What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci??? 2008!

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Piwknie panowie! wspanile sie zieleni ,
alijah kokodzambo i do przodu jak vod prawi , mialo byc lato stuleci hehe
vod-zu ten schroomxc99 z revega , pieknie ustawiona , widac w niej ten optymizm zyciowy , spodziwadz sie morzna ladnych galazek hehehe
tomato zielono mi ! jak sie juz tyle sadzi to sie dba o zdrowie roslinek co?
bogus wypas masz na ogrodach - jaka ksywa ?( ja kota nazwalem NEPALina , mielismy dUUzo nepalu w tamtym czasie a kot syberyjski hehe)
shaman matka natura jest nieokielznana hehe spokojnie morzesz sobie wybierac nute ,knyge albo film na dlugie jesienne wieczory ...
Plantator jak na 1 Grow to calkiem wypasione to masz hehe ( nadal misie zdaje ze u ciebie doba to 28godzin 0 bo jak inaczej ty bys sie z tm wyrabial? szacunpelen)
grunwald , juz wczesniej mialem pytac ty masz albo zajebiste planty albo mala rączkę!#%^&* ( to dla ciebie bracie hehe polska trzcionak ma raczce hehe pozdro 1410) oj duzo pracy bendziesz mial na jesien ...
GanjaSmile hehe ja z 30 mam 3 na jednym spocie , i to ten spot okazal sie dlamnie naciekawszy ( kolejny rok full wypass )powodzenia bracie
adryanomeyo zaptaszamy na wioske hehe swierze powietrze dobre koryto , spiew ptaszyny , sama dzicz dla ciala i duszy hehe
pozdrawiam wszystkich i jesli cos popierniczylem z pseudo to przepraszam , z natury dobry czlowiek ze mnie ...

pozdrawiam

p.s. ja nadal bez fotek , komputer wyczyscilem ,i nic , nadal mam ogloszenia o stanie zagrozenia !!!

edi-----zeby nie bylo bez zielonego koloru to cos dostwie , GRxV w szafce
i bubleberry z passionem na polku passion to ten malutki , ( teraz wyglondaja lepiej hehe )

Last edited:
A

adrianmenyo

Z-Z fajny shoocik, fajny outdor, ja wlasnie wgralem zdjecie eufori od ciebie ;) ale tylko z telefonu i juz nieco opalonego topa :D

Fajna szyszka ^^ a jaka dobra byla :)
Pozdawiam! :bashhead:

Ganja Smile

Active member
Piknie kolorujecie :)) ja zaraz na spota jade zrobic zdjecia :)

Mam do was pytanie a bardziej do zaufanych ludzi! Czy ktos ma zamiar zamawiac nasiona? Chce sie w pare osob zlozyc na 2-3 paczki feminizowanych odmian i sie nimi wymienic a najfajniej by bylo gdyby sie znalazlo 5 osob wtedy by sie kupilo 5 paczek po 5 nasion i kazdy by dostal po 1 nasionku z odmiany

pozdro

bogusik2

Member
To i odemnie na rozchmurzenie troche fotek zapłodnionych LR od Plantatora :)
Woreczki nasienne juz sie otwieraja wiec myśle ze za 3-4 tygodnie nasionka beda gotowe :)
roslinki jak na zapylone calkiem ladnie sie szronią i bardzo ładnie pachna ;)

12128aaaaaaalekinasiona33_1_.JPG

12128aaaaaaalekinasiona33.JPG

12128aaaaaaalekinasiona33_2_.JPG

12128aaaaaaalekinasiona33_3_.JPG

Inna panienka..

12128aaaaaaalekinasiona33_4_.JPG

12128aaaaaaalekinasiona33_5_.JPG

12128aaaaaaalekinasiona33_6_.JPG

Udane macro :D:D troche to pracy zajelo hehe 67 ujec i godzinka roboty..

12128aaaaaaalekinasiona33_7_.JPG

Nie zapylałem juz 2 raz, wiec i troszku ziolka skosztuje z tej samiczki :D

12128aaaaaaalekinasiona33_9_.JPG

"You must spread some Reputation around before giving it to Kulli again."
Kuli ale monstery!!! beda z nich niezle roslinki pod koniec września :D pzdr

Last edited:
G

Guest

No to cos odemnie!!! okazalych rozmiarow white skunk, jeszcze sie nie okreslil ale jestem dobrej mysli :D size:180cm

49823DSC00520.JPG

a tu szczyt
49823P1020235.JPG

49823DSC00512.JPG

49823DSC00517.JPG

Last edited:

Xardas

New member
Witam.
Zalozylem konto na icmagu okolo tygodnia temu, teraz pisze od konta z kolegi ktory nie udziela sie na forum ;p
Kiedy mi to konto aktywuja?
Pisalem juz do IC lecz na maile nie odpowiadaja ... ;/

lovik

Member
Ca2 said:
Wczorajsza nocna akcja zakończona powodzeniem!

7 Low Ryderów i 2 Papaya x White Widow zostały wysadzone w 2 oddalonych od siebie miejscach (o taki wiecie....przysłowiowy rzut beretem tylko tak na serio tym beretem sie tam dorzuci;) ).

