ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Mozecie korzystać tymczasowo z imageshack.us albo zdjecia.haszysz.com..
Jak dla mnie cała dyskusja jest zbedna ja juz nic o kobietach w growingu mowic nie bede bo co wam do mojej rodzicielki hyhyhy (lol ona tez tu zaglada i nawet kojarzy was z nicka i imienia xD) (...) Jakos nie zanosi sie zeby wylało nam fotkami w tym temacie bez uploadu wiec moze niezobowiązujaco powrocimy do lolkowania?
Wilku ja tez kocham takie wynalazki Wczoraj kreciłem z kifu małe loleczki hehe
Dyskretne i kopliwe ale najpierw...
E: nie wiem czemu nie widac miniaturek.. nadal mozna klinkac i przejsc na strone z fotka wiec najedźcie myszka pod tekst pzdr
Widze ze wam wszystko ladnie idzie do przodu
u mnie też jest spoko chetnie bym wam zalaczyl jakies fotki niestety nie moge ;/ napisalem do Gypsy'iego moze on mi pomoze.
Ja tez mam problem z fotkami ostatnio, a tak apropo kobiet i growingu to moim marzeniem jest poznac osobe ktora by dzielila ze mna to samo HOBBY, a tak wogole to jeden z najlepszych OUTdorow jakie palilem bylo wlasnie spod kobiecej reki, jakies 6 lat temu, ale ta pani byla mocno starsza ode mnie no i slad po niej zaginol kiedy pieski wyweszyly........to bylo piekne