ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
siemacie =]
zapodaje troche fotek z mojej dzungli ledwo mi sie panny mieszcza w boxie ale jakos daje rade okolo 20 dnia flo, nie wiem dokladnie ktory, w kazdym badz razie na flo juz sa min 3 tyg.
mamuska + klooony (te plamy na lisciach to zacieki od wody+nawozu, nie chce mi sie tego wycierac i chyba nie ma takiej potrzeby)
a tutaj 2 moje mixy, powyciagaly sie strasznie diablice nie wiem czemu bo caly czas sa max 15/20 cm od lampy, nawet dzis lampe wyzej podnioslem bo jednej pannie bylo za goraco i sie liscie przypalaly
to tyle;P peace!
Edit: 25 dzien flo dokladnie =]]]] wlasnie do tego doszedlem
Ja mam zbędną Philips 100W Hg Free 9k lum bez balastu.
Zathir: ta rosiczka daje Ci rade bez przykrycia? Moje są na parapecie pod szybką bo bez szybko przysychają:|
buSka: Zacnie w ryj!
tritexo, czy to jest hollands hope? mialem podobna rosline na out, i byla to moja najlepsza trawa pod wzgledem dzialania . I teraz szukam co to bylo, zeby zalatwic na tegorocznego autdwora. Normalnie sama rosla. Zero dmuchan chuchan, a wyrosla najladniejsza. Niestety mam tylko fotki juz scietej
placjusz, te cynamony chyba sa glodne . Nie znam sie, ale jak moje takie byly, to mi zwrocono wlasnie na to uwage ;o)
A to wiesci z mojego ogrodka:
wiecej fotek wstawilem w moim watku.
pzdr
super kwiatki koledzy. rosnie wam jak skurczy byk, hehe
powodzenia wam z tymi mojimi,hehe
duzo nasion co jest w hot mix pochodza z tego chemd x sd.
co z nich wyjdzie? kto wie?hehe mysle ze napewno cos ciekawego.
jedne co chce dodac ze sour diesel i chemd lubia pokazac banany w czasie kwitnienia. ale niesa to hermy. poprostu rodzaj jest wrazliwy i ma tendencje na wydanie banana szczegulnie pod koniec kwitnienia. ale niech to was nie odradza. sd i chem dog jest trawa tak dobra ze banany to nic strasznego.
o matko! Grunwald.... ja juz nawet saperke zamowilem co by podkopy robic na wory z ziemia hehehe pestki juz czekaja... a pomijajac juz samego outa, to mi slonca brakuje ... nie cierpie zimy, szczegolnie w miescie grrr...
@Azzzzz... - bedziesz zachwycony... mega stuffik z tego Cinn`a przynajmniej mi na maxa podpasowal...
@Hot- to nie szczyt, to ZYWICZNA KIŚĆ dajesz jak zawsze masterze , respect
ja sie juz niemoge doczekac harvesta... gdyby nie jeden z nas to pewnie bym juz ja zciol a tak to se dziewczynka dojdzie chociaz ... THX Bro..