What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
super kwiatki panowie!
azzz,mistrzostwo normalnie
G, co to za polish hope,cos wiecej powiedz

u mnie kielkowanie ostatnim razem nie poszlo najlepiej, pewne odmiany widac zlezale byly nieco i tak wyszlo 1/5 GH SSH reg, 1/5 PS nebula reg,1/3 SOL blubonic i co ciekawe 0/5 WD c99xBlueberry.

nie zawiodly takie odmiany jak ak-47 gdzie wyszlo 5/5 i HC mix 3/3.

nie zalamalem rak i wczoraj na wate poszly 4 x razy nebula female,7 alpha diesel i 2 x mazar-i-sharif,darmowki od gypsego.dorzucilem tez ladna,duza pestke oryginal haze x skunk#1, moze cos wyjdzie.

w main room'ie mam miejsce na 12 samic i to z tych 12 samic chce pobrac mamy na pozniejsze klony...
najwiekszym problemem bedzie pomieszczenie 12 klonow w malym box'ie az do wstepnego curringu po ktorym to zdecyduje ktore klony pozostana i beda dalej sluzyc jako matki. mysle ze w przypadku odmian takich jak alpha D to zajmie ze 3 miesiace,blubonic tez 70-80 a SSH i OHxS#1 to wiecznosc...

na koniec jak zorientuje co kiedy dojdzie to postanowie czy robic probnego revega by oszczedzic sobie zawalania malego boxa na przyszlosc.

czas na fotki,oto jedyny blubonic jakiego mam a pod nim tez blubonic tylko ze gotowy z szafy ucznia

tu tez pojedynczy super silver hase z GHS reg i pare fotek z vega

i na koniec rzut oka na glowna szafe

pzdr all
peace

Last edited:
M

Mr.TopTop

z pozdrowieniami top :)))

58369mnichh.jpg

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
W kwietniu posadziłem tu 7 sadzonek... później zgubiłem drogę na miejscówkę... mimo 3 prób latem nie byłem w stanie jej odnaleźć.
Dzisiaj, gdy zieleń lasu już nie jest tak przytłaczająca udało mi się odnaleźć zgubę :D 5 męszczaków i 2 samiczki :D ta ładniejsza i troszkę mniej spleśniała to afghani x erdpurt. Hehe zebrałem kilka niezaifekowanych mikrotopków. Będzie pewnie z kilkadziesiąt dobrych ziarenek. Ojcem został prawdopodobnie również afghani x erdpurt lub hashberry x e-rocket/danish passion... carpatiany zapewne za wcześnie na tą laskę pyliły...

100% guerilla... nigdy nie odwiedzana miejscówka... nigdy nie podlana... nigdy nie nawożona... w dodatku kijowa leśna ziemia... Wesołego oglądania hehehe :bashhead:

:wave: :joint:

Last edited:

Silas

Member
Veteran
Merystemy zaczynają konkretnie zmieniać specjalizację.
Dziś poraz pierwszy profilaktycznie dawka PK13/14 0.3ml /1L

dekadan

Member
witam
Silas: zawsze to robilem i nie wiem czy to najlepszy pomysl bo potem topy jakos nie puchly, tak to wygladalo ost jak poobrywalem:/

z drugiej streony liscie znow zaslaniaja dolne partie skutrecznie blokujac im kwitnienie:/

Silas

Member
Veteran
dekadanie...ja od wieków skubałem...topy liście liście z żywiczką... To jak strainy puchły to zależało tylko od nich... Często bywa, że top jest mały but Hard like a rock!
Z kolei inne są mega duże lecz puszyste. Przy treningu u mnie na dole było za gęsto i nawet w boxie wlazła mi pleśń na topy...Starsze liście bladły opadały - kokos pleśniał. Jak światło do nich nie dochodzi to moim zdaniem są totalnie zbędne...a zawsze lolek sie spali w trakcie uprawy:)

Na tych fotach ostro je opierdoliłeś ;) Ja najbardziej obcinam na vegu i początkach flow... później delikatnie. I przedewszystkim... trzeba to robić na raty - by uniknąć szoku.

Last edited:

ssynekk

Well-known member
Veteran
kurde zebym to mial aparat...mam sample dla jednego z nas :D spotykam sie niedlugo wiec sprobojemy i znajomosc zaoowocuje :D chcialbym dodac jakies fotki ale nawet bluthoot mi w kompie siadl i z koma nawet nie zgram...:D respekto chlopaki ladnie jedziecie :D niedlugo zobaczycie zalegle zdjecia z outa :p jesli tylko otrzymam plytke :D

Skromny

New member
Skromny Pokaz

Skromny Pokaz

Moje LR2:

Topek samiczki (od przed wczoraj zapylany):

Macro:

Czy wy też na tym zdjęciu widzicie muszkę?! Micromucha ; o
Czytałem, że dobrze dym je zwalcza. Jutro do boxa kadzidełko włożę

Jajca:

Killer Queen'y. Jedna roślinka zatrzymała się w rozwoju coś... Oby dwie wolno rosną ;p. Nasionka F2Seeds.fr.pl, polecam sklep.

LR2 od 2 tyg w boxie (od pokazania płci), wcześniej na parapecie (prawie że zero światła...), dlatego tak słabo ; < A do tego zachorowały, obawiam się, że to tarcznik ; o

Proszę o diagnozę! ; <

Oderwałem te liście, bo zasłaniały dolne topki no i są chore... Wygląda mi to na tarcznika, czy jak te świństwo się nazywa... Robi takie tłuste brązowe placki na liściach, a środki przeciw nim są silnie trojące dla ludzi...

Last edited:

Cubaru

New member
Kapitanie, to ja ide napalic w piecu a ty po lekku zaczynaj nabijac bongosa bo trzeba bedzie spalic dowody hehe

^^ppp

dla kontrastu rpa landrace ktora jak na 9 listopad niezbyt kwitnie hehe

Last edited: