge
mi sie wydaje ze zimy to juz jakies takiej nie bedzie no chyba ze cos w lutum jej sie odwidzi ;] ale na wiosne szybko to tez nie ma co liczyc ja bym cchial by kwiecien juz choc ladny byl w miare
kazuya20: ja jakoś nie mam okazji wejść w tą lekką depresje. 2 miesiące to jak dla mnie dobry wynik ;D sam bym musiał wyluzować i zacznę od nierobienia out'08 ;D jak zrobie to mnie zastrzelcie bo żniwowanie to najcięższy okres roku.
Odnośnie fotki...uwielbiam takie cieniutkie łapki ;D
Ema kazuya! 2 miechy?! Musisz koniecznie nadrobic zaleglosci, ale widze po fotce ze jeszcze ze 1.5 miecha i bedzie maraton z giobonem Moj rekord to 6 miechow bez gibona, ale jak juz sie dorwalem do zielonych to wypalalem co najmniej gieta dobrego ziolka dziennie. Teraz bede musial sie troche ograniczyc bo w maju bedzie maraton z dlugopisem Kiedy sie skoncza testy wezme sie ostro do znacznie przyjemniejszej choc rowno ciezkiej roboty
Divi: tylko pozazdroscic
Ca2: dawaj foty! Tez masz co pokazac z pewnoscia
bogus: no co tam? zapasy sie nie skonczyly?
Ca2 ma wszystkie foty w growlogu więc tam zapraszam
Giet dobrego ziela na dzień to lajcik. Moimi największymi wyczynami są:
6g White Skunk podczas dwóch filmów po półtorej godziny (na 2 osoby)
gram haszu (maroc k2 white skunk) + 2 gramowy blant (na 2) - godzina czasu
5g dziennie (Maroc & K2) solo przez około 2 tygodnie czasu...później zjechałem do 2g bo miałem dość
no i litrowa makumba z ponad metrowego WRxA by HC na 3 osoby... tej fazy nic nie przebije i nie mam jej zamiaru powtarzać.
Shaman maturki piszesz? Z czego?
Ja w tym roku mam zamiar ogarnąć Chemię rozszerzoną tak coby na świadectwie ładnie koło Bio (R) wyglądało - zdana ubiegłego roku
Panowie.. przewspaniale ;]
Znalazlem kilka fotek niedorozwinietego durbana f2 od Urbana ;]
sciolem go.. hmm nie ;D topki wyschly na krzaczku, ktory chwilowo robil za ozdobe..
Po przedziorkach i wszystkim co przeszedl [od sloiczka 80g w ktorym dlugo rosl do zlamania lodygi] nadal dal 3g ZaJeBiStEgO ziola ;]
Roslinka rosla z 3 miesiace +/- 2 tyg.. i plus kwitnienie, tez wyjatkowo powolne..
To najlepszy dowod ze dobre geny daja dobre ziolo nawet przy malym nakladzie pracy ;] pzdr
castlevania pieknie to wyglaga jak na 43 dzien flo . Przeczytalem kiedys o scinaniu ,jesli wydaje cisie ze pora harvestu to dodaj jeszcze 5-7 dni i pod noz.
SZOK - odmiana to CastleMix hehe dlatego taka szybka, przeleje jeszcze wodą raz i poczekam z tydzien moze troszke dłuzej, tylko jedna roslina tak szybko leci, ale pozostałe dwie są nie mało w tyle potem uda mi sie moze jakies makro trichomów zrobić to wrzuce fote i ocenimy razem pozdro!
E: cyfrówka + szkiełko z lornety trichomy chyba są jeszcze w wiekszosci przezroczyste pozdro