ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Witamy witam Nicegirl! huh kobieta na forum! aaaaaaa !!! Super...
Nestety cos sie pier...ostatnio z upem trzeba poczekac, albo wrzuc na jakis inny serv i zlinkuj tu...
A zeby nie bylo tak smutno...chodz i tak troszke bedzie...wspomnienia z out 07...
w sumie nic ciekawego
Jestem juz po moim pierwszym harvescie
WhiteWidow 400W weg/flo 5/9. Teraz mala przerwa do outdoora i do nowego growrooma w nowym domu , a poki co zostawilam parapetowke SHAMAN i Cinammon, zagapilam sie troszke z kielkowanie i stracilam 2xbogusik openseed , orange bud dp, hash plant ((
Buteleczka z WW? hehehehe chyle czola i sie przylanczam (chociaz i tak juz sie czuje jak dżin zamkniety w takiej butelce)
Nareszcie bede mogl pisac Panie i Panowie .. chociaz nie.. "Pani i Panowie" hehe
Ładne topeczki, Nice Girl hehe musisz byc naprawde nice pzdr
Buteleczka z WW i do roboty
Nie jest to taki wymiatacz jak z ulic amsterdamu , ach te wspomnienia.
Hotel-mapka google-najblizszy coffeshop 20metrow-11e gram-, nie wiesz o co chodzi juz, chce ci sie pic , i dostajesz pompe na puszke coli 4e, dochodzac do tego po godzinie
Ok nie nabijam postow spadam.
PS: Szkoda ze moje ww nie wygladala jak te twoje bogusik. Coz trzeba praktykowac dalej.
A na dwa sie zalapie? hehe
Uprawa to praca z kobietami wiec jak w życiu trzeba nabrac praktyki, kilka razy sobie łape oparzyć
(no no i to dosłownie hyhy jak sie nie ma piwa do gaszenia HPSa)
i dalej juz role gra tylko czas i miłosc do roslinek ^_^
No i dobra genetyka hehe z kopciuszka mozesz zrobic krolewne ale z chodaka pantofelka juz nieda rady xD
P.S. ja tez tylko taki stosuje curring wiec sie dolanczam hehe pzdr
Powiem tyle ze suszylam poltora tygodnia a potem dalam na 3 tygodnie do zamrazalki w sloiczku malym. Porownujac z curringiem normalnym w tym czasie to z zamrazalki ziolo bylo inne, jasniejsze, lepiej pachnialo no i smak o wiele lepszy ;]
Piekne fotki bogusik i te twoje Cpt.BigBud planty achhh
@NiceGirl witam cie fajnie że są kobiety które też się tym zajmuja ,a tak ogolnie to wybieram miedzy white rhino a ak 48 cos mnie ciagnie do tego ak heh uprawiał ktoś?
ak 48 polecam bardzo
mialem okazje zapalic zobaczyc powąchać i zapalić ak 48 od LEPTOSOMY i powiem wam ze wspaniale to to bylo zarowno pod wzgledem highu wygladu i zapachu. listonosz jak mi koperte przyniosl to dziwnie sie patrzyl tak to walilo a bylo calkiem niezle zapakowane
tak w ogole czy pan lepto zyje jeszcze jesli tak to pozdrawiam
panowie prawda jest taka z teraz ciezko kupic jakas odmiane ktora byla by nieciekawa
elo cheech,thx za pozdro.jakos doczolgam te 50 postow i podepne net na czasie odezwe sienet mam przez mobile to sie specjalnie nie udzielam ale czytam caly czas.
Wiec,w ogrodku rosnie mi teraz:
2 x skunk special(1 wysiew.jeden dostal po dupie jak byl mamy i rozwinol sie minimalnie mniejszy ale geny kozak.
1 x uk bagseed(1 wysiew.od hindusa,roslina na dniach idzie do mojego ucznia hehe nie jest to szczyt osiagniec genetyki ale sami zobaczycie jak znajde kompa bezpiecznego.