What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

ssynekk

Well-known member
Veteran
siema!! Shaman Trip miales wrzucic moje fotki ja zaraz zobacze czy upload dziala ale jak narazie to dalej nie dzialal

bogusik2

Member
Mozecie korzystać tymczasowo z imageshack.us albo zdjecia.haszysz.com..
Jak dla mnie cała dyskusja jest zbedna :) ja juz nic o kobietach w growingu mowic nie bede bo co wam do mojej rodzicielki hyhyhy (lol ona tez tu zaglada i nawet kojarzy was z nicka i imienia xD) (...) Jakos nie zanosi sie zeby wylało nam fotkami w tym temacie bez uploadu :) wiec moze niezobowiązujaco powrocimy do lolkowania? :)
Wilku ja tez kocham takie wynalazki :D Wczoraj kreciłem z kifu małe loleczki hehe
Dyskretne i kopliwe :D ale najpierw... :)
E: nie wiem czemu nie widac miniaturek.. nadal mozna klinkac i przejsc na strone z fotka wiec najedźcie myszka pod tekst :) pzdr

Last edited:

Ganja Smile

Active member
Hieeeeyaaa!!! :wave:

Widze ze wam wszystko ladnie idzie do przodu :D :D
u mnie też jest spoko chetnie bym wam zalaczyl jakies fotki niestety nie moge ;/ napisalem do Gypsy'iego moze on mi pomoze.

Pozdro zieloni górą!!!!

GReen dreAM

Well-known member
Veteran
Witam

Ja tez mam problem z fotkami ostatnio, a tak apropo kobiet i growingu to moim marzeniem jest poznac osobe ktora by dzielila ze mna to samo HOBBY, a tak wogole to jeden z najlepszych OUTdorow jakie palilem bylo wlasnie spod kobiecej reki, jakies 6 lat temu, ale ta pani byla mocno starsza ode mnie no i slad po niej zaginol kiedy pieski wyweszyly........to bylo piekne

http://pl.youtube.com/watch?v=BXHfkXds0E0

Pozdro dla calej szalonej ekipy ludzi z pasja !

G

Guest

ssynekk said:
siema!! Shaman Trip miales wrzucic moje fotki ja zaraz zobacze czy upload dziala ale jak narazie to dalej nie dzialal

No niestety u mnie to samo :spank:

E: A ten filmik jest zajebisty, ladnie odwzorowuje trud naszej pracy.

Last edited:

bialy_mis

Member
Bogusik2, te lolki bardzo smakowicie wyglądają. Nie mogę się doczekać aż spróbuję tego "czarnego skurwysyna". Wszystkie dupy moje mówisz :D:D

Chłopcy, piękne roślinki! Niedługo pochwalę się swoimi :D:D

G

Guest

Byle do wiosny...
Nie wiem jak Wy... ja już się doczekać nie mogę...

Last edited:

baku

Member
witam wszystkich wyjadaczy :wave:

taaa nie ma to jak wspomnienia więc i ja zapodam jakieś foty :rasta:

Dutch Passion - Hollands Hope

nie było mnie tu zaledwie z dwa miechy a wy tak zapieprzacie że trudno z czytaniem nadążyć ;)

pozdrófka :joint:

G

Guest

baku said:
witam wszystkich wyjadaczy :wave:

taaa nie ma to jak wspomnienia więc i ja zapodam jakieś foty :rasta:

Dutch Passion - Hollands Hope

nie było mnie tu zaledwie z dwa miechy a wy tak zapieprzacie że trudno z czytaniem nadążyć ;)

pozdrófka :joint:

Przepiekne! :respect:

HOT CARGO

The Best Is Yet To Come
Veteran
no koledzy photo upload jusz dziala,hehe
gdzie photki? hehe

tu daje pare odemnie

head seeds g33

664IMG_5411-med.jpg

wysuszone sweet blue. sativove ,jedne pheno bylo super slodkie jak blueberry ,jeszcze rosnie,ale te to jak hazy ze skunkiem

664IMG_5404-med.jpg

664IMG_5396-med.jpg

i na koniec super wielka T haze x skunk1 od Sam_Skunkman.bedzie ciekawa trawka z tego co widac.

664IMG_5392-med.jpg

664IMG_5372-med.jpg

peace

Latest posts

Latest posts