ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
I kolejna dawka
Tutaj jakas nieznania odmianka
Niestety wszystkie pestki mi sie pomieszaly
Ostatnio zapylilem samice indica pride pylkiem z NL... mam nadzieje ze wyjdzie cos ciekawego <mniam>
Za 7-10 pierwszy krzak idzie pod noz
Pozatym to wszyscy zajebiscie daja w tym roku az milo popatrzec
smutne troche nowosci u niekturych, zycze szybkiego powrotu do normalnosci.
zle skutki uboczne niepochadza pszez ganje ,zle skutki uboczne pochadza pszez karanie ludzi.
powodzenia koledzy.
umnie na out jeszcze niebylem. niebedzie mnie tam maze dwa tygodnie,
beda osto kwitanc wtedy mysle.
umnie w indoor wszystko wraca do normy powoli. nowy pokoik swieci sie jak gwiazdka,hehe tu mysle bedzie mozna ostro chodowac.
tu daje pare photek z nowego bloom room.
Pycha pycha ;D ale własny homegrow pychą napycha ;D Wszystko dobre...ale własne najlepsze
HC w ogrodzie masz jak zwykle zajebiste bazie ;D Widząc poprzednie fotki twojego outa... radził bym Ci kupić piłę łańcuchową na Harvest
I ardvark do obcinania liści ;D
lewa strona szafy:
prawa strona szafy:
angola verde x bangii
lewa orgin, prawa angola w mislosnym przytulaku
sand storm ociaga sie troche
pakistan valley koncowka
jeden z miodowych topow angolki
produkcja LR#1 f2
i pylek AfganKush dla pani SuperG
tej pani
startowka z PurpleBastard w tle
walka o utrzymanie feno, swierze klony :
PurpleRhino..troche byl zaniedbany....
nocny stroz zieleniny
rozbieg: maroc x GF , C99, SG
rozklad jazdy... bez pierwszych 3 tygodni FLO (samo Flo) nawozy Canna bez BioBostera (jak by ktos chcial wiedziec jakie dawki stosowane byly) ph stale 6, temp w box ok27C, temp wody 22C , ec roznie ale chyba nie powyzej 1,9
byl tez dodawany w malych ilosciach stymulator kwitnienia GHE w pierwszych 3tyg od startu 12/12.. woda osmoza/kranowke
pozdr
To ja mam pierwsze topy. Wszystkim przypalom wychodze na przeciw i uwazam, ze kto nie ryzykuje ten nic nie osiagnie, nic nie zdobedzie. Zatem wszystko zostaje tam gdzie stalo. Wielkie H dla sciemniaczy i konfidentow. Skupiam sie teraz na roslinach. TERRA Bloom bo to wlasnie wspomaga moj grow od 2 tygodni.
Bardzo dobry i szbko sie wchlania. Zauwazylem, ze rowniez @Paluch tym podlewasz Bardzo spoko sie to sprawdza no nie
Pierwsze topy to z roofspota, kilka z GS. Wlasciwie to wszystko juz kwitnie nawet C99 [RS ] Tylko doslownie kilka roslin jeszcze sie ociaga. Early Pearl nawet juz zaczela sie zbierac ladnie i zdnia na dzien coraz wiecej wloskow przy koncach widze. Jeden ten lekko poheblowany w PSP pro topik jest wlasnie z GS bo najbardziej napuchl w ostatnie kilka dni. Dla Shamana bo wiem, ze tez jestes ciekawy jak u mnie bo podobnie nam rosnie. Uwazam ze jak tak dalej pogoda bedzie to wszystko dojdzie pieknie w 100% [slonce codziennie, podlewam TBloom co tydzien od 2 wrzesnia ]
widze ze ladnie outdoor i indoor co niektórym idzie. Ja nie byłem na spocie chyba z miesiąc ale nie jestem pozytywnie nastawiony. Jak byłem ostatnio to nawet preflowero nie bylo widac. Ma ktos obecnie early dogi? Z tego co pamietam to ktos mial. Mam nadzieje ze juz cos tam kwitnie bo jak jeszcze nie zaczelo to raczej plonu nie bedzie lub bedzie bardzo trefnej jakosci
Organic niezly masz tam busz ( nie mylic z bush
HC ciebie nie bede chwalil nawet bo to juz sie stalo nudne hehehe joke nice plants and buds
Witajcie
Ładnie kazdy daje ale... kolorujcie wiecej!!
przyjemnije sie bd ogladalo
a to cos odemnie co jeszcze znalazłem z ostatniego wypadu na spota - 2.09
Widok 2 krzaczków... ten 1 od lewej leb27 a po prawej nieznany fiolet
P.S - tez widzicie na samym dole tak jakby twarz jakiegos kosmity? :|
Tutaj indica pride... zapylilem jedna gałazke
Z przodu 2 x Lr x oasis x shaman z tylu leb 27 i fiolecik
Widze szanowni userzy ze bedzie duzo trawy na pochmurne dni. Oby tak dalej do konca.
Obiecane foty z out. Nocna sesja zdjeciowa.
Klon najprawdopodobniej sensi skunk ale pewnosci nie ma. Raczej nie na nasz klimat. Miejscowka dobra, duzo slonca. Roslina zasilana bardzo tanim nawozem w proszku za 5zl. Gleba - najgorsza z mozliwych - kamienie i piach.
A to juz chyba passion. Kwitnie, klei i wyciaga sie, malo slonca. Zapach ladny.
tomato oczywiscie chodzilo o planton s i k.
Wszyscy daja czadu elegancko, indoorowcy profesjonalnie podchodza do zagadnienia. Tak trzymac!
Zycze samych sukcesow.
Zielona Polska. elo
Bedouin hmm... na wegu dostawaly biohomusa co 2 tyg + pod koniec od dobrej pani dostalem jakis nawoz w granulkach co sie podsypuje tylko raz... robiony wlasnorecznie z fosforu potasu i azotu w idealnych proporcjach..
a na flo jade na plantonie... leb juz dostal 1 dawke ripenu
wtorek sroda planuje go scinac
pozdro
witam
Zielono miii - ja widze wasze krzoki !!!
Moj out powoli zaczyba PLESNIEC a do konca zostalo mu okolo1miecha sloneczej pogody a nie deszczy !!! Jak dlamnie to i tak jest wielki sukces nie nastawialem sie na zbiory w tym roku , poprostu obczaja baze na nasteny sezon - nieznane tereny i zwyczaje .
Wczoraj nie dalo sie uploadowac fotek a a znalazlem cos na rocznice WTC ( jednym wpadaja do rak z nieba galazki ze szczytami ,a ja znlazlem takie oto doniczki pod drzwiami )
na 5 wykielkowalo 5 wszystkie wyskoczyly wczoraj , jedna mala mutacjia !!! oby to byla kobita .