What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Co w ogrodzie rosnie Ci ??? 07

G

Guest

:wave:
Witamy witam Nicegirl!:D huh kobieta na forum! aaaaaaa !!! Super...
Nestety cos sie pier...ostatnio z upem trzeba poczekac, albo wrzuc na jakis inny serv i zlinkuj tu...

A zeby nie bylo tak smutno...chodz i tak troszke bedzie...wspomnienia z out 07... :wave:

Pozdrawiam!

NiceGirl

Well-known member
Veteran
w sumie nic ciekawego :p
Jestem juz po moim pierwszym harvescie
WhiteWidow 400W weg/flo 5/9. Teraz mala przerwa do outdoora i do nowego growrooma w nowym domu , a poki co zostawilam parapetowke SHAMAN i Cinammon, zagapilam sie troszke z kielkowanie i stracilam 2xbogusik openseed , orange bud dp, hash plant :(((

Lece na malego buszka
:rasta:
Albo buteleczka z WW :p

Last edited:

bogusik2

Member
Buteleczka z WW? :D hehehehe chyle czola i sie przylanczam (chociaz i tak juz sie czuje jak dżin zamkniety w takiej butelce) :)
Nareszcie bede mogl pisac Panie i Panowie :D.. chociaz nie.. "Pani i Panowie" :D hehe
Ładne topeczki, Nice Girl hehe :) musisz byc naprawde nice :) pzdr

Oxj68371.jpg

4uI68390.jpg

0rQ68255.jpg

Ipq68441.jpg

Last edited:

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Buteleczka z WW i do roboty :p
Nie jest to taki wymiatacz jak z ulic amsterdamu , ach te wspomnienia.
Hotel-mapka google-najblizszy coffeshop 20metrow-11e gram-, nie wiesz o co chodzi juz, chce ci sie pic , i dostajesz pompe na puszke coli 4e, dochodzac do tego po godzinie :D
Ok nie nabijam postow spadam.

PS: Szkoda ze moje ww nie wygladala jak te twoje bogusik. Coz trzeba praktykowac dalej.

Calusy chlopcy

Curring w zamrazalniku - POLECAM !!

Last edited:

bogusik2

Member
A na dwa sie zalapie? :) hehe
Uprawa to praca z kobietami :D wiec jak w życiu trzeba nabrac praktyki, kilka razy sobie łape oparzyć
(no no i to dosłownie hyhy jak sie nie ma piwa do gaszenia HPSa)
i dalej juz role gra tylko czas i miłosc do roslinek ^_^
No i dobra genetyka :D hehe z kopciuszka mozesz zrobic krolewne ale z chodaka pantofelka juz nieda rady :D xD
P.S. ja tez tylko taki stosuje curring :) wiec sie dolanczam hehe pzdr

Last edited:

NiceGirl

Well-known member
Veteran
Powiem tyle ze suszylam poltora tygodnia a potem dalam na 3 tygodnie do zamrazalki w sloiczku malym. Porownujac z curringiem normalnym w tym czasie to z zamrazalki ziolo bylo inne, jasniejsze, lepiej pachnialo no i smak o wiele lepszy ;]

Piekne fotki bogusik i te twoje Cpt.BigBud planty achhh :D

G

gelowas

NiceGirl, masz juz plany na weekend? Moze wyskoczymy na male piwko? ;-) arrrr

Musze kiedys wyprobowac sposobu z zamrazarka, jest opcja, ze pomoze to uniknac nieprzyjemnych nalotow na suszu, ktore zawsze mi sie przytrafiaja. :(

H9tric, no Leszek nie jest zly, mowia, ze ma TEN zapach hyhy, ale puszkowany? pfuj

eddy

Member
@NiceGirl witam cie :respect: fajnie że są kobiety które też się tym zajmuja :headbange ,a tak ogolnie to wybieram miedzy white rhino a ak 48 cos mnie ciagnie do tego ak :D heh uprawiał ktoś? :joint:

castlevania

Member
Eddy ja miałem na outdorku 2006 Ak48 i w boxie potem po outcie:) polecam jak najbardziej zajebiste zioło, dobre pierdolniecie i zbite topy!

wspomnień czas:) pozdro

12071DSC01832-med.JPG

G

Guest

castlevania said:
Eddy ja miałem na outdorku 2006 Ak48 i w boxie potem po outcie:) polecam jak najbardziej zajebiste zioło, dobre pierdolniecie i zbite topy!

wspomnień czas:) pozdro

12071DSC01832-med.JPG

oo..! ja chce posadzic ak48 na oucie. I jak sie sprawilo (kiedy doszlo?, moc, smak itp..)?

S

sweet-dreams

ak48 z tego co wiem dochodzi w naszym klimacie :) choc dla mnie to typ dilerskiego dziadostwa :p nielepiej jakiegos vortexa :D

p.s jedzie ktos na winter reggae ?

pozdo

sweet-dreams

cheech and bong

Active member
ak 48 polecam bardzo
mialem okazje zapalic zobaczyc powąchać i zapalić ak 48 od LEPTOSOMY i powiem wam ze wspaniale to to bylo zarowno pod wzgledem highu wygladu i zapachu. listonosz jak mi koperte przyniosl to dziwnie sie patrzyl tak to walilo a bylo calkiem niezle zapakowane
tak w ogole czy pan lepto zyje jeszcze jesli tak to pozdrawiam
panowie prawda jest taka z teraz ciezko kupic jakas odmiane ktora byla by nieciekawa

Witam rodakow!
Po oucie juz duzo jointow spalone hehe. A jeszcze wiecej przedemna :)

NiceGirl witamy na pokladzie, teraz ciazy na Tobie presja chyba jedynej kobiety na forum hehe, teraz musisz pokazac co tam w ogrodzie rosnie Ci :)

Bogus, zabojcze makra...

Cpt.BigBud, cos cudownego Ci tam wyroslo, piekna roslina, respect :rasta:

Cos nie chca mi sie uploadowac foty... Ale powspominac zawsze mozna hehe

Leptosoma

sɔıʇǝuǝ⅁ ʞuoW
ICMag Donor
Veteran
elo cheech,thx za pozdro.jakos doczolgam te 50 postow i podepne net na czasie odezwe sie:)net mam przez mobile to sie specjalnie nie udzielam ale czytam caly czas.

Wiec,w ogrodku rosnie mi teraz:
2 x skunk special(1 wysiew.jeden dostal po dupie jak byl mamy i rozwinol sie minimalnie mniejszy ale geny kozak.
1 x uk bagseed(1 wysiew.od hindusa,roslina na dniach idzie do mojego ucznia hehe nie jest to szczyt osiagniec genetyki ale sami zobaczycie jak znajde kompa bezpiecznego.

Last edited: