ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
8 dzień.. Jak dla mnie coś za mała chyba ;/ jak możecie to powiedzcie czy to może być spowodowane np podłożem . Ziemia z Canna już idzie na szczęście ;]
Under 400 W
- 3x Super Silver Haze ( 60 days pheno )
- 3x Sensi Skunk
- 1x Danny Boy
- 1x ICE
- 1x Buddha
- 1x Great White Shark
- 1x True BlueBerry
- 1x Ed Rosenthal Super Bud
Nareszcie wolne !!! Jak to dobrze być nareszcie w domku...
moj 2 miesięczny stuff z outa ,z zimnego i ciemnego miejsca ,nareszcie został zakrecony w słoiki....smak mmmmmmmmm ,cudowny ,łagodny , moc sprawia iz trzeba zakaszleć...
radvancan - nice strain slection
no no hodowca ale masz zapas, idealnie na swieta, szama i jaranie, gheghe
zielony - roz...waliles mnie tym dieslem
esco, silas - ladnie ladnie
soulflayer - powodzenia z SGxAK
powazne pytanie do powaznych growerow. Panowie sytuacja wyglada tak...
Pytanie mam nastepujace. Szczerze powiem, ze nigdy nie mialem doczynienia z cieczami typu 'PK13/14, takze zaptytuje sie was drodzy weed farmerzy kiedy? Kiedy co? Kiedy podlewa sie rosliny pk13/14/. Chodzi mi konkretnie, w ktorym tygodniu kwitnienia, powinno sie go dostarczyc zielsku. Pozdrawiam topa topa , grunwalda, grzesia i bronka a dla wszystkich K+, bardzo ladnie wszystko rosnie wam.
@organic - bylo o PK chyba na poprzedniej stronie, albo w indoor. Zaczynasz podawac na poczatku kwitnienia, czyli jakies 3tyd od 12/12 ale zalezy od rosliny, musza zaczac sie formowac kwiatki i wtedy wal PK. Jak nie stosowales do tej pory to zobaczysz jak kosmicznie potrafia wzmocnic produkcje kwiatostanow. Na poczatek daj nizsza dawke co by dostaly tylko impuls i pozniej zwiekszaj dawke (u mnie wyglada to mniej wiecej tak na 10 litrach pozywki).
3.tydz flo 5-10ml
4.tydz. 10-15ml
5tydz. tyle samo albo dodawaj po 5ml z kazdym kolejnym patrzac czy nie blokuje innych pierwiastkow.generalnie 25ml na 10l bym nie przekraczal. u mnie sativy wiecej niz 20ml dwa razy w tygodniu nie chcialy, indyjki jakos bardziej tolerowaly.
Producenci (u mnie canna,hesi ) podaja zeby podawac tylko przez 2-3tyg ale ja jade na PK do samego konca, no chyba ze mam w szafie rippena wtedy tydzien przed koncem faszeruje rosliny tylko woda i rippem. PK specjalnie nie wplywa na smak stuffu.
co jeszcze? hmm... PK mocno obniza pH wiec tez uwazaj... Jest bardzo szybko absorbowane przez rosliny wiec mozesz spokojnie podawac 2 razy w tyg, ale z EC metrem najlepiej. Ja czasem daje 2x w tygodniu(bo 2 razy wymieniam pozywke)10-15ml bez stopniowania,zwiekszania dawki ale dodatkowo podaje im PK dolistnie w troche wiekszym stezeniu (jakies 5ml na 1l) i tez nie sprawia to jakichs klopotow.
acha... dodam ze u mnie w jednym systemie rosnie kilka rosli, wiec jesli jedziesz w hydro i masz tylko jedna rosline na system to chyba raz w tygodniu starczy, albo 2xw tygodniu mniejsza dawke co by sie nie przejadly z tego dobrobytu
pozdr 4@ll
Siema chlopaki, wszyscy pieknie jak zwykle juz to przystalo robicie dobra robote.
