ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
akap13, HC masakra panowie!
A tak btw jak ktos pamieta moja niemiłą przygode na One Love, dostałem 6 miesiecy w zawieszeniu na 3 lata, kuratora i opłate kosztów.
pozdrawiam
Fajne kule na patyku ten kiwi skunk ;D
Zathir... co jaki czas kurator będzie zamulał Ci głowe? Jakieś ustalone wizyty czy będzie Cię odwiedzał na spontanie?
Co ile to jeszcze nie wiem, ale bedzie tak ze to ja bede sie z nim umawiac na spotkania, aby on mógl zrobic z tego notatke... taka praca dla policjantów którzy są za głupi aby im dac broń
WAZNE: gdzie kupie taki płyn do kalibracji pH-metru elektronicznego bo potrzebuje na juz a zamawiajac gdzies w necie to potrwa troche. pytalem w zoologicznych to nie mieli.moze w jakiejs sieci zoologcznej sie ktos spotkal. a moze znajde to w jakiejs tam Castoramie czy innym OBI ? wie ktoś ?
hej szok hemp.pl kup sobie ph 4 ph 7 i płyn do czyszczenia elektrod http://hemp.pl/produkty.php?kat=kat7649046570&p=14 z hempa w 2 dni dostaniesz a jak szukałem na mieście to tylko w dużych zoologicznych
przyczyna to stres mogłeś uszkodzić system korzeniowy ja zawsze robie tak ze jak wyciągnę krzak z donicy to nacinam 4 kreski wzdłuż i wtedy korzonki się ładnie przyjmują
panowie i pani kolorujcie temacik najbardziej jak mozecie bo juz nie długo trzeba bedzie założyć "Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 08" niech sie ładnie zakończy jego żywot
peace
panowie i pani kolorujcie temacik najbardziej jak mozecie bo juz nie długo trzeba bedzie założyć "Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 08" niech sie ładnie zakończy jego żywot
peace
To sie zgadza, juz niedlugo. Jeden z najdluzszych threadow na Icmagu pojdzie w odstawke. Patrzac na rozwoj tego forum to przyszloroczny moze byc ze dwa razy wiekszy.))
A u mnie zbiory z boxa wlasnie zasloikowane. Idealnie na odrobine curingu przed sylwkiem.
4 domowe odmianki:
od Hot'a sensi skunk x sensi star, bardzo silna roslina, niewrazliwa na bledy w uprawie, zapach mocno benzynowy, wieczorowy stone, daje po czapce do zalegania, przewaga indiki, choc wysoko rosnie
tu skladniki mixu tez od Hot'a, skrzyzowane przeze mnie suddenly schroom z bubbleberry x buddah sister. Wyjatkowo kompaktowo rosnaca i silna roslina. Zapach troche orientalnej trociczki, mocna dezorientujaca czapka stoned. po curingu powinien sie wygladzic smak, chyba za wczesnie zebralem ja.
znowu od Hot'a C99 x [TBxWR]. Dla mnie troche trudna w uprawie, kiepsko rosla, wrazliwa na nawozy, maly zbior ale za to pyszna. Tez benzynowy zapach ale znacznie bardziej wyrafinowana niz ss x st. Klarowny high, satiwowy, bardzo fajny taki jaki lubie.
C99 F2 od gypsy nirvana collection. Bardzo C99, rosnie wiotka i wysoka. koniecznie trzeba podtrzymywac cienkie lodygi. piekne cieniutkie satiwowe liscie, natomiast szczyty grube i solidne. Zapach i smak landrynkowy bardzo slodki, wyjatkowy. No i high wysoki bardzo, swietne ziele.
W tej hodowli zapylilem po szczyciku wszystkim paniom meszczakiem C99F2, bardzo ciekawe jak wyjda krzyzowki. Choc obawiam sie sily kielkowania, w boxie tej jesieni bylo za goraco..