ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
U mnie w ogrodzie się pyliii nieco ;D
2 gałązki dla pyłku Sour Diesel IBL i jeszcze dwie wybiorę jak Hawaiian Snow zacznie pylić.
Przy takim zapylaniu dużo strace na plonie?
Elo Elo Panowie i Panie (?) może są jakieś na składzie?? dawno mnie tu nie było mam nadzieje że w tej kwestii w końcu coś sie zmieniło. No i zaczęlismy nowy rok, nowy out się kroi, mam nadzieje że będzie mega w tym roku z outem powodzenia wam życzę , do "przeczytania" wkrótce
elo
@prosto, moze mam lekką paranojke ale w życiu bym nie przyprowadził takiej watachy na moja miejscówke Być może masz zaufanych ludzi ale ja bym nie ryzykował żeby później sie stresować i rozkminiać czy dotrwają wszystkie krzaki do harvestu. Ja juz sie raz przejechalem
A tak po za tym to ładne miałeś te krzaczory
Ja wziąłem sąsiada na spota i skurwiel mnie okradał nawet z liści. Dostał buta w jape przy całym towarzystwie... poniżyłem go jak tylko się dało i po wsze czasy będę nim gardził. Na spota można zabrać tylko dupeczkę lub zaufanych na tyle aby dać sobie za nich rękę upier...
bo to trzeba miec zaufanych wiem wiem i zaraz powie mi ktos ze nikomu nie mozna ufac, ale ja mam ludzi z ktorymi pale od zawsze, uprawiam i wogole.... znam ich od przedszkola jezeli ma ziomkow ktorych zna od lat i wie ze go nie wyruchaja to w czym problem, Prosto z mostu powiem ze out wyszedl ci poPROSTU zajebiscie
Witam szanowna brac, dla wszystkich co fotami zarzucaja K+, pikne planty !!
Divi: przestan narzekac bo w paranoje popadniesz, notuj bledy, wnioski a w przyszloscie wszystko bedzie lepiej
U mnie wszystko zbliza sie ku koncowi, za kilka dni mam zamiar sprobowac rippena, zobaczymy czy to cos daje oprocz chemicznego posmaku
azzzzzz pieknie ci to idzie!! zazdroszcze.. z mojej uprawy narazie nici..;( ale sie nei martwie bo lampa i wszystkie sprzety zostaly.. a od wrzesnia przeprowadzam sie z dziewczyna do krakowa wiec tam sie za to wezme hehe
Na poczatku z tych 2 roslin mialy byc klony ale potem plan sie zmienil i po 8\9 tygodniowym wegu wrzucilem na 12\12, i przy powierzchni 60x60 <cm> te dwie roslinki to za duzo... lampka to 200W Evirolite <duza swietlowka>
witam
Vortex(wwxSm)
mam pytnko kiedy ciąć vortexa 90% włoskow ma juz brazowych (,ile dojrzewaja nasionka bo zapylalem jedna galozke jej 19 grudnia i chce zeby byly 100% dojrzale)
A tu skunk1 (niestety moj blad jest bardzo widoczny , mam nauczke na kiolejny raz)
powiem wam ze pierwszy raz na indorku tak mi "walą" roślinki ze na cały domek sie rozchodzi ten zapaszek, wczesniej zawsze utrzymywał sie tylko w pokoju pozdrówka!