What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

Zathir

Member
akap13, HC :bow: :bow: :bow: masakra panowie!
A tak btw jak ktos pamieta moja niemiłą przygode na One Love, dostałem 6 miesiecy w zawieszeniu na 3 lata, kuratora i opłate kosztów.
pozdrawiam :joint:

C

Ca2

Fajne kule na patyku ten kiwi skunk ;D
Zathir... co jaki czas kurator będzie zamulał Ci głowe? Jakieś ustalone wizyty czy będzie Cię odwiedzał na spontanie?

Zathir

Member
Co ile to jeszcze nie wiem, ale bedzie tak ze to ja bede sie z nim umawiac na spotkania, aby on mógl zrobic z tego notatke... taka praca dla policjantów którzy są za głupi aby im dac broń :asskick:

szok

Member
WAZNE: gdzie kupie taki płyn do kalibracji pH-metru elektronicznego bo potrzebuje na juz a zamawiajac gdzies w necie to potrwa troche. pytalem w zoologicznych to nie mieli.moze w jakiejs sieci zoologcznej sie ktos spotkal. a moze znajde to w jakiejs tam Castoramie czy innym OBI ? wie ktoś ?

castlevania

Member
POMOCY !!! panowie jaka moze byc przyczyna tego ze rosliny jakby wogle nie rosną po przesadzeniu do wiekszych doniczek?? jakby stoją w miejscu:( pozdro

kazuya20

Active member
przyczyna to stres mogłeś uszkodzić system korzeniowy ja zawsze robie tak ze jak wyciągnę krzak z donicy to nacinam 4 kreski wzdłuż i wtedy korzonki się ładnie przyjmują

G

Guest

Ile juz tak stoja w miejscu??
Jak nie dlugo to daj im troszke czasu az sie zaadoptuja, bedzie dobrze!:yes:max 2 tyg...

panowie i pani :) kolorujcie temacik najbardziej jak mozecie bo juz nie długo trzeba bedzie założyć "Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 08" niech sie ładnie zakończy jego żywot :D
peace

castlevania

Member
no tak około tygodnia niecałego moze zadnego wzrostu nie widze, ok sie zobaczy, na dniach bede miał stymulator kwitnienia Top Max moze wspomoze cos :)

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
pan_tralalinski said:
panowie i pani :) kolorujcie temacik najbardziej jak mozecie bo juz nie długo trzeba bedzie założyć "Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 08" niech sie ładnie zakończy jego żywot :D
peace

To sie zgadza, juz niedlugo. Jeden z najdluzszych threadow na Icmagu pojdzie w odstawke. Patrzac na rozwoj tego forum to przyszloroczny moze byc ze dwa razy wiekszy.:)))

A u mnie zbiory z boxa wlasnie zasloikowane. Idealnie na odrobine curingu przed sylwkiem.

4 domowe odmianki:

od Hot'a sensi skunk x sensi star, bardzo silna roslina, niewrazliwa na bledy w uprawie, zapach mocno benzynowy, wieczorowy stone, daje po czapce do zalegania, przewaga indiki, choc wysoko rosnie

tu skladniki mixu tez od Hot'a, skrzyzowane przeze mnie suddenly schroom z bubbleberry x buddah sister. Wyjatkowo kompaktowo rosnaca i silna roslina. Zapach troche orientalnej trociczki, mocna dezorientujaca czapka stoned. po curingu powinien sie wygladzic smak, chyba za wczesnie zebralem ja.

znowu od Hot'a C99 x [TBxWR]. Dla mnie troche trudna w uprawie, kiepsko rosla, wrazliwa na nawozy, maly zbior ale za to pyszna. Tez benzynowy zapach ale znacznie bardziej wyrafinowana niz ss x st. Klarowny high, satiwowy, bardzo fajny taki jaki lubie.

C99 F2 od gypsy nirvana collection. Bardzo C99, rosnie wiotka i wysoka. koniecznie trzeba podtrzymywac cienkie lodygi. piekne cieniutkie satiwowe liscie, natomiast szczyty grube i solidne. Zapach i smak landrynkowy bardzo slodki, wyjatkowy. No i high wysoki bardzo, swietne ziele.

W tej hodowli zapylilem po szczyciku wszystkim paniom meszczakiem C99F2, bardzo ciekawe jak wyjda krzyzowki. Choc obawiam sie sily kielkowania, w boxie tej jesieni bylo za goraco..

pozdr, kov

43v3r

New member
moher miales nie spac dzisiaj sprawdz poczte co przepraszam wszystkich ze uzywam tego miejsca natomiast musicie mnie zrozumiec :)