What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

weedsmoker

Active member
elo

Widze ze ostro dajecie :D.....jak zawsze zreszta hehehhe

u mnie ostanie fotki z outa tamtego tygodnia

early dog , starsznie mocny... 2 buchy z bonga niezle mogą zamącic w glowie :D

tutaj widac jakies poznjsze pheno

a tutaj bawilem sie aparatem w telefonie...he

schroom x c99 :wave: dzieki :joint:

@synekk teraz jest o wiele smacznijeszy i mocniesjszy niz wtedy co palilismy :D
miss mud x mazar,

pozdro i jak najszybciej do nastepnego outdoora zycze wszytkim :D

Last edited:

ssynekk

Well-known member
Veteran
weedsmoker - juz sie nie moge doczekac kolejnego spotkania...ubolewam nad brakiem aparatu...wrzucilbym jakies fotki
pozdrOO chlopaki...pieknie sie zieleni tutaj az milo po pracy zasiasc i wgapiac sie w te fotki!!
Beduin wymiana jak dla mnie pozytywna?? trzeba pomyslec o kolejnym roku u nas w planach ak47 i pewnie jeszcze wiele roznego rodzaju :D
pozdrOO

tomasz

Member
pieknie pieknie, ja w tym roku z outa wyrwałem 2 Półlitrowe słoiki i 1 litrowy Space queen i pol litra hazeskunka ... baaaardzo kopiącego, oj baaardzo

lipasss

Active member
dscn1242rn9.jpg

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
kolorowanko

maly wyglondem WW ale wielki uderzeniem hhehehe

pozdro

p.s. pestka byla nagryziona bo 10 dni czekalem az peknie ,

Finger

Outdoor grower...
Veteran
A w ogrodzie będzie rosło mi....

Przy zakupach otrzymalem zajebisty bonus. Zamówilem 2 x 4-pack purple power, 10-pack maroca i 4 pack ES. Zamiast 2 x 4 PP jest 10 i zamiast 4 p ES jest 10 :) + 10 cinnamona :). Innymi slowy out 09' nabiera na mocy :jump:

wspomnienia...

RaStart

Member
Witka wszystkim .@kaptg chyle czoła przed BudaMi ,teraz odemnie cos z kolorów po ponad miesiecznym wegu 3 dzien flo

mimo małych przeciwnosci wszystko cisnie elegancko
4xpurphaze i 1blueb.pod 400hps
pozdr RaStart

jahman

Active member
Veteran
:wave:

Witam!
Up na szybkosci:smile: Niesamowity wigor ma ten jacek hehehe...and its PURPLE!!! hehe
58451jack33purple.jpg

58451jack33purple1.jpg

58451jack33purple2.jpg

alpha diesel x chemdogDD.
Rewelacja, cud, miod, smak, zapach, DZIALANIE!!! 10/10. Szacunek dla wykonawcy!:respect: Cos pieknego:smile::wave:

58451alphadog.jpg

Pozdrawiam i milego weekendu!:wave:

Silas

Member
Veteran
@lipasss zajebista choinka ;D jak outdoor wygląda :)

stagnacja minęła...topki zaczynają się wykabaniać :D
32 dzień 12/12

Zacznijmy od Cindy.

Williams Wonder - nieziemskie aromaty...liście z żywicą duszą jak cholera...ostatecznie spodziewam się mega dusiciela płuc. Ilość żywicy - narazie poniżej przeciętnej

Super G - zapach nie za mocny...aromat przyjemny...ilość żywicy-przeciętna

Lavender - bardzo intensywny i apetyczny zapach...zapach nabiera na sile.. ilość żywicy - podobnie jak cindy ponad przeciętna. Poprostu cała w błyskotkach :)

Last edited:
O

OrganicShowmen

Siemka, 5 dzien 12/12. Ida pieknie. Dodatkowo folia bialo czarna PE, oczywiscie biala strona do roslin ;) :D. Zaczne od WW.

Blueberry:

Calosc, przed upgrade'em i po, roznica przez 3dni w tym setupie, widocznie wskazuje na to ze wszystko jest jak trzeba. Wilgotnosc 55%-60%.

Pozdro :joint::yes:

Azzzzzz

Member
Veteran
Witam was koledzy, ost nie mialem czasu na forum, ale dzis znalazlem chwile a ponizej rezultat. W ogrodzie BluemoonshineXchemdogdd, WWxV, GfxV, G13diesel, WWxES i cos jeszcze ale mi sie naklejki pojebaly.........

Ostatnie dni vega, rosliny standardowo dostaly mocno po dupie, strasznie je postresowalem. No ale jak ktos dostanie wpierdol za mlodu to pozniej jest twardszy - dobrze mowie ?...

12505PB290036.jpg

12505PB290035.jpg

12505PB290033.jpg

A to g13diesel meszczak, mam nim zamiar cos pozapylac, zobaczymy ktora panienka bedzie miala najwiekszy wigor. Sory za brak odwrocenia - zapomnialem :bashhead:

12505PB250015.jpg

Pieknie jedziecie Panowie, duzo upraw, duzo fotek - duzo radochy, oby tak dalej, pozdrawiam

O

Ojciec

Witka powitka :laughing: cudownie tu taj panowie ! trochę człowieka zabraknie i proszę jak tu się za kolorowało hehe.

A u mnie ? Kilka bud'ów od przyjaciela.

Purple Power from Femaleseeds.

Oraz Easy Sativa również FS.

E:
Żeby nie było sprzeczności ! Easy S. dokończyłam żywot jako klon pod lampą z out.

Pozdro!

Last edited:

radvancan

Well-known member
ICMag Donor
Veteran
C.E.A.G. - Field Marshall

C.E.A.G. - Field Marshall

New Box ( 180 x 80 x 205 ) and....
new clones ( Super Silver Haze, Kali Mist, True Blueberry, Budha, Great White Shark ) and seeds ( 10 x Master Kush on my ´´selection´´ .......... :muahaha:

Latest posts

Latest posts