ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
witam oto moja zenska passion jedyna z 15stu passionow ktore wysadzilem w tym roku:
niestety chyba pojdzie juz teraz pod nóż bo znalazl sie cichy wielbiciel na moja roslinke i mi ja sukcesywnie obskubuje z topkow:/ szkoda bo jest duza okolo 2 metrow i zdrowa:/
ja bym na twoim miejscu ja przesadzil w inna miejscowke ja tez mialem ten problem ze zlodziejami topkow , jak sie nie przyjmie to nic nie stracisz a jak przyjmie to obdaruje napewno bardziej soczyscie niz teraz w moim przypadku przesadzalem 2m krzaka i dał rade
dzieki panowie za rady.Bylem na miejscowce i bedzie kiepsko z przesadzeniem.Roslina ma lodyge tak gruba jak moja reka i mega wielkie korzenie.Ale sprobuje bo mam do przesadzenia jeszcze mniejszego(okolo 1,5 metra) shamana. A tu troszke histori ww scieta calkiem niedawno.Prawdziwy mikrus jak na ww pomimo dosyc dlugiego wega.Roslinka nie miala wiecej niz 35 cm:
az mi sie morda usmiecha jak widze jak dajecie u mnie w ogrodku niewiele zostalo, w nastepnym sezonie musze pozbyc sie dzikow, albo znalezc lepsze miejsce..albo miec wiecej szczescia hehe
o tej porze roku podobaja mi sie faceci, o, chocby taki mister danish landrace
Witam was budsy, pieknie kolorujecie respekty ida jak z kalacha, nowi pokazuja ze nie sa nowi, tak trzymac !.
A tutaj ogolny widoczek na stadko roznej masci panienek w 7 dniu flo. kurde dzis mialem jakies cyrki z zaplonem w sodowce, sam sie wylaczyl, nie chcial sie wlaczyc, pozniej zaskoczyl...
A tutaj mala metamorfoza, pare zabiegow u stylisty i z malego zakompleksionego zoltka stal sie pnacym ku sloncu zielonym skurczysynem:
PurplePower x (MSxSH i/lub EM)-rok temu mialem nie kontrolowane zapylenie na jednej miejscowce co dalo troche pestek ,czesc rozeslalem ale jeszcze troche zostalo a rosna z nich fajne rosliny ,juz jest ladny fiolet tak wyglada u mnie
inne miejsce ,te fotki juz byly ale to tez ten cross
Dzisiaj odwiedziłem jeden ze spotów i postanowiłem podzielić się fotkami, w końcu dopadłem aparat Chciałbym zaznaczyć, że jest to mój pierwszy grow
A więc na początek:
Lovpassion z Franc's Crossed Seeds, jest to krzyżówka Passion#27 i Lowryder#2, o dziwo okazał się bardzo stabilny, trafiłem podobne pheno, obie roślinki są do siebie podobne, zbite, krępe, indiciowe Ta wyższa ma około 2 metry.
Roślinki zostały podlane PK 13/14, wydaje mi się że zostało im max 2-3 tygodnie.
A tutaj wysokie i szczupłe szwajcarskie sativki, które były rozdawane na OP 2008, bardzo fajne planty, muszę przyznać. Największa ma 3 metry i fotki nie oddają w pełni tego majestatu Dziś podlałem je Plantonem K.
Dobra Panowie koniec zartow. @Varg, selasie, grunwald i m8. Nie robcie sobie jaj jak mozna miec takie topy 27 sierpnia !! Prosze o PM w tej sprawie. Bardzo podoba mi sie grow Varg'a jak to Twoj pierwszy kolezko to nastepne beda Cos mi sie wydaje ze wy chyba uprawiacie w jakims innym klimacie. Poprosilbym w sprawie nasion PM jezeli ktorykolwiek z was ma chcec podzielic sie tymi wczesniakami. A tak w ogole to dupa ze mnie bo mialem tez wziasc sobie marok z female seeds [bo chyba to ten taka furore robi ] U mnie zawsze kwitlo pozno zawsze w sumie tez dochodzilo, nawet Romulan x Peak19 dal rade zakwitnac hehe. U mnie na razie gole palki na razie rozkrzewiaja sie. Najlepiej kwitnie mi moj cross [podejrzewam u niego geny od Hot'a Bubbleberry x Buddah Sister oraz geny C99 ale dziwne bo pachnie troche cytrusowo tez jak ROMP19 ] W kazdym razie powoli juz kuma ze trzeba kwitnac szkoda tylko ze jest dosyc maly. Siega mi tylko do pasa mniej wiecej.
Rośliny (Sensi Star x True Blueberry x White Russian) przełączone 10.7.br... na flow, więc jeszcze trochę czasu im zostało
Fotki z 16.8.br...
. .
Fotki z 27.8.br...
.
Rośliny niestety dostały po dupce przez zbyt silne nawozy :-/. Na następne szafki będę już szukał w pełni organicznych nawozów z przeznaczeniem dla konopi a nie pod jakieś zboża czy inne pierdy.
17 dzień flow.
zdięcia mój fotograf musi sie troszke lepsze nauczyc cykac ,ale ujdzie...
tak szybko rosnących "maleństw" jeszcze nie miałem
,bedzie siekiera hehehe
ChemdogDD f2 1
ChemdogDD f2 2
Four play - naprawde sativkowe pheno mmm
ChemdogDD x Blue Moonshine jest jak na ten dzien bardzo obszroniona...