What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

M

muciek

Grapefriut x Nev. Haze 5 tygodni od przełaczenia na 12/12 :)
17184IMG_2623-med.JPG

17184IMG_2624-med.JPG

17184IMG_2626-med.JPG

17184IMG_2627-med.JPG

hodowca85

Member
Panowie bardzo ładne indorki! Akap nieźle, to są geny róznych Dizli widze ;)
wow Muciek! ,ale kurcze super Ci to idzie! congrats !
Ten top na ostatnim zdieciu jak dorośnie będzie przezajebiście wielki!
pozdro! i powodzenia dalej Panowie !

p.s. ja tam sie cały czas ostatnio z haszykiem bawie ;)

mmmmm :yummy:

Last edited:
A

akap13

bogus super ladne te mikruski
wilku popstrykam na dniach
vader przygotuj spory grow room, glownie wysoki, albo wybierz cos latwiejszego i krocej kwitnacego, mozesz zalowac tej decyzji gf x zamal, kumple beda juz po harvescie a ty w polowie, niech minie ta nierozsadna podjarka
muciek ale wysokie te suki
jebane posty, nabijam, nabijam i wciaz malo, (edit kov) wolalbys zeby admin tego sobie nie przetlumaczyl...
pzdr

Last edited by a moderator:

Ganja Smile

Active member
Dobra Jutro wysylam paczki :D:D:D OS zamkniety nie bede zasuwal dla kogos na poczte bo mu sie zapomnialo wiec Ci co wiedza o co kaman to niech oczekuja paczek swiatecznych :D:D hehehe

pozdro!!!

VADER

Member
Dosc wysoki bedzie. Chcialem Cinnamona ale skonczyly sie 4x pack. Wiec wybralem Grapefruitx Zamal, moze nie bede zalowal :( Mam nadzieje ,ze high mi sie odwdzieczy. Co robic zeby byl jak najmniejszy? FIM'owac i krotki weg lub w ogole nie robic?

Last edited:
G

gelowas

Ganja Smile, dziala ze Shrooma, masakrycznie wyglada. :)
Vader, trzymam kciuki za tego Zamala, chyba jeszcze nikt w pl nie odwazyl sie na min 14tyg flo :)

VADER

Member
Dzieki gelowas :) Na dniach ruszam. Troche wysoka poprzeczka, bo to moj drugi indoor. Pierwszy (ICE- Nirvana) nie obyl sie bez problemow ale generalnie sobie radzilem (nie liczac nawozenia :p). Pozyjemy Zobaczymy :D

G

Guest

:wave:
Pokolorujmy troche strone!:D
A w ogrodzie rosnie mi:

Bazylia pospolita:

Melisa lekarska:

Oraz erdbeer/eskunkxapollo11:

:pozdrawiam!

eddy

Member
K***a,dzisiaj wracam do domu a tu sie swietlowy nie swieca,patrze na zegarek nie dziala,k***a se mysle cos c*******o sie stalo,sprawdzam korki korek w******o,wymieniłem korek,wlaczam,jedna siwetlowa sie nie swieci,musialo gdzies byc przepiecie i zrobilo sie spiecie ,jak myslicie da rade ja jakos uratowac,bo k***a nowa swietlowa i wogole 2400 lmn mniej ja p******e ,ale sie w*******m jestem teraz zdesperowany,nawet nie mam teraz kasy zeby dokupic jedna szmire, a jesli nawet bym mial money to nie bedzie mi sie oplacalo kupowac jednej szt z neta koszt przesyłki mada faka jeszcze dojdzie ,co poradzic mozecie
help!

capta

Member
zobacz moze przy kontakcie cos sie odłaczyło, mnie to ostanio spotkało i zrobilo mi sie gorąco przyznam :D

A

akap13

albo na zegarze sie popieprzylo, sprawdz baterie jesli elektroniczny albo zabki jesli analogowy
powodzenia

eddy

Member
niestety panowie wkrecilem zarowe gdzie indziej i tez nie trybi pewnie sie spalila, ja j**e
nowa zarowa i do w*******a

G

Guest

do sklepu po żarówkę, 9 zł
Chyba nie mieszkasz na takim zadupiu żeby, żeby aż z neta trzeba było ściągać żarówki

asdf

Member
o nie o nie co to teraz bedzie??
radze zalozyc nowy temat w ktorym to bedziemy dawac ci rady co zrobic kiedy spali sie zarowkaaaaa

eddy

Member
dobra mniejsza oto ,Escobar smakowicie wyglada ta twoja White Rhino,od ktorego breedera?
Uprawiał ktos cos z nasion W.O.S (world of seeds) ostatnio widzialem je w ofercie u Adasia ,wie ktos cos o tym.Bo ja pierwszy raz widze takie seedy

Last edited:
G

Guest

eddy said:
K***a,dzisiaj wracam do domu a tu sie swietlowy nie swieca,patrze na zegarek nie dziala,k***a se mysle cos c*******o sie stalo,sprawdzam korki korek w******o,wymieniłem korek,wlaczam,jedna siwetlowa sie nie swieci,musialo gdzies byc przepiecie i zrobilo sie spiecie ,jak myslicie da rade ja jakos uratowac,bo k***a nowa swietlowa i wogole 2400 lmn mniej ja p******e ,ale sie w*******m jestem teraz zdesperowany,nawet nie mam teraz kasy zeby dokupic jedna szmire, a jesli nawet bym mial money to nie bedzie mi sie oplacalo kupowac jednej szt z neta koszt przesyłki mada faka jeszcze dojdzie ,co poradzic mozecie
help!
u mojego kumpla kable byly poskrecane od przedluzacza i wywalalo korki
moze to cos pomoze

A

akap13

Serwus Grupa!

kiwi skunk

kiwi skunk 2

kiwi skunk 3

c99 x sage

dizel feno numero uno

to samo

dizel feno numero duo

to samo

to samo

Rosliny bylo mocno podkurwiane, 2 razy zmienialy miejsce kwitnienia, w tym raz na taka klite, ze sam nie wierze, ze daly rade. Kurwa jakie to czlowiek ma pomysly, no ale dostalem nauczke. Na nastepny grow mam uszykowane cheese od big buddhy, white rusian x afghan , big bang fem od gh, ww by bogusik i cos jeszcze sie znajdzie. Aha fotek z czyms dla porownanie nie zrobilem bo mam mala kontuzje, fotki ostateczne beda na bank z czyms dla porownania.
pozdrawiam i powodzenia

Latest posts

Latest posts