hehe Czicz, dzieki za mile slowa.cheech and bong said:no urban rzeczywiscie klasowo to wygląda wyobrazam sobie tylko zapach, zawsze powtarzam moim uczniom hehe "zioło outdoorowe zdrowe i kolorowe i w smaku wyborowe". Mozesz zostac raperem ale nie dilerem bo w tym kraju posądza cie chłopcy na ulicy ze dodajesz jakiegos gowna dlatego to takie fioletowe, pewnie drechy by powiedzialy - co za syf nasączany sama chemia hehehe. Ostatnio mnie to meczy coraz bardziej jak widze kolesi na roznych imprezach ktorzy za kazdym razem jak maja mocny stuff to mowia do mnie stary mam white widow a ja sie tylko smieje i potwierdzam ze na pewno to jest to. ogolnie wiedza u nas jest na poziomie przedszkola brak rozroznienia miedzy sativa a indica zupelny brak wiedzy o roslinie hehe niektorzy nie wiedza i nie zastanawiaja sie nawet nad tym skad to sie bierze. Moje zdanie jest takie ze jesli nie zna sie tej calej otoczki zwiazanej z uprawa, suszeniem itd to traci sie wiecej niz połowe przyjemnosci z obcowania z zielskiem.
AMEN
zielarz said:A w ogrodzie będzie rosło mi....
Witam-powoli zaczynam gromadzić pestony . W tym roku stawiam na sprawdzone outowe odmianki-mając na uwadze ostatni sezon w którym musiałem porzucić kilka pięknych roślin bo płec pokazały dopiero przed opadem śniegu (MxA,SRH,Cinn,KC33xMK) a inne znowu niemiłosiernie pleśniały(The Church.Himalaya)-tak pojebanych odmian jeszcze nie widziałem.
MxG tez porażka-wielkie piękne krzaki po 3m(wszystkie) ale w h...j póżne i tworzące gęsto malutkie bobki
Hooah heh ale jestes zajebany ziom heheZathir said:
...hmm to sie okaze ziom hehe dzis przełaczylem na flo ! Cheers urban...urban said:Od siebie dodam ze mozecie mowic co chcecie ale ja i tak bede uwazal ze najlepsze ziolo pod wzgledem smaku i zapachu wychodzi z outa i nic tego nie zmieni
Tak-MxA to Maroc X Afgan z Nirvany, SRH to Skunk Red Hair. A NLxM nie miałem ale brzmi fajnie,moze byc spoko.selasie said:Fajny zestaw..
No ja tez zamawiam nie dlugo Maroca i Easy Sative i Holand Hope bo to sa pewniaki..
MxA to chodzi Ci o Maroc X Afgan(nirvana)? co to jest SRH?? Ciekawy moze byc ten Nl x Maroc ,miales juz go...
Tez mialem maroc x afghani, w sezonie 06.selasie said:Fajny zestaw..
No ja tez zamawiam nie dlugo Maroca i Easy Sative i Holand Hope bo to sa pewniaki..
MxA to chodzi Ci o Maroc X Afgan(nirvana)? co to jest SRH?? Ciekawy moze byc ten Nl x Maroc ,miales juz go ,ktos mial??
A czy mial ktos na out K.C36 ,bo mam jescze kilka pestek ale nie wiem czy bedzie sens je wysiac..
Pozdrawiam..
Nie badz taki do przodu bo cie z tyłu zabraknie heheJames Bond said:urban said:Od siebie dodam ze mozecie mowic co chcecie ale ja i tak bede uwazal ze najlepsze ziolo pod wzgledem smaku i zapachu wychodzi z outa i nic tego nie zmieni
...hmm to sie okaze ziom hehe dzis przełaczylem na flo ! Cheers urban...
urban said:A co do reszty, czy HH to zupelnie dobry wybor to niewiem.
Ja mialem kiedys 3 krzaki niestety wszystkie 3 okazaly sie meskie wiec na swoim przykladzie nie moge powiedziec nic konkretnego, ale pamietam ze kilka osob z forum mialo HH i niebyli zbytnio zadowoleni...