ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
wiem Ca2, wogole cos mi te nawozy GHE nie pasza.. teraz mialem to samo w z tymi mlodymi mamami na clony. szly w ziemi (i ida) na GHE (3) i pomimo tego ze dawalem lekko wyzsze dawki wciaz mialy jakis niedobor i kiepsko szly, teraz polalem 1/2 dawki froravitu i wystartowaly jak glupie.. w aero tez mialem wrazenie ze chwilami nawozu mi nie absorbuja rosliny albo ze wciaz jest go malo.. mam przesrana wode.. moze to dla tego? a osmoza stara umarla teraz czekam na nowa...
Lampka to tylko 150w HPS. Szafeczka 60 x 60 x 150cm (długość x szerokość x wysokosć ). Na weg biohumus, dolomit i Flora Micro a na flo FloraBloom+Flora Micro i Ripen na koniec. Uprawa w coco.
Lampka to tylko 150w HPS. Szafeczka 60 x 60 x 150cm (długość x szerokość x wysokosć ). Na weg biohumus, dolomit i Flora Micro a na flo FloraBloom+Flora Micro i Ripen na koniec. Uprawa w coco.
muciek widze ze poleciales na GHE w coco, zerknij pliz do topika "Hydroponica,AeroFlo-sety,pytania,doswiadczenia " mam tam problem z kolorem lisci. moze cos poradzisz. jakie miales pH? jaki kokos? czy ten "zwykły" tj taki z castoramy czy obi co jest sprasowany czy jakis drozszy? ja lece na GHE ale Flora Series....