What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

D

DepczacyRobaki

Elo panowie troszke mnie znow nie bylo ale zza swiatow sie juz powrocilo.Zglaszam sie w 2008.Pieknie lecice!Ja zaczynam na dniach.Znow outowe pesteczki beda sie hodowac.Ech jak milo popatrzec co tam u was w ogrodkach
POZDRO DR :rasta:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
ja tez zasadze na OUT moze ktos podsunac pewna odmiane na UK.(tutaj wiecej dni slonecznych ,ale znowu ta piepszona globalizacja...........

Q_ba1

Member
passion#1 - świetnie się zapowiadał a nawet doszedł, przeszkodą okazały się deszcze, ktorych np rok temu nie było, out ruletka

Ice 50/30flo

Last edited:
O

OrganicShowmen

specjaliści sprawdzali, czy rośliny zawierają haszysz.
no to niezli specjalisci buehehe pogratulowac chyba kargul i pawlak sie nazywali bo we dwoch tam stali buehehe

okazało się, że w Gołębiewie rosną konopie włókniste o niewielkiej zawartości substancji psychoaktywnej THC
hehe to sie palki nastaly na darmo znaczy sie buehehe x 2

Henryk Burczyk [...] uchyla rąbka tajemnicy: - Rośliny z dużą zawartością haszyszu w granicach 1-3 proc.
GENIALNE, klaskaj! hyhy chyba dlatego pan Henryk B. a.k.a. mega mUzg jest zastępcą.

Poznański instytut pracuje też nad obniżeniem zawartości haszyszu w konopiach.
nie jestem profesorem, ale im sie to nie uda raczej hehe. paranoja

bo w liściach konopi THC nie ma wcale.
to nie prawda!! liscie NL z wiadra niezle klepią O! serio serio.

@cheech ma racje jakis frajer z bombą w nosie to pisał. a pan profesor to jakis niedouk. spoko ze pracuje nad czyms przydatnym ale niestety takimi tekstami powieksza sie przepasc pomiedzy palacymi a nie palacymi a "jesli nie kompot to co?" to juz niezle przegiecie, oczywiscie wielki paluch dla pani redaktor z gazety buehehe ogromny srodkowy paloRRR [ idiotka ].

pozdro

Last edited:

Burek

Member
OrganicShowmen said:
to nie prawda!! liscie NL z wiadra niezle klepią O! serio serio.

pozdro

nie tylko prawie każde lisćie z dobrych odmian pizgane z wiadra klepiją całkiem siii

C

Ca2

Skoro ogarnęli donice z zielskiem to lepiej olej tego zioma póki co bo możesz na siebie skierować uwagę Papy Smerfa. Mogą mu wlepić to samo co normalnie każdemu, któremu zwijają rośliny. Jest dowód, że uprawiał.

C

Ca2

Hawaiian Snow (Green House Regular) na dniach zaczyna pylić. Wszystkich chętnych na pyłek proszę o PW i informuję, że trzeba będzie pokryć koszty wysyłki (no niestety out wypalony i nastały ubogie czasy oraz bezrobocie). Wysyłka wyniesie dyszke (koperta bombelkowa i wysłane jako paczka nie list - listy źle traktują).
Pytanie do specjalistów: niska temperatura ma negatywny wpływ na pyłek? Jeżeli tak to postaram się zapakować pył jak pająki :) więc powinno być git. Dla przypomnienia HS to mostly sativa osiągająca wg. GHS 23.7% THC! więc na polskie KILLER.

Last edited:
C

Ca2

Cheech: radosne obrazki ;D veg na out to dla mnie relax po akcjach z kopaniem dołów i targaniem ziemi. Mi do dupy wyszedł out ale to nawet dobrze:) mniejsza ilość mniejszy przypał, a i tak waliły przy suszeniu tragicznie mocno. Targac na rowerze 45L torfu borowinowego to niezbyt wesola robota i jeszcze niefortunnie przypadło to na LR'y z których miałem max kilka g. Cholera...skopcilem sie wiadrami i przypomnialo mi sie ze LRy mi cos obgryzalo. Teraz lepi mi sie to od poczatku do konca. Ja myslalem ze sarna obgryza LR a to sasiadowi sie zachcialo darmowego palonka na krzywy ryj. Co zrobic. O in teraz wiemy my;) I bardzo wąskie grono zaufanych 100%.
Wyjdą jakieś nasiona dobre z pierwszych kwiatów zaraz po pre? Czy poczekać na pełniejszy zakwit?
Ciekawi mnie jaka bestia wyjdzie z crossu, który powstanie:D

urban

Active member
Jak tam chłopaki, zostało cos w słoikach?

Bo u mnie caly curring przetrwało tylko tyle...

Devil od Greenthu
7249Obraz_084_resize-med.jpg

Blubonic x [True Blueberry x White Russian] od Hota (u mnie duzo mu brakowało, jesli ktos chcialby sadzic za rok [a c99 x tb/wr jeszce pozniejszy])
7249Obraz_077_resize-med.jpg

Teraz od Esbe
Purple Peace/Apollo11 x Erd/PurT
7249Obraz_060_resize-med.jpg

Erdbeer x Early Skunk
7249Obraz_037_resize-med.jpg

B3/N7 x Erd/PurT
7249Obraz_018_resize-med.jpg

:headbange

Last edited:

tomato

Member
Veteran
urban, fajne szyszki
no piekne zielsko wam rosnie panowie :rasta:
w sloikach pusto, zostaly mi jakies nedzne wiory...
nawet jesli bym w przeciagu miesiaca odpalil in, to i tak ide na kilkumiesieczny przymusowy urlop..
pozdro :rasta:

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
cheech and bong ...........

promien slonca zawital do mojego pokoju ..................... dziekuje !!!!!!!!!!!!

G

Guest

nie wytrzymalem.. zreszta po wstepnym tescie chyba nie ma na co wiecej czekac.. polowa poszla pod noz reszcie dam jeszcze z 5 -7dni..
nie wyszlo tego zbyt wiele hehe ale warunki..katastrofa...
pachnie niemilosiernie, male zbite szczyty... jest mocno soczysta wiec jak wyschnie to wiecej niz 80 z calosci tego nie bedzie..ale do nastepnego powinno wystarczyc...

@Azzz.. - napisz prosze ile wyszlo ci srednio z krzaka i w jakich warunkach, chce porownac ile mniejwiecej stracilem

Azzzzzz

Member
Veteran
Divi: nie wiem co chcesz porownywac, skoro miales inna odmiane, czy cinnamona miales ??, ost srednio z takiej donicy w jakiej teraz mam cinny wychodzi kolo 70, mysle ze ten zbior tez bedzie w granicach tyle z krzaka, moze bardziej pod 80 :> I hope :muahaha:

spoko, po zbiorach wszystko opisze i napisze w strain guide

Pozdr :joint: