ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Cubaru: w ogóle, że takie Landrance 9 listopada ma liście... WW już dawno była by goła pozwijana. Widać mocna odmiana...nadaje się do crossów z szybszymi.
Mialam nie wrzucac zdjec mikrusow, ale stesknilam sie za kolorowanka, wiec powoli do gory - nigdzie sie nie spieszy, za 3 tygodnie na flo 250hps przestawie, niedlugo trzeba by tez zapuscic LST wiec nastepne fotki dopiero po powrocie jakos na poczatku grudnia, jeszcze tylko musze podlaczyc system irygacyjny i mozna spokojnie wyjezdzac - Pozdro 8dzien/weg
A wiec tak tamte schorowane roslinki wyrzuciłem i wykiełkowałem nowe pestki tak to teraz wygląda rosliny mają około 10dni Roslinki fimowane na 2pietrze lisci
Hot Mix 1
Hot Mix 2
Hot Mix3
Hot Mix4
Hot Mix5
White Rhino
I teraz roslinki mniejsze bo były pozniej wysadzone od tych starszych
hehe ja dalem minusa bo normalnie nie dosc ze zdjecia prawie 1mb i mi neta przycmilo to nawet w ekranie sie nie mieszcza takie zdjecia duze i zle sie oglada ... wiec nie ogladalem...
ale teraz patrze i widze ze zarabiste kwiatuszki ciekawych odmian ... pozazdroscic ;]
Patrząc na wasze kolorki...aż mi się nudzić zaczęło...aż mnie łapska zaswędziały by chwycić za cyfraka... Chyba po grapefruicie mnie tak nosi Viva SatiVa ! Thnx Ziom!
Ja już z wolna nie muszę się bać o wysokość... wystopowały
Tylko super G miał fim ale to prawie sam z siebie bo miał walnięty stożek wzrostu. Pierwsze dni życia niedobór siarki więc listki wychodziły kalekie strasznie...Reszta NIEFIMOWANA!!!! ONLY LST!
Kolorrrr
Lavender z bliska - bardzo podoba mi się styl wzrostu tej rośliny.
chlopaki spotykajmy sie czesciej dzis po spotkani z weedsmokerem jestem przezadowolony ehh jedna ma taka kose ze pozazdroscic ale zapewne przy nastepnym spotkaniu sprobojemy wymiana kulturoznawcza w bardzo dobrym kierunku oby takich wiecej i wiecej!!
Heja kamraci !!, ost jestem zajebany robota wiec malo mnie tu fizycznie ale duchem i buchem jestem z wami !! a to foty ost dnia Alpha dogow i innych bucbuc (sry za jakosc, zle swiatlo bylo...):