What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

bogusik2

Member
Cpt. BB chodziło o curring?
Ja susze ziolko i albo 2 tygodnie w słoiku i do zamrażalnika, albo od razu po wysuszeniu do zamrazalnika.. Po słoikowaniu bedzie bardziej kruche a od razu wsadzone bardziej zbite.. oczywiscie jezeli sie wie JAK :)
Swiderro z haszysza wg mnie najlepiej opanował ma metode.. topki zalatujące swoim czystym aromatem i taki powiew zimna przy wachaniu i potem w płucach przy paleniu..
Konsystencja kruchego, pulchnego kamyczka :) ..cos pieknego :)
Trzeba w tym celu troche zgniesc ziolko przed wlozeniem do zamrazarki..
Trzymac mozna latami :) u mnie w praktyce jest dopuki nie wyjdzie hehe :)
P.S. Nice Girl nabij troche postów na zagranicznych forach np "dude that plant is awsome"... "good work keep it up"... "nicee " hehe
50 postów rozdziewicza skrzyneczke IC :) (a ja popędliwy juz wczoraj PM wysłalem hehehe) pzdr

mck43089.jpg

iTm42969.jpg

Last edited:
G

Guest

Tak Bogus, chodzilo mi o Curring.

Pisales tam o tym, ze zapach zimna i trafki...

Ja obadalem ze trawka na mroznym powietrzu duzo ladniej i intensywniej pachnie.

Jezeli ten curring jak piszecie jest w stanie w znacznym stopniu polepszyc moc, zapach i smak to spoko :)

Najgorzej, ze u mnie tolk jeszcze nigdy nie mial przyjemnoosci by byc poddawanym curringowi.

Mam w domu naczynia prozniowe i zamrazarke, czyli wszystko :)

Pzdr

C

Ca2

Hahaha boguś szuka żony ;D jak nie wypaliła agna na forum maria to na IC NiceGirl wyrywa na PMy ;D hihihihihi
Hairy bitchezzz ;D
Właścicielki tych łoniaków nie pamiętam
dscf6957oj9.jpg

hairy pussy of bubbleberry x afghani
dscf7609dd1.jpg

hairy pussy of cindy 99 (that's nasty bitch!)
dscf7926jt4.jpg

Kapitanie wielki szczyt: wg. praw fizyki nic nie powinno pachnąć w mroźnym powietrzu intensywniej. Właśnie w ciepłym powietrzu cząsteczki zpachów rozprzestrzeniają się w znacznie szybszym czasie. Ja jedynie zauważyłem, że suche na pieprz jebie ostro a po zwilżeniu dostaje delikatnej nutki. Kumpel zwilżał mojego Jack Horror'a, żeby po nabiciu lufy nie jebało w całym pokoju ;D ale i tak mama mu to wywąchała ;D

Last edited:

bogusik2

Member
Tak tak Kapianie masz racje wiem ocb :) ja opisałem ten zapach z zimnem zaraz po wyjęciu :) Jak sie go normalnie potrzyma w samarce to masz racje ze zajebiscie pachnie, smakuje.. sym biały i leciutki jak mix chmurki i pianki z białek :)
Poti fajne cipeczki :D a mnie włochaczem nie nazywaj! dobrze wiesz ze to not true :)
Heh agna wypala tylko na krotka mete, ale kto nie sie oprze urokowi growerki :)
Nice Girl jak msz ponad 30 to i tak warto sie poznac :) wymenic doswiadczenia itp.. :> (kobiet sie o wiek nie pyta wiec tak tepo zczepilem temacik hyhyhyhy... rozwin z łaski swojej ;)) pzdr

Last edited:
G

Guest

Ciekawe z jakiej czesci Polski pochodzi nasza nowa kolezanka... ?

Ile ma lat ?

Czy jest ladna i roztropna ?

hehe...

C

Ca2

Hahah 4 lata edukowałem się w 20stoosobowej męskiej klasie i sytuacja na forum normalnie jak z tamtych czasów:D na nasz rocznik przypało 7 dziewczyn (na ok 11 klas) a każda odwiedzająca szkołę (w odwiedziny do faceta rzecz jasna) odrazu wzbudzała szok na korytarzach ;D lub śmiechy ;) ale to już zależne od genetyki okazu ;D

bogusik2

Member
Znajdź inna kobiete-growera to nobla dostaniesz hehe :) to jak szukanie perełki w wywrotce kawioru :p ...apropo hehe poprobowalem sie zaprzyjaźnic z nowo zapoznanymi technikami macro :) ale coz.. jeszcze nie za dobrze wychoodzi hehe pzdr

jII54772.jpg

xdd54907.jpg

HL254943.jpg

AaQ54965.jpg

7nu54995.jpg

G

Guest

Bogus jak strzelasz takie duze fajne foty? Ile MegaPixeli i jaki zoom masz w aparacie ??

Spoko foty, sam bym postrzelal.