Widze Poti że masz też pestki z mojego crossu :p skąd je masz jesli można wiedzieć ?? jeśli chciałbyś jeszcze troche bij na pw na haszu lub tu pozdr. Wysek

C

Ca2

Kurde bodajże od selasiego ale nie dam sobie ręki uciąć bo ostatnio gubie dużo drobnych faktów.
Co do crossów to puściłem selasiemu kilka paczek na rozdanie i jak będzie info, że wszystko dotarło całe i zdrowe to będziecie mogli mu suszyć głowe o sionka ;)

cropper

Member
Witam :) nawet tych którzy nie darzą mnie sympatią przez moją "małą niewiedzę" :) dziś prawdopodobnie przejdę się na mojego głównego ochronno-scrogowego spota i wgram fotki :) może zaciekawią :) a to fotki moich lrków większości jeszcze pod ziemią :

Wysadze je w srode prawdopodobnie :) I jeszcze pytanie mam lepiej juz w kubeczkach je na słonko dać ? wtedy będą miały 100% dziennego słońca a w domu tak nie mają, czy lepiej trzymać jeszcze w domu do środy ? i w środę w glebęęęęę ?
Pozdrawiem :joint:

Last edited:

Ganja Smile

Active member
ja pamietam ze selasiemu poslalem jakies pestki moze zrobil z nich uzytek ;)) hehe

*************UPLOAD*******************

8239100_05060.JPG

8239100_05050.JPG

8239100_05030.JPG

8239100_04970.JPG

8239100_04960.JPG

8239100_05020.JPG

MUTANT!

8239100_04930.JPG

8239100_04890.JPG

8239100_04860.JPG

Last edited:
Witam wszystkich bardzo dawno tu nie zaglądałem ale widzę ze był to błąd hehe bo sporo sie dzieje. Ja tez mam pare ładnie wyrośniętych panienek ;p

Dokładniejsze foty zapodam później.
A teraz coś o moim ulubionym spocie ;p
Odmiany to ;
Maroc x wczesne
Nl
Es x wczesne
WR
Out Mix Za te sionka wielkie podziękowania dla Plantatora
i jeszcze kilka
PPP
DP x Mix wczesnych Te natomiast zakupiłem u Białego Misia (POLECAM)
Pozdrawiam

Ganja Smile

Active member
damian-w-s123 said:

Dokładniejsze foty zapodam później.
A teraz coś o moim ulubionym spocie ;p
Odmiany to ;
Maroc x wczesne
Nl
Es x wczesne
WR
Out Mix Za te sionka wielkie podziękowania dla Plantatora
i jeszcze kilka
PPP
DP x Mix wczesnych Te natomiast zakupiłem u Białego Misia (POLECAM)
Pozdrawiam

yyyy tam w tle daleko to tez ganje czy tylko jakies inne drzewka?

Nie w dali to jakieś tam drzewka ;p postaram sie zapodać lepszych fotek za dnia xd roślinki maja tak od 50 cm do 120 cm na tym spocie znajduje sie ich ok 55 i z tego 23 to żeńskie opisze jeszcze ten spot trochę lepiej gdzieś w oddzielnym temacie ale to jeszcze zobacze

Wrzucę jeszcze jedno fotkę maroca x wczesne żeńskiego który już ładnie kwitnie ;p

Last edited:

cropper

Member
Ja niestety nic z Lrkami nie zrobiłem dziś jutro je dam na słoneczko ! mam wielki żal dla siebie o to !!!!!!!!!!
ale byłem daleko daleko na moim spocie :) z jak go ktoś pamięta z forum DucePL :) myśle ze miło go wspominacie i oto fotki :) :

to fotki z Dziś możecie porównać z ostatniej wyprawy jak podrosły :) tak dołkadnie trenować można je dopiero będzie gdzieś za miesiąc :) Pozdro odemnie i od DucePL ! Szaczunek dla wszystkich z forum ! Peace
:joint:

C

Ca2

damian-w-s123: sypnij im jakiś nawóz do trawników bo już je ssie na (N)

Ganja Smile: to nie mutant... braki pierwiastków śladowych tak marszczą rośliny... miałem takiego White Russian x Afghani rok temu i po dorzuceniu nawozów wynormalniał.

Last edited:

Ganja Smile

Active member
hmmm ale wszystkie rosna w tej samej ziemi zmieszanej z gownem krowim kompostem i oprocz tego byla 2x nawozona i oprocz tego sypnalem im granulat azotowowapniowy :p

DuncanXX

Member
Witammm! Ja nareszcie znalazlem wolna chwile ,żeby wybrac sie na spoty ( jeden bo mnie deszczyk zlapal :bashhead: )ale i tak jestem zadowolony bo nic im nie brakuje :)

Ca2 ja mialem to samo w tym roku wlasnie na tym spocie z jednym WW , podlalem nawozem 2 razy przyjezdzam za tydzien i z takiej :

w taka :

A tu kolejne podopieczne , narazie nie pamietam nazw , bo nie jestem w stanie :joint: :bongsmi: zamiast przypominac sobie nazwy to wymyslam im imiona :bashhead:

Noname od kumpla , zapomnial co to za odmiana :spank:

Maroci : ( juz kwitna ) :jump:

A tego nie pamietam , ale zdrowiuśkieeee i wigor masakryczny :)

ma niecałe pół metra , a takie wielkie liście

Dziekuje za uwage. I jak wybiore sie na nastepnego spota to tez wrzuce foty , ale czuje , ze cos za predko tam nie bede :) :rasta:

Peace.

NiceGirl

Well-known member
Veteran
bida: dla mnie to wyglada na jeszcze dobre 2 tygodnie jak nie wiecej :D
Mialam ww pod 400w z nirwany i cielam po okolo 75 dniach FLO.
Wspomnienia:

:rasta:

A co do ostatniego postu bida w nasze nie pokoje !? Nie znamy opcji funkcji edit :D ?

Last edited: