C
Ca2
tomato: u mnie problem z transportem na dalsze spoty... z resztą z roku na rok większy strach. Nie wiem czemu. Zatraciłem brawure i młodociane zamiłowanie do ryzyka.
grunwald: purple pheno- chodzi o łodyżki?
Azzzzzz: świetne rośliny...sam chętnie ogarnął bym kilka takich maluszków.
Dziś znalazłem durbana...jednego z dwóch. Złamany, nie kwitnie, niewiele wyrósł.
Może jak przestanie mi być żal pieniędzy które ciężko zarobiłem i których jeszcze nie dostałem do końca...odpale box od podstaw.
Potrzebuje potwierdzenia bezpieczeństwa kupowania na hempie.
Na oku mam zestaw HESI do coco (komplet za 166pln)
Mylar 3m
Pochłaniacz zapachów
4* donice 6L po 17x17cm
Ogólnie wydatek rzędu ok 300pln się pojawi na samym hempie przez to muszę mieć 100% pewności czy mnie nie wychujają.
Do tego planuje zrobić mały filtr węglowy z wkładów do pochłaniaczy kuchennnych.
Paczka takich wkładów to 22pln. Rzecz jasna zawierają węgiel aktywny.
Ale z kolei przez te wszystkie powinięcia bogusiów...i inne wqrwiające kwestie mam obawy co do tego planu. Drobne komplikacje...duże plany...duży nakład pracy i hajsu. Jak się pierdolnie to gleba na cacy. Wszystkie te obawy wywodzą się z demona niepowodzeń. Szkoda mi wysiłku na kolejne rozczarowania przez to teraz jestem okrutnie ostrożny.
Ostatecznie...chciałbym zważyć niejednego takiego
[/url]
grunwald: purple pheno- chodzi o łodyżki?
Azzzzzz: świetne rośliny...sam chętnie ogarnął bym kilka takich maluszków.
Dziś znalazłem durbana...jednego z dwóch. Złamany, nie kwitnie, niewiele wyrósł.
Może jak przestanie mi być żal pieniędzy które ciężko zarobiłem i których jeszcze nie dostałem do końca...odpale box od podstaw.
Potrzebuje potwierdzenia bezpieczeństwa kupowania na hempie.
Na oku mam zestaw HESI do coco (komplet za 166pln)
Mylar 3m
Pochłaniacz zapachów
4* donice 6L po 17x17cm
Ogólnie wydatek rzędu ok 300pln się pojawi na samym hempie przez to muszę mieć 100% pewności czy mnie nie wychujają.
Do tego planuje zrobić mały filtr węglowy z wkładów do pochłaniaczy kuchennnych.
Paczka takich wkładów to 22pln. Rzecz jasna zawierają węgiel aktywny.
Ale z kolei przez te wszystkie powinięcia bogusiów...i inne wqrwiające kwestie mam obawy co do tego planu. Drobne komplikacje...duże plany...duży nakład pracy i hajsu. Jak się pierdolnie to gleba na cacy. Wszystkie te obawy wywodzą się z demona niepowodzeń. Szkoda mi wysiłku na kolejne rozczarowania przez to teraz jestem okrutnie ostrożny.
Ostatecznie...chciałbym zważyć niejednego takiego