ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ale wam znakomicie puchnie...
Selasie: zapal tego fioletowego straina z osiedlowymi jaraczami ;D może być medium a i tak przez następne lata usłyszysz jakie to legendy powstaną na temat "Fioletu" ;D
Witam was moi zieloni bracia : >
To ty HC masz takie hipisowskie włosy? ;]
No to teraz mniej wesoła wiadomość ;<
Mam na prawdę pecha w tym roku...
11 roślin. 2 wysuszone, 7 samców, 1 zapylona samiczka którą stratował dzik zanim urodziła no i teraz okazuje się, że herma :|
FUCK!
Oceńcie, czy to herma, czy to stożki wzrostu się tak pozwijały... Bo mnie szlag zaraz trafi, krew boska zaleje...
Jeśli to herma, to da się to jeszcze jakoś odkręcić? :\
lol, respakta dla wszystkch !
u mnie slabo, duzo strat, duzo facetow, zostaly mi trzy laseczki i to jakies mikro hehe..ale jedna ma calkiem fajna czuprynke !
kolorujemy !
Mam taki problem, na tym spocie wysadziłem 3 sztuki wszystkie wykiełkowane w tym samym dniu. Jedna w tyle rośnie prawidłowo te 2 z przodu były przesadzane, od początku rosły nie mrawo po przesadzeniu zatrzymały po kilku dniach całkowicie swój rozwój i od około 2 tygodni stoją dokładnie w miejscu. Nic sie wielkiego z nimi nie dzieje, ani nie rosną ani nie usychają itp tak jak by czas dla nich sie zatrzymał. Troche pobladły, jedna nawet pokazała płeć żeńską ale jak sie nie rozwija to plon raczej będzie z niej żaden. Jest jakiś ratunek dla tych 2 krzaków
tu 2 karły
a tu obok przykład zdrowia LR#2xdiesel, samica przeznaczona na zapłodnienie
Master Virus moze problem z zaaklimatyzowaniem, lipna ziemia, slabe geny. hmm
Pare fotek, nie wiem co to jest, niecaly miesiac po przelaczeniu na flo, mialo isc na out ale zostalo w slabym boxie i tak rosnie po dzis dzien. Sie wyciaga suczka, ale to sie da kliknij fote aby powiekszyc
Ogół:
Makro topki:
Pozdrawiam
Master Virus miałem to samo z dwoma sztukami po przeniesieniu na inny spot.
Rośliny zmarniały strasznie i myśle ze prawie 3 tygodnie były zamrożone jeżeli chodzi o rozwój ale teraz już kwitną i dogoniły (flo) jedną sztukę która rozwijała się prawidłowo z tym że te przesadzane są niższe i odbije się to na plonie bardzo odczuwalnie .
ladnie wszystko wyglada mi zostaly tylko 2 male planty:
Marok:
Purple Power:
ladnie kwitna oba, a z PP stało sie cos dziwnego nie było fimowane nigdy a jak zaczął kwitnąć to porobiły się te śmieszne odgałęzienia z topami na samej gorze jest tam tak gęsto że nie idzie ich rozchylic żeby zobaczyc jak to wyglada od srodka, ale pewnie będzie z tego taka jedna wielka bulwa, mial ktos juz taki przypadek? peace