Ze wzgledow na przypal swoich fotek nie wrzucalem ale dzieki HotC i Plant na prawde ten sezon byl udany, mega konkretne palonko outdorowe ktorym sie zachwycalo cale miasto.(fotki sa jak ktos chce bardzo).. no piekne dni byly dlugie i przyjmne no ale nic co dobre nie jest wieczne, cuz nie ma juz nic hehe a tyle tego bylo ale sami wiecie jak to jest
Dobra mowiac konkretnie, jest ktos z krakowa ? nie oczekuje odpowiedzi ale nawet jedna moze byc zbawienna pozdro dla prawdziwych jo
g1enek: ile by nie było...wszystko stopnieje jeżeli jara się nontoper w ekipach i częstuje. Ja z grubsza kończę swoją hojność...jeden ziomuś się już za bardzo przyzwyczaił do gratisów i czasami miałem typa na karku jak kleszcza na skórze. Teraz sie nie pucuje tym co robie...wręcz redukuje kręgi wtajemniczonych do koniecznego minimum.
Lepiej gienek wciskaj foty na forum...niż masz jarać z ekipami ;D bezpieczniej
Tak przy okazji...chciałbym podziękować wszystkim ICfarmerom za rady, wskazówki, korekty, dobre słowo oraz kilogramy Karmy Szczególnie chciałbym podziękować BReal'owi...za nominacje do POTM
Edit: color upgrade
Cinderella 99
Lavender
Williams Wonder - najsłabsze topy, najmniej żywicy
niestety ale duże grono wtajemniczonych zawsze oznacza kłopoty. Ludzie maja skłonność do mówienia i często mówią za dużo,nawet ci najbliżsi.
a u nas ICmag`owe dzieci powoli prą do przodu.. tak na marginesie gdzieś ostatnio wpadł mi w ręce jakiś artykuł a zmianach systemów społecznych wraz z rozwojem cywilizacyjnym, teoria zakłada ze posuwając sie wraz z rozwojem technologicznym w społecznościach przestanie funkcjonować bazowa komorka jaka jest rodzina zas jej role przejmie społeczność jako taka. coś na wzor mrówek, pszczół.. I tak sobie myślę ze jest pewna analogia z naszym forum. w końcu my jak i wy wychowujemy wspólnie nasze dzieci.. ba nawet wspólnie łączymy swoje nadzieje i uczucia... hmm.. nie powinienem jarac przed 9 rano.
FLO
posadzone 21-listopada, za każdym razem mowie sobie..zrób karteczki,zapisz co sadzisz... i ch... zapominam. nie wiem co to jest za to wiem od kogo i ten ktoś tez wie ze ja wiem ale tez nie wie co.
a to mi wyglada na SGxAK bo pamietam ze wrzucalem tez na wate ale nie wykielkowaly chyba,juz samm nie wiem..nic innego nie powinno miec takiej afganskiej domieszki.
J`azzzowe kwiatki
2pierwsze glowy SGxAK z szesciu..a moze 7.
i kloniki, te zolte to PB pobrane z balkonu w trakcie umierania, ale chyba sie ukorzenia.
Witam po malej nieobecnosci i co moge powiedziec!? hehehe Zapierdalacie az milo! Topy jak smoki! hahah... komu moge karma poleci na bank!
U mnie srednio, licho, ale zawsze cos...klony pb nie ukorzenily sie...
jack33 rosnie, lst i streczuje, chodz nie wiem czy bede mial okazje go dokonczyc, bo tak czasem juz jest...
a tutaj goodies do testow:smile: Cud, miod i hard nugsy! hehehe! Cos pieknego, juz na oko...testy niebawem! Duzy szacunek dla wykonawcy, bo on zna sie na fachu i wie CO DOBRE!heh sourdiesel x og kush od JLP (og pheno) ahh!:smile:
SW tez kozaczek jakich malo!:smile:
to by bylo na tyle, Wszystkiego dobrego na te Swieta zycze calej polskiej sekcji!:smile: Zielonej choinki!heheh...
siema
po pierwsze od razu poki pamietam. polskionjetski wiesz za co? te klony sa niczym ze star wars. czyli sa one na dyszke. coco to chyba bardzo dobra inwestycja?
sluchajcie pokaze wam teraz grow mojego ziomka. Wg mnie jest naprawde imponujacy wyglad tych roslin. jest co pokazywac wiec lecimy. grow to oasis i strawberry cough oraz ww z DPassion.genetyka przednia, nawozy alga-bloom, lampa 250w HPS. szafka wietrzona bez wentylacji i to wszystko. reszta do wywnioskowania ze zdjec.