Fre3ze said:Bardzo zabawne... To może sprecyzuje pytanie ile można spodziewać sie suszu ŚREDNIO z 1 żeńskiego przeciętnego passiona o wys ok 2m.=D
skad wiesz ze bedzie mial 2 m?
Fre3ze said:Bardzo zabawne... To może sprecyzuje pytanie ile można spodziewać sie suszu ŚREDNIO z 1 żeńskiego przeciętnego passiona o wys ok 2m.=D
Dokladnie tak trzeba sie nastawic. W zeszlym roku napalilem sie na pierwszego outa i widzialem przyszlosc z grubym batem w reku... I oczywisce chÓj z tego wyszedl, satara kÓrwa mnie przyciela jak pielegnowalem krzaczki i wyciela wszystko.Ca2 said:Fre3ze: nie można się spodziewać niczego. Może mieć 5 metrów a jak coś ci zeżre rośline albo jakiś natrent podpierdoli to plyndz.. czekaj na to co ma być i nie oczekuj kilogramów.
Fre3ze said:Też macie racje po trochu ale moja miejscówka jest raczej pewna jeśli chodzi o to aby ktoś zobaczył moje planty. Byłem dziś na spocie i 2 największe passiony już trochę odżyły po tych deszczach, zaaplikowałem im wodę z florovitem i myślę że ruszą w góre... Zastanawia mnie tylko to czemu niektóre tak ładnie się krzaczą a inne rosną w górę jak jakieś tyczki i zieleni mają o wiele mniej niż pozostałe, może trochę za mało słońca mają bo te iglaki które rosną obok moich gandziorków troszkę cienia dają... Ale sam nie wiem powiedzcie co zrobić, czy może to normalne że niektóre tak sie krzaczą a reszta w górę idzie ?
Ca2 said:Fre3ze: nie można się spodziewać niczego. Może mieć 5 metrów a jak coś ci zeżre rośline albo jakiś natrent podpierdoli to plyndz.. czekaj na to co ma być i nie oczekuj kilogramów.