Pzdr

bogusik2

Member
Dzieki panie Kapitanie :p uzywam Nikona Coolpix 4600
Zoom Nikkor 5.7-17.1mm 1:2.9-4.9
nie znam sie na tym hehe kombinuje i kombinuje - po ponad roku kombinowania i prawie 7 tys. fotek juz czasem sie udaje coś ładnego uchwycić :) pzdr

Eh557068.jpg

V

vod

Widzę, że pojawienie się kobiety na forum bardzo was podekscytowało :)
Nie ważne, czy ładna i roztropna. Ważne, że ma ładnego avatara :D
Ja tam w ril lajf znam tylko byłe i przyszłe growerki.
W każdym razie powitać wypada.
I mieć nadzieję, że się nie przestraszy takiego zainteresowania, jakie wzbudza.
Pozdro NiceGirl i wy boys he he.

bogusik2

Member
Nie nie mam nic hehe :) mysle nad nowym sprzetem wogole wiec tego nie bede ulepszał.. A to nieostre bo bawie sie z zakrywaniem obiektywu :) Zostaje tylko mała szparka przez ktora robie zoom i cyk :) Podobno miała byc lepsze ostrosc, ale musze nad tym popracowac ;)
Sciolem ta donice kloników a tu upload n9e działa.. FAk :D
Vod a ty sie nie odzywaj ^_^ my tu w polsce siedzimy i biede klepiemy hehe
Trzebaby jechac do holandii zeby jakas poznac :) a jak skoro niecierpie niemieckiego?
tym barziej nie podołam flamandzkiemu hehe :)
Na razie macie tyle... hehehe z tego beda pyszne lizako simpelki ^_^ pzdr

ssynekk

Well-known member
Veteran
out 2007.... straty...
15x skunk#1, 15x early skunk, 10x top44, 10x ak48, 10x swissmiss, 5x the church fem, 5x himalaya gold, 4x maroc, 20p#1 f2,1x nl x ice fem, 2x ww f2, 2x em x hh, 200x maroc x purple star, 200x purple power x purple star, 50xpurple star f2
poraszka :D

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
Awaryjne ostatnio sie zrobilo forum zauwazylem...wczoraj pisalem posta z komorki to chyba ze 3 razy mi sie wykasowalo :bashhead:

Wiec oto pisany na kompie(i nareszcie widze co pisze!!!) krotki opis mojego ogrodka :

Rosliny byly sadzone w 2-tygodniowych odstepach,1 siew nie poszedl fajnie chyba przez temperature:wysiewalem:4 skunk special,3 x blubonic,10 ak47,13 l.u.i. i bagseed,piec roslin przezylo.lui od legends to gowno z marmolada,pestki jak mak male i zeschniete,wiekrzosc w sledztwie okazala sie pusta(na nastepny biore od sol).
Roslinki najpierw bylo rosly w canna seed mix,przy 2 siewie(2 tygodnie po pierwszym : 8 x satori,9 x ak47) zastosowalem dodatek perlitu co przyspieszylo rozwoj korzeni na samym poczatku.
1 siew byl na wegu ok 5 tygodni,2 odpowiednio 3.
Wszystkie rosliny trenowane sa lst od samego poczatku i zajebiscie musze nieskromnie przyznac mi poszlo jak na 1 raz.
Trzymam je w mixie pomyslu hot cargo z moimi malymi modyfikacjami,jako wsparcie dostaja nawozy hesi soil w odpowiedniej dawce co bardzo dobrze na nie wplywa a na kwitnienie mam jeszcze topmaxa ktorego dostalem jako gratis w growshopie.wszystko jade full organic.

rosliny sa teraz w 10 dniu flow,wszystkie to samice :

8 x ak47
2 x skunk special
1 x uk bagseed
5 x satori

Oba skunki,2 akacze i bagseed sa z 1 siewu.reszta mlodsza o 2 tygodnie ale roznice w wyskokosci sa niewielkie(moze10,15cm max mysle),pokombinuje nad tym w weekend,w sobote 5 roslin do ucznia idzie to mi sie poluzujew szafie i wyrownam ladnie wszystko bo teraz to dzungla...16 plantow i kazda po 7-12 stozkow,sa w miare wypoziomowane.
Teraz troche o warunkach:
szafa uzywana za 35funa z odzysku,poglebiona przy czym bylo od cholery roboty ale sie ostatecznie oplacilo. Wymiary to 120 x 80 x 160 wysokosci.
wszystko szczelne na maxa,zero przeswitow,przewiewow itd. Na podlodze czarna folia a na scianach mylar ktory jest super i wcale sie nie drze,serio jest bardzo wytrzymaly i super odbija jak jest oryginalny.
Lampa to 400w grolux z braku philipsa w ktorego sie zaopatrze jak zajade na Polskie ziemie.
Kupilem tez zestaw wentyl + filtr 125mm ktory i jest w miare cichy i w miare skuteczny ale jeszcze topow nie ma a ja mieszkam z zielonymi w temacie...bedzie zabawnie,juz sobie obczailem za 150 funa ozon factory i moge jeszcze jeden carbon na wylot dac.wlot i wylot sa pionowo wiec moge zaaranzowac jako tube audio...lol

postaram sie o jakies foto niebawem to Wam pokaze moj skarbiec :rasta:

Pozdrawiam,keep it green!!!! ;)

peace