What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

castlevania

Member
dzis maleństwa poszły do wiekszych donic, chyba mam 6 dam na 8 roslin ktore miałem, a miejsca w boxie na 5 wiec jedna zostanie w małym kubeczku ;), stymulator kwitnienia Top Max tez juz do mnie jedzie :) sie zobaczy jak to działa:) pozdro ładne fotki dajecie panowie :headbange

12071211-med.JPG

castlevania

Member
zdjecie robione zaraz po przesadzeniu wiec oklapły a co do lisci na dole pousychanych to u mnie norma w indorku, mysle ze bedzie dobrze ;) oby pozdro

Yarcio

Member
@HC
Ale plancik! W jakim boksie Ty to trzymasz? To jest po prostu ogromny krzak!
@Ganja Smile
Super krzun z tego BBxAfghani. A co to za odmiana "Schroom" czy tez "Schroomik"? Jakas niekomercyjna chyba?

HC grapefruit x blueberry wrzuc do co w ogrodz... To jaranko musi byc kosmiczne :D

Wszystkich zainteresowanych zapraszam do galeri HC :joint:

Pozdro6oo
Rd

Last edited:
S

sweet-dreams

Yarcio schromik opisywany tutaj to kross dwoch odmian schrom x Buddahs Sister zrobiony przez... :) mysle ze wiadomo ;)
oryginalny schrom jest niestety pozyskiwany tylko z klonow od jednego pana ktory sie zwie schroomy420 :) z tego co sie dowiedzialem powstal w wyniku skrzyzowania ze soba dwoch wysmienityh genow colombian gold i romulan mysle ze choc troche rozjasnilem :)

p.s

kiedys mialem okazje zamienic kilka slow na czacie wlasnie z tworcatej odmiany zapytany czy mozna gdzies dostac ta jego odmianke :) zostalem szybko doprowadzony do pionu i uswiadomiony ZE TA ODMIANA NIE JEST KOMERCYJNA :)

Last edited:

eddy

Member
testing icmag z psp dziala teraz moge byc zawsze z IC Hehe , niestety najlepsze odmiany sa z klonow :{ arosliniaki macie panowie wyjebane

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam, piekne kwiaty panowie ~!

Ja mam na razie tylko dwa malenstwa, feminizowane Power Kush i Hash Planta, pamiatka z Hiszpani, przeznaczone beda na matki !!

power kush

hash plant

Marijuana is evEryWhErE !!

bogusik2

Member
Akap brak mi slow... przejebiste topy :D pisz zaraz jakie to odmianki i wiecej fotek ;D
Żadko sie widuje takie potwory hehe :) to jak isc do muzeum narodowego i spotkać Paris Hilton :) tyle ze ona sie nie umywa biacz do tych slicznych dziewic :D K+
Donica z klonikami ścieta ;) ...cos mozna upriawiac i pod energooszczednmi swietlóweczkami :D Jak sa duze lampy i wielkie rosliny to jednak łatwiej zrobic im dobrze i trudniej je zabic/spowolnic :) Chyle czoła ludziom którzy uprawiaja w mikroboxach :) to jest dopiero wyzwanie hehe pzdr

12128donica_c_1_.JPG

12128donica_c_2_.JPG

12128donica_c_3_.JPG

12128donica_c_5_.JPG

12128donica_cflc.JPG

12128donica_cflc_2_.JPG

bogusik2

Member
Hehe ta najwższa chyba to tylko Cindy :) zakładałem same GF i mozliwosc ze gdzies sie trafil C99 klonik jednak.. no i to jest jedyna pewna opcja hehe :)
Grapefruit jest super na SoG, SCrog czy co sobie tylko wymyslicie :p
No i jak fajnie kopie hehe :) pzdr

Wilk

Member
@akap, jestem pod wielkim wrażeniem :yoinks: Te topy są ogromne :respect: popstrykaj jakieś foty z butelką albo puszką dla porównania :D
bogus, bardzo ładnie się prezentują :yummy: widzisz teraz jakąś większą różnice w palonku z pod świetlówek? chodzi mi np. o wygląd, zapach i moc :D
Pare topicków EMxHHxNL :joint:

Pozdro wilk :joint:

VADER

Member
Akap ... zatkalo mnie :) Co sadzicie o Grapefruit x Zamal? Oprocz tego ,ze dlugo kwitnie:p Mial ktos?

Last edited:

Latest posts

Latest posts